Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Myślta se co chceta ale

Polecane posty

większość facetów przy wyborze partnerki,żony czy jak tam zwał, myśli chujem :) bo gdyby myślało głową,to 99% związków by nie było :)

Gość Ixitti
to chuje najwidoczniej za mną nie przepadają, bo cos kiepsko z powodzeniem

Nie przejmuj się każda potwora znajdzie swego amatora :) :classic_cool:

Bzdury takie sie wymysla na poczekaniu? Czy czyta sie o nich w kobiecej prasie?

A kobiety przy wyborze partnera myślą sercem, gdyby myślały rozumem to większości związków by nie było...

Gość teraz coraz wiecej kobiet
myśli kieszenia i dupą - przykład Simon M. :D

Gość jikiuy
to mnie pociesza bo oznacza ze jednak jestem da niego atrakcyjna, choc sadzilabym ze jest ze mna z rozsadku

Gość nie pocieszaj sie
niektore bolcujemy bez uczuc

Gość niektóre
bolce nadają sie tylko na chwile

No proszę sami widzicie,że wszystko kręci się wokół dupy i fiuta,a pieniądze,kwiaty,świece,kolacyjki itp itd to tylko dodatkowe gadżety :classic_cool:

Esteta-> jak taki z ciebie esteta ,to po jaką cholerę włazisz na takie forum i trujesz dupę swoimi estetycznymi przemyśleniami zamiast delektować się np kolekcją obrazów Rubensa w jakimś muzeum :p

Gość rzeczywiscie autorze topicu
biedni safaceci bo faktycznie nie maja rozumu -tylko patrza gdzie by tu zamoczyc...

Gość Demon lasów państwowych
słowa zamoczyć używaja tylko zdesperowane dziewice

Generalnie przychylam się w poglądach swoich do autora :classic_cool: Czasami jednak obiecywana wilgoć okazuje się być tylko urojoną (to a propos moczenia ;) )

bezzębna łachudro nie ukrywam,że jak u większości młodzieńców przyświecała mi maksyma chuju prowadź aczkolwiek inne aspekty też brałem pod uwagę :D Co do moczenia,to nie tak całkiem się z tym zgadzam,że byle zamoczyć bo wymagania co do żródełka ;) też muszą być :D

rozumeim że mysli się chujem, ale jak się ma te 17-18 lat:) parę lat później to już chyba inne rzeczy sa ważniejsze, a facet który nadal poprzestaje na mysleniu chujem jest po prostu kompletnie niedojrzały i nieprzystosowany:classic_cool: idąc tym tokiem myślenia sami jesteście sobie winni;)

Już nie wieszaj łachudro takich psów na facetach bo sama któremuś dupy dajesz więc Ci widocznie i w dupie i w głowie zamieszał :p Natury nie oszukasz :) No chyba ,że jesteś wynaturzona :p A w ogóle to sobie z Kazią Szczuką możesz ręce podać.:p Idealne kobity się znalazły

w dupie mi nie miesza, bo seksu analnego nie lubię:O w głowie faktycznie namieszał, ale chyba pozytywnie, więc spokojnie.. kazi szczuce ręki podawać nei muszę, bo jej poglądy(przynajmniej te które znam) sa zupełnie sprzeczne z moimi:) to tak w celach wyjasneinia, a teraz pytam skąd przypuszczenie, że ja na facetach psy wieszam? że wynaturzona jestem? to chyba tylko Twoja natura - kłócenia się z każdym o byle co, tak, żeby nie było i nieumiejetność wyczytania, że ja Tobei przyznałam rację:)

Kobieto nie będę więcej z Tobą dyskutował bo nie masz ani krztyny poczucia humoru :P I wcale nie mam ani ochoty ani natury żeby z kim kolwiek się wykłucać :P A jeśli moje poglądy i poczucie humoru Ci nie odpowiada,to po prostu unikaj mnie i tematów przeze mnie rzucanych.

Rubens adorowal d*py wielkosci szafy i podobne, co akurat mi nie odpowiada. Wole Schulza. A odpowiedz na moje pytanie nie padla.

O Rubensie napisałem przykładowo więc możesz podziwiać innych wielkich :) Bzdury wymyśla się przeważnie na poczekaniu i nie koniecznie czytając babską prasę :p Oczywiście ktoś taki jak ty nigdy przecież nie powiedział ani nie napisał żadnej bzdury :p i oczywiśnie nie masz też chyba żadnych swoich obserwacji (bzdurnych) :p esteta to ty chyba jesteś ale tylko we własnym mniemaniu :p

Pierwszy wers: Toc wlasnie czynie. Drugi wers: Dochodze do wniosku, ze jak cos sie chce od ludzi, to trzeba kawa na lawe, bo brak im dystansu i nabieraja wody w usta. Bo chocby napisali nawiekszy bzdet, to bedzie ich bzdet i za niego zgina. Trzeci wers: Esteta nie jest przeciez zobowiazany dzialac etycznie. Czwarty wers: Oczywiscie, ze nie mam :) Zawsze bylem okrojony i jadlem groch z kapusta :] A teraz ide puscic baka. Piaty wers: bez komentarza.