Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopiec z palcem w nosie

Dlaczego atrakcyjne kobiety maja tak duze wymagania co do mężczyzn ?

Polecane posty

Gość chłopiec z palcem w nosie

czy uroda nie przeslonila im mozgu ??? czasami a wlasciwie coraz czesciej mam wrazenie ze one same nie wiedza kogo chcialyby, chyba krolewicza na koniu:-o na zwyklych facetow nawet nie spojrza bo to dla nich mezalians wrecz oj dziołchy dziołchy, uroda wam przeslania reszte ... a szkoda bo niekiedy mniej atrakcyjny facet jest lepszy od tego macho modela z kasa itd... no chyba ze wy nie szukacie partnera tylko sponsora ktory bedzie spelnial wasze zachcianki wzamian za to, ze laskawie rozchylicie nogi w niektorych momentach ?:-o

Gość a ty chłopak dlaczego
wertujesz w tych atrakcyjnych, szare myszki są mądrzejsze, wierniejsze, rozsądniejsze a ich uroda rozkwita z wiekiem :)

Gość TeQuil
wkolko i maciejki to samo.. to juz jest nudne... i to jak. po co tak męczysz atrakcyjne kobietki?! skoro mozesz miec myszkę?! faceci chcą atrakcyjnych kobiet, a atrakcyjne kobietki atrakcyjnych męzczyzn. i nic nie zmienisz

Gość TeQuil
wszyscy stanmy sie atrakcyjni i po klopocie

mozna cale zycie szukac krolewicza, ale mezczyzna jesz potrzebny kazdego dnia. takie sa fakty. obie strony szukaja atrakcyjnych i zdrowych taki juz jest instynkt. chcemy by ewentualne potomstwo mialo dobre cechy. dlaczego w starozytnosci kobiety wychodzily za maz za bogatych i starszych panow, a dzieci mialy z gladiatorami?? bo geny mieli lepsze. w kazdym gatunku zwierzat tak jest, ze silniejszy ma wieksze szanse na przychylnosc partnerki. Niestety tak to juz jest...

Gość moonwalker
"a szkoda bo niekiedy mniej atrakcyjny facet jest lepszy od tego macho modela z kasa itd..." ja właśnie jestem takim zwykłym facetem, który ma to zajebiste szczęście i jest z bardzo, ale to bardzo atrakcyjną dziewczyną - rada dla Ciebie chłopoie; jeśli masz na oku taką laskę jakie opisujesz to uderzaj, ale naprawde uderzaj twardo do niej i nie bój sie, że Cie wyśmieje czy coś w tym stylu, jeśli będzie naprawdę inteligentna tego nie zrobi tylko doceni fakt, że jest adorowana, a jeśli nie, bo trzeba niestety też przyjąć taką opcję, no bez dwóch zdań świadczyć będzie to tylko o tym jaka ona jest denna i tak dalej no sam wiesz o co mi chodzi - parada jak najbardziej prosta i oczywista, ale takie jest życie, próbuj facet, próbuj

Gość na zasadzie wzajemności
ot co.....

czasami taka królewna* musi dostac kopniaka w tyłek od życia, żeby nauczyła się doceniać w człowieku to jakim jest, a nie jak wygląda legenda: * królewna - ładna, ale rozpuszczona pannica, doceniająca jeno walory zewnętrzne i finansowe

-> moonwalker (na marginesie świetny trunek;) ) ma rację :) nie poddawać się panowie, bo -> ładna nie znaczy -> pusta, wiele atrakcyjnych kobiet, które maja poukładane w głowach cierpi z powodu schematów: -> ładna->pusta :D a próbować trzeba bo wyginiemy i ZUS straci ;)

Gość wszystkie ładne to puste dupy
taka prawda :-O

Napiszę Wam tak. To nie prawda że atrakcyjne kobiety mają duże wymagania co do mężczyzn, boją się po prostu właśnie być tak postrzegane, sami piszecie że jak atrakcyjne to puste i łatwe. Nie zgodzę się z tym. Takim kobietom jest właśnie trudno walczyć z takimi etykietkami. Muszą się bardziej starać, a jak widzicie piękną kobietę to co sobie myślicie...o ładna, pewnie głupia...a może niech któryś podejdzie do takiej i zagada, to się przekona. Nie przecze że grupa tych \"mało inteligentnych\" też jest ,ale są też te ładne i madre, tylko Wy je z góry szufladkujecie. Znam kilka ładnych kobiet, mają problem z nawiązaniem znajomości i to nie dlatego że mają duże wymagania, interesują się nimim po prostu takie typy (fura, skóra i komóra - jak się kiedyś mówiło)bo Ci co mają dużo więcej do zaoferowania, myślą że zostaną odtrąceni.A one właśnie takich facetów szukają...mądrych, uprzejmych, szanujących kobiety... PRZESTANCIE NARZEKAĆ - ZACZNiJCIE DZIAŁAĆ!!! Pozdrawiam wszystkich facetów:)

