Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zając poziomka

Mieszkania warszawskie i dzielnice

Polecane posty

Gość wawiak
To zalezy czego szukasz i jak długo chcesz mieszkać w wawie. Jeśli tylko klka miesięcy do dwóch lat to zdecydowanie centum, jeśli na dłużej do zdecydowanie dzielnice obrzeżne. Jest tam spokojniej, lepsze powietrze i mniej hałasu.

Gość leśne mruczenie to frustrat
zobaczcie jak sie szybko wkuurza o byle gówienko na miekko

Gość warszawianka.....
ale MOKOTÓW gdzie konkretnie? pisałam - stary jest OK. Ale Mokotów to duża dzielnica - są i blokowiska i ciche uliczki z pięknymi kamienicami i starymi drzewami

Gość warszawianka...
nie kojarzę Sikorskiego Sobieskiego to dużo osiedli bloków z lat 60/70/80 - takie typowe klocki, ale większosć niskich... chyba też są nowe budynki, które mogą być wygodne ...acha i połączenie z centerum chyba tylko autobusem mi kojarzy się z pustynią , bo dla mnie za mało drzew wilanowska myli mi się zawsze z aleją Lotników - ale chyba w porządku choć bez rewelacji. jest stacja metra wilanowska , ale jak to się ma do konkretnego adresu na wilanowskiej musizz sama sprwdzić

Gość warszwianka......
i pijani menele nocą ;) żartuję, też lubię Starówkę, ale kiedyś miałam przyjemnośc pilnowania mieszknaia przez 2 tygodnie na starówce-masakra:)

Gość warszwianka......
w tamtej okolicy - nie znam, ale pewnie są.. a chcesz wynająć bezpośrednio czy przez agencję?

o no to mnie rozczarowalas....ja sie przeprowadzac w tamte okolice chcialalm:P tzn szukac czegos do wynajecia:) obecnie mieszkam na ochocie i w sumie moge polecic z czystym sercem, spokojnie, centrum blisko :) mieszkam w takim miejscu ze pola mokotowskie mam blisko, wiec pobiegac byloby gdzie;)

Gość warszwianka......
manganian - to chyba sąsiadkami jesteśmy :D...ale ja od niedawna tutaj... ponad 20 lat spędziłam w samym centrum :D

te ulice co zając pytał/pytała to stegny, sadyba, wilanów jeśli stegny to wielkie bloki sadyba i wilanów małe bloki wielkie ceny:)i korki bo nie ma tramwajów ani metra:)

Gość warszwianka......
prawie na dworcu centralnym ...romantycznie i cicho ;);) :D

Gość warszwianka......
A metro wilnowska ? wiem, że taki przystnek istnieje, bo czasami przejeżdżam, ale nigdy nie wychodziłam i nie wiem jak się ma faktycznie do ulicy wilanowskiej