Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie calowac

Jak Sie Calować??

Polecane posty

Gość chce sie calowac

pytanie glownie do panow...: jak calowac sie z chlopakiem zeby mu bylo dobrze??czy faceci wola z jezyczkiem czy tez nie??dlugie i namietne?krotkie i slodkie?szybkie i ostre?a moze dlugie i ostre??...czy faceci lubia calowac w szyje??np.w tancu...gdy jestesmy przytuleni w tancu to czy on lubi calowac w szyje albo po policzkach??CO WAM SPRAWIA NAJWIEKSZA PRZYJEMNOSC??A teraz DO PAŃ:jak bylyscie calowane..tzn.pamietacie jakies najprzyjemniejsze albo najbardziej zaskakujace pocalunki??PISZCIE!!!!

Gość a co mi tam..........
jak faceci lubią? zazwyczaj na początku krótki, nieiwnny buziak w same usta, pieszczenie samymi wargami, możesz delikatnie czasem odrywać głowę od niego, niech podąża za Twoimi ustami. potem dotknij wargami jego ust, delkiatnie wsuń mu języczek, i dalej wiadomo...mozesz tez przygryz mu delikatnie warge, albo przestac go calowac, zeby zamknal usta, i wtedy jezyczkiem po jego wargach przejedz. przygryzanie ucha - tez lubia, delikatnie wsuwac jezyka do ucha, piescici go po szyi. moj pocalunek? bardzo delikatny, a jednoczesnie ostry. trzymal mi dlonie,zebym sie nie oderwala. delikatnie wchodzil jezyczkiem, masowal o moj, i wychodzil, po szyi mnie piescil, co jakis czas odrywal usta i patrzyl mi sie gleboko w oczy, pozadanie i iskry - to lepsze niz pocalunke!

Gość wcinam sie
kuwa, ja sie tego nigdy nie naucze :(

Gość wcinam sie
i nie lubie, i nie umiem sie calowac

Gość moonwalker
po prostu całuj i tyle mam do dodania, no dobra napiszę troche więcej, gdy całuje się ze swoją dziewczyną uwielbiam wszystko, tzn. jakiekolwiek pocałunki z jej strony i uwierz mi nie musi to być od razu z języczkiem w zasadzie najbardziej podobają mi sie takie delikatne muśnięcia jej niesamowitych ust, fajne też jest przygryzanie warg i tym podobne, jednym próbuj i obserwuj faceta, a dowiesz sie co mu odpowiada, a co nie

Gość Niunia punia
ja to lubie delikatne pocałunki delikatne musniecia ustami :) niewszyscy lubia calowac się z jezyczkiem :P przynajmniej ja nie ale zato lubie wszelki zagrywki heh:)

Gość chce sie calowac
a o jakie zagrywki konkretnie ci chodzi??

Gość Niunia Punia
a konkretnie to chodzi ze tak powiem o taki zabawy jezykiem gryzienie :D

Gość moze ktos sie wypowie jeszcze
wstyd sie przyznać, ale nigdy sie jeszcze nie całowałam :-( nie narzekam na brak powodzenia, ale jak ma już dojśc do pocałunku to sie wycofuje bo mi głupio że taka stara jestem a jeszcze nigdy tego nie robiłam :-o niestety z roku na rok jestem coraz starsza, wiec coraz bardziej mi głupio i coraz więcej sie stresuje :-o

Gość ale oco chodzi ztym jezyczkiem
wklada tylko jedna osoba czy oboje naraz?:P

Gość chce sie calowac
jeszcze sie nie calowalas mowisz... a ile masz latek jesli mozna wiedziec??nie no nic na sile!!!ale w koncu kiedys bedziesz musiala sprobowac...:P...ja dopiero ostatnio sie pierwszy raz calowalam...wiec tez dlugo sie wstrzymywalam:)

Gość chce sie calowac
ooo...calusna anka.... czym sobie zasluzylam jako jego ator?? ciesze sie ze sie podoba...piszcie...chetnie poczytam i poodisuje na wpisy:)

Gość jak sie calowac
no troche trudno jest sie calowac tzn na pewno trudno sie pocalowac w usta ale mozna sie pocalowac np w reke natomiast w dupe w zasadzie sie nie da,nawet jesli ktos bedzie nalegal zebysmy to zrobili

Gość chce sie calowac
PODSZYWACZOM i glupim tekstom dziekujemy!!!!!!!!!!!:[

Gość Mysiunia
NApewno nie denerwuj sie to nic strasznego partner sam Cie poprowadzi nie bój sie to nie boli w końcu nadejdzie ta piękna chwila a wtedy zobaczysz nie da sie tego opisać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kasiulec
Wszystko przyjdzie samo. Gdy dojdzie do tej magicznej chwili będziesz wiedzieć co robić. Spontanicznie ;]

najpiękniejszy pocałunek jaki najczęściej mamy to podczas stosunku, ja jestem w niej a ona we mnie w moich ustach, językiem, ale zaraz pewnie pojawi się tu osoba o nicku / to żenada.../ i nazwie mnie starym zboczeńcem........

Gość wypięta
możesz mnie pocałować w dupę jak będzie kiepsko to dostaniesz smroda w nos będziesz się uczyć tak długo aż nie trzeba będzie wietrzyć pokoju

Gość wypięta
okruszek to znaczy że robisz jej loda na jej jezyku?

Gość LKLKKLKLKK
JA LUBIE SIE BAWIC JEZYKIEM:)

Gość wypięta
okruszek to może być ten pierwiastek Twojej kobiecości, to nadziewanie się na język :D

Gość Camilos
ja tesz myslalem ze sie nieumiem calowac ale sprubowalem i umialem to sam zy siebie wychodzi... :D

Gość anusssia
czy tylko jeden z partnerow wklada jezyk czy obydwoje????? prosze o odpowiedz>>>

Gość Pati2703
hmmmm... kochani w wakacje calowalam sie pierwszy raz z chlopakiem i bylo cudownie, strasznie mi sie podobalo, faktycznie balam sie ze nie bede umiala itp, ale. Problem w tym ze juz z nim nie jestem bo jestem z innym chlopakiem, niedawno sie calowalismy, oczywiscie tez sie balam, ale nie bylo juz tak super jak z tym pierwszym, nie wiem dlaczego, jak sie z tym "innym" "nowym" calowalam to juz nie wiedzialam co robic i potem wydawalo mi sie ze zle cos wyszlo z mojej winy, juz nie bylo tak sluper i cudnie jak za pierwszym razem?? Czy kazdy chlopak inaczej caluje?

Gość Erykla
Chyba nie...Ja też jestem przed pierwszym razem...I zastanawiam się jak to się robi..Ale może nie będzie tak zle...

Gość palkus_ona-
ja tez nie wiem jak sie calowac i poprostu juz nie rozumiem o co tu chodzi "ssanie warg itp" to dla mnie czarna magia..chcialabym w koncu 'zaliczyc' ten moj pierwszy raz..ale mam wielkiego stresa..prosze pomozcie!!

Gość Ee.
To kto wkoncu ma racje .?!