Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Pytajaca.....

robic? Ci faceci...

Polecane posty

Go艣膰 Pytajaca.....

witam. mam pytanie....bo sama juz nie wiem co otym mam myslec...a dreczy mnie to niesamowicie.... Moj chlopak z ktorym jestem prawie 2,5 roku....zachowuje sie bardzo dziwnie...i czuje sie bardzo dziwnie bedac obok niego. pomijajac to ze bardzo czesta sie klocimy...dzisiaj przyszlam do niego zeby wyjasnic sobie pewne sprawy i zmienic zeby bylo lepiej...ok po rozmowie...po prostu weszlam na jego gg i weszlam w archiwum wiem wiem to jest niewlasciwe ale... on tez tak robi...wiec...czemu ja nie moge...i co wszedl i powiedzial ze on mi nie zaglada...no to ja aha...cos jest nie tak...odeszlam od tego kompa ale gnebilo mnie to wiec powiedzialam mu to i po wielkich trudach powiedzial mi ze rozmawial dzisiaj z kolega i jest tam cos czego nie powinnam czytac bo sa to sprawy meskie....no to podkrecil mnie jeszcze bardziej i co sie okazalo ze kolega podsylal mu linki z kobietami z burdeli i tych dziewczyn propozycje....jakie maja do zaaoferowania swoim klientom a moj je ocenial.... wyobrazcieto sobie... ale ok ... po przeczytaniu mowie mu...postaw sie teraz w mojej sytuacji ze ja oceniam tak tylko ze facet贸w..a on do mnie ze kobiecie to tak nie wypada...faceci moga tak... i sie tlumaczyl... a ijescze temu koledze napisal ze on to te chlopak jest sam to moze sobie pozwolic na takie propozycje pan... No wyobrazacie to sobie? a ja sie pytam go co to ma znczyc a on ze no wiesz on jest sam a aj nie...a ja mowie no a jak ty bys byl sam a on:...''no to wiesz ....wtedy inaczej by bylo...'' ( fajnie nie?) W ogole nigdzie nie moge wychodzic bez niego do bar贸w bo jak on twierdzi ma do mnie zaufanie ale nie ma do facetow... i ze kobieta sobie nie poradzi...dodam ze on jezdzi gdzie chce....okropnie sie z tym czuje i juz nie wiem co mam robic...prosze ocencie jak wy to widzicie , z boku to troszkie inczej... moze mnie uswiadomicie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pytajaca.....
w tytule mialo byc ,,co robic..."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pytajaca.....
moze mi ktos pomoc spojrzec na to wszystko z drugiej strony?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cooldwater
zaraz zaraz.... on jezdzi gdzie chce a ty grzecznie siedzisz??? Szybko do pubu!!!! Dzwo艅 po kole偶anki i si臋 rozerwij. Kurcz臋, dziewczyno, ech bo ci臋 kopn臋. Zbuntuj si臋 do cholery!! Bo ani si臋 odejrzysz, a b臋dziesz jedn膮 z tych biednych, g艂upich zdradzanych panienek co to na wszystko pozwalaj膮 i wszystko toleruj膮 u swoich ch艂opak贸w, a same s膮 grzeczniutkie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Znasz to przyslowie ...
jak kto sobie poscieli tak sie wyspi ... Po prostu musisz mu uswiadomi膰, 偶e macie takie same prawa i koniec kropka, no i oczywiscie b膮d藕 konsekwentna, dla swojego dobra, bo inaczej masz przechlapane

Udost臋pnij ten post