Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosik tosik

zlamany zab - piatka

Polecane posty

Gość ktosik tosik

zlamal mi sie zab - praktycznie caly wylecial, co moge zrobic, czy da sie odbudowac, czy tzreba zrobic korone, implant? ile to moze kosztowac?

to zależy, ile go zostało, czasami da się odbudować, ale to jest mniej trwałe niż korona, możliwe, że po pewnym czasie i tak trzeba będzie zrobić koronę. ceny koron są różne w zależności od miasta, 400-700 zł, a możliwe, że i więcej.

Gość lorenka
skoro niewiele zostalo to trzeba koronke ,zrobic ,nie martw sie dobrze ze to 5 mniej ja widac ja mam dwie dwojki to byl dopiero szok!nie roznia sie od innych zebow ,polecam

Gość jejkujej
jak masz cały, zdrowy korzeń to chyba wkład koronowo-korzeniowy robią. kilkaset zł. to kosztuje. implanty są b. drogie 3000-6000 zł.

Gość lorenka
przeciez tu nikt nie mowil o implantach a o koronkach jedynie albo odbudowie polegajacej na doklejeniu nalamanej koronki do swojego zeba-wchodzi to wgre jedynie przy malym uszc zerbku i niestety jest to sposob nietrwaly

Gość jejkujej
o implanty pytała autorka topiku. autorko idź do stomatologa, który ci powie co można z twoim ząbkiem zrobić, a nie szukaj porad na forum.