Gość ciocia dobra rada1
wartosciowe dziewczyny szukaja wartosciowych chlopcow, to znaczy kulturalnych, opiekunczych, umiejacych sie zachowac, spokojnych, wiernych, zaradnych (co nie znaczy ze bogatych), ale takich chlopcow juz nie ma :(

Gość lump lump
ha ha! to, ze atrakcyjne babki maja duze wymagania jest nawet calkiem logiczne. najlepsze jest to, ze zupelnie przecietni panowie maja w stosunku do dziewczyn wymagania totalnie z kosmosu wziete. na rowne sobie nawet nie napluja, natomiast sa przekonani, ze im samym nalezy sie "towar de luxe" :D:D

Gość ja ona xxxxxxxxx
bo znaja swoja wartosc i z byle g..... nie zadaja sie

Gość ciocia dobra rada1
Za wygorowane wymagania bardzo przecietnych panow w stosunku do kobiet sa winne one same, poniewaz same sobie podnosza poprzeczke, zeby jak najlepiej sie przed owym mezczyzna prezentowac (tzw. stroszenie piorek).

jednego nie rozumiem. Jesteś przeciętnym facetem i uderzasz do super lasek. Nie zwracasz uwagi na te przeciętne. To czego oczekujesz? Ty przeciętny olewasz przeciętne dziewczyny, a super kobieta ma zwrócić na Ciebie uwagę? Z jakiej racji? Jesteś powierzchowny - to dobrze Ci tak. Będziesz sam dopuki nie zaczniesz zauważać w ludziach czegoś więcej niż wygląd.

zgadzam się z kro - święta racja!!! To może teraz założyć topik : \"Dlaczego średnio atrakcyjni faceci mają takie wymagania co do atrakcyjnych kobiet?\" Skoro mają pretensje do tych atrakcyjnych niech zaczną patrzeć na te mniej(a co one gorsze? może przynajmniej nie będą miały takich wymagań)...i w końcu przestańcie narzekać :)

Gość ciocia dobra rada1
Atrakcyjnych kobiet jest coraz wiecej w przeciwienstwie do mezczyzn. Kobiety o siebie dbaja, cwicza, odzywiaja sie zdrowo, interesuja sie zyciem kulturalnym i spolecznym. a panom rosna brzuszki od piwa i kurcza mozgi od ogladania transmisji sportowych. tez mi atrakcyjnosc :P

Gość lump lump
stanczyk - daj spokoj z tymi komunalami, chyba sam nie wierzysz w to co mowisz. "pomalutku zaczynamy w doborze dziewczyny kierować się tym, czym wy się kierujecie - wyglądem" no co ty? wczoraj sie urodziles? faceci sami sie przyznaja, ze sa wzrokowcami i w pierwszej kolejnosci patrza na wyglad, nie na charakter. bez sensu takie mydlenie oczu..."pomalutku"...dobre sobie, ha ha

Gość ciocia dobra rada1
wyjatek jedynie potwierdza regule.

Gość atrakcyjna 25
wlasnie !! dlaczego tak jest?? mam kolegow, ktorzy naprawde nie sa specjalnie przystojni, co do ogolnej wartosci to moze dosc wysoko stoja,ale bez przesady znowu...a wymagania co do urody kobiet maja przeogromne, potrafia b.skrytykowac atrakcyjna i zadbana dziewczyne np tylko dlatego,ze nie jest potwornie szczupla lub,ze po prostu nie jest troche w ich typie, choc patrzac zdrowym okiem an nia-jest ogolnie piekna dziewczyna!! dlaczego tacy nie szukaja wsrod "swoich", tylko jeszcze krytykuja i stratuja do tych megapieknych!??

A może by tak się zastanowić co to znaczy \"atrakcyjny/a\" ? Dla jednych to opalona blondyna z długimi akrylami, szpilami na 10 cm i kilogramem make- upu a dla innych to , ładna, naturalna i zgrabna dziewczyna, nie eksponująca zbyt mocno figury... a facet? Dla jednych to wysoki muskularny opalony z żelem na głowie a dla innej, szczupły, może z brzuszkiem, może z zakolami, moze niewysoki...przyjżyjmy się najpierw sobie, później oceniajmy innych... A może po prostu facet potrzebuje atrakcyjnej kobiety żeby się pokazać co? Zaimponować kumplom...i kto tu jest próżny?

