Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destiny

brak pecherzyka

Polecane posty

Gość destiny

zmienilam temat, poniewaz widze, ze tematy "czy to ciaza?" sa czesto pisane przez malolaty albo mam wrazenie sa jakim zartem - a ja naprawde nie wiem co mam myslec... A wiec jeszcze raz moj problem: 11 grudnia mialam pierwszy dzien ostatniej miesiaczki. 15 i 16 stycznia - testy-dwa rozne - oba pozytywne (druga kreseczka bladorozowa) 16 stycznia - test beta hcg-wynik:60 dzis-wizyta u ginekologa-brak pecherzyka. macica miekka, sina szyjka macicy... i co ja mam myslec... bardzo boje sie, ze cos jest nie tak i moze byc to ciaza pozamaciczna ale mam podly humor

to przykre ale tak bywa, brak pecherzyka oznacza ze zarodek sie nie rozwina. to \"pusta ciaza\".przykro mi . a co powiedzial lekarz???

Gość destiny
za tydzien mam przyjsc znowu na usg.. niby jest szansa, ze to bardzo mloda ciaza...nawet 2 tygodniowa... ale jakos nie mam nadziei...

ja w 9 tc mialam podejzenie pustego pechezyka, niestety ale nie potwierdzilo sie bo ciaza poprostu obumarla. mowie niestety bo wolala bym zyc ze swiadomoscia ze dziecka poprostu nie bylo niz ze umarlo

Gość destiny
przykro mi...