Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piegusek22

co to sa końskie zaloty?

Polecane posty

a co do tematu tego prawdziwego nie znam jeszcze twego zdania prosze wypowiedz sie od tej pory tylko na temat obiecuje

Gość qahytged23e
rozumiem, tylko gówno mnie to obchodzi... jeśli myślisz,ze kogokolwiek olśniłas tym, że media kłamią to jestes w błedzie! większosc osób w pełni władz umysłowych ma tego świadomosc. I nie wiem ,jak to się ma do mojej naiwnosci? czemu jestem naiwnA ? bo twierdze,ze sie produkujesz nie na temat? myslisz,ze bezgranicznie ufam mediom? NIE! ale to, że ta dziewczyna nie żyje a jej historia jest prawdziwa wiem. czuję, jakbym rozmawiała z jakims shizofrenikiem...

Gość qahytged23e
mojego zdania? a jakie ja mogę miec zdanie na temat śmierci dziecka?? nie rozumiem... czy pytasz, co rozumiem pod pojęciem "końskei zaloty" ? :-P

umewniam cie ze nie jestem chora czy nie dziwi cie ten zbieg okilicznosci jak to wytlumaczysz oni chyba sie nie zmowili aby w tym samym czasie doprowadzic dziewczyne do samobojstwa

Gość qahytged23e
nie ! nie dziwi mnie! świat nie jest mały wbrew pozorom...

posluchaj mnie to ze powiedzialam o tym zajsciu w innym kraju wcale nie znaczy ze jestem debilka i nie pytam sie ciebie co myslisz o smierci dziew z gory zakladam ze jestes osoba moralna i w pelni swiadoma

Gość qahytged23e
co mysle o zbiegu okolicznosci, to juz odpowiedziałam. zupelnie nie robi na mnie wrazenia!

Gość qahytged23e
hehehe psychiczna jestes jak ta lala! :-D babcia mojej kolezanki tez ma takie shizy, ze ją ZUS okrada i takie tam ...ale ją wiek tłumaczy...Ciebie, to nie wiem co...

Gość Najgorsi sa ...
rodzice tych smarkaczy, którzy twierdzą, że ich dzieci nic takiego nie robiły i są bardzo poszkodowani, a ze dziewczyna przez nich popełnila samobojstwo to jest nic wg nich Tak się chowa dzieci ... to okropne

Gość nieeeeee 126523
tak! i jeszcze napuszczają jakąs bande miejscowych, zeby protestowała z transparentami: "znamy prawdę" itp. ciekawe skąd oni mogą tą prawdę znac? pewnie od rodziców tych smarkaczy - wpływowych ponoc... Ciekawe, co za to Ci ludzie dostali? czym ich przekupiono? bo ja w takiej sprawie nie poszlabym swoją osobą ręczyc za niewinnosc tych bachorów i wątpię, aby któras z tych osób zrobila to bezinteresownie! W ZYCIU!!! a co do rodzicow... wiadomo, że zawsze kocha się swoje dzieci i troszczy o nie, ale nie miałabym sumienia tak bronic swojego syna, gdyby popełnił taki uczynek. kara musi byc!!! co najdziwniejsze?? matka tej zmarłej Ani poszła do rodziców tych chłopców ich PRZEPRASZAC!!! pamiętacie??? to dopiero dziwne! jaka ta rodzina musi byc wpływowa, nie wiem, czy oni tam taki postrach sieja , czy co??