Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

ZYLAKI A TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE

Polecane posty

Dziewczyny mam do was pytanie czy któras ma zylaki na nogach i bierze tabsy????

Gość heejjj
Ja chciałam zacząć stosować tabletki i byłam u jednego ginekologa, który mi powiedział, że mogę je brać i zobaczymy co się będzie działo z tymi żylakami. Jednak nie wykupiłam recepty i po pewnym czasie poszłam do innego, powiedziałam mu, że chciałabym zacząć brać tabletki, ale mam problemy z żylakami i mi odradził. Wychodzi na to, że różne zdanie maja lekarze na ten temat.

hejjjj--słonko dziekuję chociaz ty jedna się zlitowałas na demną.To ci cos napiszę.Ja przed pierwszym dzieckiem brałam 4 lata tabsy,potem miedzy pierwszym dzieckiem a drugim tez brałam ale po nich wpadłam w depresje (ale zajazyłam dopiero jak zaszłam w ciąże).A po drugiej ciązy zylaki mi sie zrobiły bardzo brzydkie ,ale mój gin kazał mi kupic polopiryne i cwiartke dziennie brac przy tabsach anty.Tanby anty biore ale jeszcze nie kupiłam polopiryny.A dzisiaj cos dziwnie czyje w wych miejscach gdzie mam zylaki.

foch--to niby przez to gin mi przepisał polopiryne ,zeby niby rorzedzic krew.

Gość heejjj
foch --> zgadzam się z Tobą Ja się w końcu nie zdecydowałam na nie.

Gość heejjj
Napisze Wam, że o tych żylakach to sama mu powiedziałam, bo on się nawet o nic nie zapytał ;/

Gość ja w kwestii organizacyjnej
a pamiętacie o hemoroidach?to też żylaki

Gość spokojnie to tylko awaria
Żylaki są absolutnym przeciwskazaniem do brania pigułki.Bo to oznacza kłopoty z krążeniem.Chcesz na zawał walnąć,albo dostać udaru mózgu???Ja zmieniałam rodzaj tabletek,bo miałam uczucie"mrówek"w nogach.A to dla mojego gina już oznaczało,że coś się dzieje(a żylaków nie mam)Myślałaś może o wkładce?Nie ryzykuj.

Gość dfdgdg
mi sie żylak powiekszył po tabletkach(yasmine). Wkładka to dla pań które dzidziusia urodziły wiec np u mnie odpada.