Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piegusek22

co to sa końskie zaloty?

Polecane posty

Gość a co etap podstawówki ominąłeś
???

Gość piegusek22
pytam i oczekuje odpowiedzi na moje pytanie. a podstawowke skonczylam dawno temu, ale nigdy nie spotkalam sie z takim okresleniem

Gość piegusek22
nikt mi nie wytlumaczy?????:(

Gość rzenie i ihahanie

Gość piegusek22
moze jednak ktos bedzie wiedzial

Gość trefniś amator
takie niekulturalne itd

Gość lichy
końskie zaloty - grubiańskie podrywanie dziewczyny. końskie zaloty (Wilga) (pot.) ‘działania, których celem jest zwrócenie na siebie uwagi płci przeciwnej, nietypowe dla zwykłych zalotów, czyli niedelikatne, mało subtelne’: Nie lubiła tych jego końskich zalotów - ciągania za włosy i poszturchiwania przy byle okazji. Proszę bardzo, już wiadomo?

Gość nawet nie wchodzcie na linka
ktorego ktos podal powyzej :o . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . ps.rpjs:classic_cool:

ten fakt nie mial miejsca w polsce ale we francji dziewczynka zostala molestowana seksualnie a wszystko bylo nagrane i puszczane na przerwach szkolnych dziewczynka zeczywiscie popelnila samobojstwo to sie wydazylo mniej wiecej miesiac temu

Gość qahytged23e
w jakiej Francji?

we francji lezacej w europie za nimcami obok belgii i luxemburga i zachacza jeszcze o szwajcarie a tak na serio mieszkam tam i byl specjalny program z chlopcami ktorzy to zrobili wierzcie mi nie wymyslam ta chistoria jest sciagnieta bo nie wierze zeby w tym samym czasie zaistnialy takie same okolicznosci

Gość piegusek22
dziekuje za wyjasnienie. a o co chodzi z ta francja to niewiem. my tutaj mowimy o wydarzeniu w polsce

Gość qahytged23e
imparfait chciałas zabłysnąc? ty masz jakies poważne przeoczenie w wydażeniach codziennych, bo to sie działo w Polsce. skąd Ty sobie tą Francję upierdoliłaś?

Gość qahytged23e
ale link jest do wydarzen w Polsce, więc nie rozumiem po co "to wydarzylo sie..." zamiast napisac "podobny przypadek miał miejsce we Francji..."

nie chce zablysnac na co mi to przeciez sie nie znamy co mi po tym naprawde glupie to co piszesz ja tylko wam oswiadczam ze taki przypadek zaistnial we francji i nagle okazuje sie ze w polsce dzieje sie to samo troche nie chce mi sie w to wiezyc a ty mysl sobie co chcesz

Gość qahytged23e
mi nie trudno w to uwierzyc, nic nadzwyczajnego.. chodzi mi o to, że w linku jak byk jest napisane, gdzie te wydarzenia miały miejsce, a ty pierdolisz o francji, czytac nie umiesz?

ty naprawde myslisz ze to co pisza gazety to 100%prawdy ze nie ma w tym za grosz manipulacji naprawde to naiwne

no przeciez ci tlumacze ze jestescie oklamywani a ty czepiasz sie tego co napisalam problem jest gdzie indziej oni nami manipuluja a my naiwne istoty wierzymy we wszystko co jest napisane

Gość qahytged23e
heheh o co Ci chodzi? chcesz powiedziec, ze to w Polsce nie miało miejsca?? przecież głośno było o tym niedawno... może jeszcze rodzicom tej dziewczyny powiedz, ze to nieprawda, tylko manipulacja gazet.. heheh a poza tym nie rozumiesz, o co mi chodzi? ja nie rozstrzygam, co i gdzie,tylko piszę, ze jest na górze link, jak byk o wydarzeniach w Polsce i zanim napiszesz i uświadomisz nas, ze to było we Francji, to przeczytaj uważnie!

Gość qahytged23e
ale co nas okłamują? chcesz powiedziec, że to nie miało miejsca?? hehehe

pisz nie pisze ale teraz przynajmniej wiesz ze taka sytuacja tez sie zdarzyla we francji a tak na marginesie moze to byli aktorzy

Gość qahytged23e
heheheheheheheehehe o matko! taaak! i ta 14letnia aktorka też grałą , że się powiesiła...ile ty masz lat?

moze nie na ten temat ale ogolnie rzecz biorac jestesmy oklamywani i manipulowani co do opini itp a rzadzie duzo spraw nie wychodzi na swiatlo dzienne

moze nie na ten temat ale ogolnie rzecz biorac jestesmy oklamywani i manipulowani co do opini itp a w rzadzie duzo spraw nie wychodzi na swiatlo dzienne aby nie wzburzc ludu a przeciez mamy prawo wiedziec co sie dzieje bo to my podlegamy pod nich

Gość qahytged23e
ale jak się to ma do tematu? przyszłas tu głosic słowo proroka? budzic narody ze snu?? kogo obchodzą Twoje poglądy na temat wiarygodnosci mediów? my tu o czym innym, nie zauważylas?