Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopiec z palcem w nosie

Dlaczego atrakcyjne kobiety maja tak duze wymagania co do mężczyzn ?

Polecane posty

Gość setka 100

Gość mariusz99
Czy to jest jakas tajemnica ? Nawet na forum nikt tego nie wytlumaczy nam panom ? :)

Gość mariusz99
Musze powiedzic ze nie ogladam sie za innymy, szczerze, mam wszystko w swojej dziewczynie co potrzebuje. Czy to nie prawda taka ze natura kobiety kieruje zeby zawsze szukac lepszego ?

Gość mariusz99
brzydki i niski stańczyk szukam odpowiedzi od kobiety, przeciez jako facet to moge szczerze odpowiedzic na pytania gdzie istnieje mentalnosc faceta.

Kobieta oglada sie za atrakcyjnymi mezczyznami tak jak mezczyzna za kobietami. A patrzenie a robienie to sa dwie rozne rzeczy. Nie szukaj dziury w calym.

Gość mariusz99
Agusiak, ale czy kobieta nie powinna szukac takiego faceta zeby pozniej nie muszala ogladac sie za innymy, w tym juz sie zaczyna problem.

=Ja= jakbym tak miala myslec ze moj facet oglada sie za dziewczyna i mam go jej oddac to bym byla niepowazna chyba... to jest juz zapisane w naturze czlowieka... ide sie uczyc... wreszcie...

Jakby tak kazdy mial szukac to by nikt z nikim nie byl bo zawsze znajdzie sie ktos atrakcyjnieszy. ale chyba wazne jest to ze jest z Toba nie z nim. Wybrala Ciebie i to sie tylko liczy.

Gość mariusz99
To wyglada ze wy dziewczyny nie jestecie zadowoleni i idziecie na kompromiz a nie pasje a pozniej mowicie ze milosc wygaslo w zwiazku. Zle powinieliscie szukac az znajdziecie kogos wystarczajacego ladnego dla was, przenajmniej probowac bo innaczej wasz partner nie bedzie czul sie do konca dowartosciowany przez was.

Gość mariusz99
Od tego facet tez moze sie czuc odepchniety i zdradac tez od tego moze sie zaczac a to bylo to ze wy nie szukacie takiego co wam naprawde sie podoba fizycznie.

Mariusz99 chyba byles kiedys bardzo skrzywdzony. Zycie jet zyciem i nigdy nic niegdy nie przewidzimy. Szukasz dziury w calym jak baba. Wyluzuj i skoncz zadreczac sie glupotami. Dobra teraz serio znikam do nauki.

Gość mariusz99
Moze tak bylo ale to inna historia . .chcialem tylko zrozumiec co was kieruje. Czy to jest nadal szukanie czy lubicie patrzec sie, czy co, przeciez jako facet to moglbym odpowiedzic na kazde pytanie prosto a tu widze ze nie ma odpowiedzi konkretnej. Dobra idz sie uczycic lepiej niz siedzic tu, ja znowu do pracy ide, skonczyla sie moja przerwa.

Gość Ismenna
agusia dobrze mówi;):) jaka natura? raczje egoizm np a co tam chcę leżeć i pachnieć, będę boginią za jego pieniądze ZObaczcie jakie dumne są kobiety gdy facet na świeczniku a z nią jest, nieraz tylko sypia. Ona dumna, mysli - jestem super, mnie wybrał. Bedę miec super zycie, lokale, wyjazdy, ubrania itp Widać po fotkach;) Ona ach och;) A on obiojętny jak z oczu mozna czytać:) Kobiety mają niektóre że pociąga je blichtr, oczy mediów, kasy, kamery, kariera dzięki niemu. Ale aby kochać i wybrać trzeba patrzeć sercem czyli kocham go i jest mi z nim najlepiej bo nikt tak nie patrzy jak on nie mówi nie przynosi polnych kwiatów nie jest tak romantyczny czuły itd wymienia sie cechy niematerialne a nie byółam z nim, bo miał pozycje, swtorzył 2 osoby miałam wycieczki itp

Gość Kodek
Niech maja wymagania, przenajmniej wiemy gdzie stojimy. Mozna sobie porownac wtedy czy jestem wystarczajacy dla kobiety ktore chcem. Jak nie to wtedy mozna dac sobie spokoj i znalejsc inne zajecie.

no nie, dlaczego zaraz atrakcyjna ma być niewierna, ja byłam z moim facetem 9 lat i wcale nie był przystojniakiem, ale.................i nigdy w życiu przez ten okres nie spojrzałam na innego......