Gość lump lump
stanczyk, rozejrzyj sie po okolicy blizszej i dalszej okiem nieco bardziej obiektywnym niz Twoje, stanczykowe i zobacz kto jest bardziej wyrozumialy w kwestii wygladu. przyjrzyj sie kogo prowadzaja za raczke przystojni panowie, i kogo za soba wloka ladne panie :) jakos duuuuzo czesciej slysze "jaka fajna laska, ale tego faceta ma koszmarnego". a zmysl obserwacji mam wyczulony do granic mozliwosci :)

Gość ciocia dobra rada1
a co to znaczy atrakcyjna kobieta, atrakcyjny facet?

ja jestem atrakcyjną kobitką , przynajmiej mówią tak faceci;) i nie jestem zbyt wymagająca;)

Gość atrakcyjna 25
moze, tylko ja np nie zawsze mialam takich b.atrakcyjnych facetow i jakos nie krytykowalam ich, bo byli b.wartosciowi, natomiast moj kolega (choc urody przecietnej) potrafi krytykowac ladne, choc sam taki ladny nie jest i to jest przykre.Niech moze spojrzy na siebie, a nie krytykuje dziewczyny, ktore naprawde do brzydkich nie nalezą.Uwazam,ze jesli ktos sam nie ejst taki idealny, nie powinien tylko szuakc wsrod samych pieknych,ale moze wsrod bardziej przecietnych i dod.nie krytykowac tych ladnych, nie spojrzy tez na siebie i nie szacuje tylko po wygladzie innych!Moim zdaniem tacy faceci nie maja w sobie jakby pokory, czy dziewczyna musi zaraz przypominac top modelke,zeby przecietnej urody facet sie nia interesowal?chyba nie...

Masz chyba na myśli te puste siksy co 24h na dobe chcą robić wrażenie, te inteligentne i atrakcyjne wczale nie muszą się pokazywać...Ja mam atrakcyjnego faceta( dla mnie jest taki, o inne opinie nie pytałam ) a dla niego też jestem atrakcyjna i ani on ani ja nie mamy potrzeby się ze sobą lansować. \" a dlaczego brzydki lub średnio atrakcyjny facet nie może podrywać esktra lasek?? co??\" ----->ależ może, każdy może, tylko jak akurat nie będzie miala ochoty na tą znajomość to nie mów póżniej , że pusta albo ma duże wymagania...może ma akurat faceta którego kocha albo po prostu nie jest zainteresowana, bo nie chce się wiązać( a tego to akurat nie musi Ci mówić)...

Gość lump lump
byc moze widzisz tylko to, co chcesz widziec, stanczyku. a tak sam, szczerze i z reka na sercu - powiedz - gdyby miala na ciebie chetke jakas calkiem przecietna dziewczyna - olalbys, czy nie?

ehhh stanczyk to ja ie wiem gdzie Ty zyjesz. Ja osobiscie czesciej widuje ladniejsze dziewczyny z brzydkimi facetami. Zreszta moze sama nie jestem idealna ale na powodzeni ni narzekam i kiedys bylam przez prawie 2 lata w zwiazku z facetem ktory nie byl niesamowicie przystojny, choc dla mnie taki wtedy byl. i wiesz co powiem? to bylo okropne gdy siedzialam z kolezankami gdzies np w pubie i kogos poznawalysmy i jak mowilam ze mam chlopaka to zawsze byla reakcja\" \"no w sumie nic dziwnego\" a zdarzalo sie tak ze moj przychodzi z kumplami po jakiejs godzinie do nas i jak widzieli ze nie jest taki WOW jak to sie mowi to rzucali niewybrednymi komentarzami ze stac mnie na lepszego, ze co ja w nim widze, ze taka fajna laska i jak z takim tgosciem moge sie zadawac, ze oni bardziej do mnie pasuja. Kurcze to naprawde bylo przykre. I z jednej strony wcale sie nie dziwie ze kazdy szuka osoby ladnej. Ale ja wole kogos kto mi sie podob, kto jest dla mnie dobry, kto mnie szanuje itd. I tego tez ludzie nie rozumieja. Dobra moze troche ta moja wypowiedz jest nieskladna ale to przez to ze mysle juz tylko o tym, aby zjesc sniadanko bo glodna jestem ;)