Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za mało znacze

Czy ja jestem upośledzony uczuciowo ?

Polecane posty

Gość za mało znacze

Zawsze źle lokuje swoje uczucia, u kobiet dla których nic nie znacze, dlaczego część na 3 wybory trafia wszystkie 3 a ja na 7 ani razu ? Nie są to jakieś lalki z dyskoteki, tylko przeciętne dziewczyny, studentki, licealistki itp.... Odechciało już mi się poznawanie kobiet, bo znowu coś poczuje i relacje się posypią..... 22 lata zero dziewczyny, nawet nie wiem jakie kobiece ciało jest w dotyku :/ Taki ze mnie facet jak.... dopiszcie coś :(

Gość Prażoch
a dlaczego sadzisz ze zle lokowales swoje uczucia?Co bylo do tej pory nie tak?

Gość oliwkowa
Oj. Przykro mi się zrobiło bardzo. Wierzę, ze jesteś bardzo wrażliwym, uczuciowym mężczyzna, szukasz wciąż swoje jedynej. Ja niby mam swojego mężczyznę, ale tez mam problem. Z nami , wrażlwiymi za bardzo osobami tak jest, może tak być musi. Przyczytaj prosze mój temat

Gość za mało znacze
bo zawsze mnie odrzucały, nigdy jakaś dziewczyna nie zobaczyła we mnie faceta z którym można się związać.... zawsze jest ktoś lepszy, wolą być same niż ze mną, ostatnia koleżanka jest sama od 4 lat a i tak woli być dalej samotna.....Wszyscy ! ( co do jednego) znajomii potworzyli pary tylko ja nie, musze teraz unikać wspólnych wyjść, bo jak to wygląda :( Nie chce już próbować bo za dużo dostałem kopniaków w twarz :/

Gość oliwkowa
Nie pisz tak, bo naprawde mi przykro. Jestem też ostatnio przygnębiona. Przeczytałes mój temat?

Gość za mało znacze
przeczytałem ale nie wiem co napisać...za młody jestem , zero doświadczenia w partnerstwie, przykro mi że takie cos cie spotyka , bo zaslugujesz na cos wiecej, czesto idealizujemy osoby ktore kochamy, nie widzimy tego co dla innych oczywiste....albo nie chcemy widziec...:(

Gość oliwkowa
oj tak. Ale dzięki. I powodzenia Tobie życzę.

Gość Hrabia Monte Christo
nic zajmij siE czymś może ci minie....

Gość ....nie ma profilu
Chyba nie tylko ty tak masz. Ostatnio myslalem, ze moze wreszcie cos sie uda. Byly usmiechy, wydawalo sie, ze cos moze do mnie czuje, czesto prosila mnie o pomoc, a na koniec okazalo sie, ze sie wogole zdziwila, ze ktos taki jak ja istnieje i moze cos do niej czuc.

Gość agent00
vcer - "pobilem" Cie o rok, mam 24 lata i nigdy nie mialem dziewczyny :/

Gość agent00
taaa :o

Gość za mało znacze
czy kobiety wyczuwają takich ludzi ??? powiedzcie mi co moge robiź źle , może poprostu przestać próbować ?

Gość nie wiem czy jestes uposledzon
moze masz zwyczajnie pecha?

Gość qwertyuip
stary to ze znajomi potworzyli pary a ty nie to nic nie znaczy Co czujesz sie jakis gorszy ..przestan facet aez sie w garsc..to ze jestes sam to nie znaczy ze jestes gorszy od faceta który ma dziewczyne...ja teraz twz jestem sam po związku i nie szukam nasiłe i czuje sie z tym dobrze inwestuj w siebie a zaobzczysz ze dziewczyny odrazu sie toba zinteresuja bądz pewny siebie smiechniety i poprostu sobą....