Get Out 357 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Cięgle coś kupuję i to jest taki miliarder Nic nie robi właściwie jakby , a kasę ma na zakupy. Obstawiam zioło rośnie w pokoju po mamie i nikt go nie podejrzewa bo nie wygląda na kolidującego z literą prawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Tak wystarczajaco mój młot jest gruby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, draże korsarze napisał: To co tam sobie przycpales za wypłatę? Czaj piłem tylko . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 187 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Nie aż tak to nie . Po prostu nie dotykam alkoholu i tak jest dobrze bo kolidował by z pracą i nie tylko A przy odśnieżaniu co przeszkadza alkohol? Cieplej by ci było 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: w tych papierosach masz thc Som tu cienkie bolki zwiedlaki to lepiej żebyś wiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, draże korsarze napisał: Nawet w najlepszym domu napjerdalasz sie ze starym wazonem? No właśnie nie. Zdziwiła byś się co się dzieje w najlepszych domach jak nikt nie widzi i już tak nie udawaj jakbyś się wczoraj urodziła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1170 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Nic nie robi właściwie jakby , a kasę ma na zakupy. Obstawiam zioło rośnie w pokoju po mamie i nikt go nie podejrzewa bo nie wygląda na kolidującego z literą prawa. Sprzedaje na allegro płyty. No i działkę tez ma do sprzedaży wiec nue taki biedny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A przy odśnieżaniu co przeszkadza alkohol? Cieplej by ci było Nigdy nie odśnieżałem zarobkowo , bo tylko swoją posesję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1170 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, draże korsarze napisał: No sysio nie był zbyt łaskawy jak opisywał co sądzi o kobietach po porodzie a jak oceniał matki samotne to łuuu… ciesz sie ze nie widziałaś bo by ci przykro było:p No właśnie nie widziałam I nie zobaczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Som tu cienkie bolki zwiedlaki to lepiej żebyś wiedziała nie ma to dla mnie znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Sprzedaje na allegro płyty. No i działkę tez ma do sprzedaży wiec nue taki biedny Alledrogo może być właściwym tropem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 187 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No właśnie nie widziałam I nie zobaczę Nie bój nic, Może jeszcze zobaczysz jak krzys odnajdzie zapasy butaprenu u dziadzi na strychu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No właśnie nie widziałam I nie zobaczę psychopaci tak maja ale raczej i tak do niczego nie dojdzie bo tu otumanieni ludzie siedzo i niczego nie szukaja wlasciwie oprocz trollingu huh Edytowano 8 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 187 Napisano 8 godzin temu Pezet wyglada jak wujaszek liestyle a Agatka czepek jak Elżbieta z klanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: nie ma to dla mnie znaczenia Po ciąży by miało bo nadal masz wtedy przyjemność z seksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czyli jesteś po kresce Nawet bym nie wiedział gdzie i jak to kupić. Poza tym to jest nielegalne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Po ciąży by miało bo nadal masz wtedy przyjemność z seksu jakas ciaza to abstrakcja dla mnie ze ja w ogole lapie typa za reke kosmos ze ja se nie umiem juz wyobrazic niczego w zwiazku z facetami bo nie mam danych a nie chce nabyc bo sie boje i nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 3 Napisano 8 godzin temu q Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: jakas ciaza to abstrakcja dla mnie ze ja w ogole lapie typa za reke kosmos ze ja se nie umiem juz wyobrazic niczego w zwiazku z facetami bo nie mam danych a nie chce nabyc bo sie boje i nie chce. Wiem to od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Wiem to od dawna bezsens. nawet mi sie nie chce bo tylko problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 187 Napisano 8 godzin temu Zaden gowniorz nie przylazł, wszystkie szokobąsy dla mnie w ogóle dostałam lizaka od goscia z budynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 8 godzin temu spokoj jest cenny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 187 Napisano 8 godzin temu Ciąża jest stosunkowo obleśna, dobrze ze istnieją hormony które zalewają mozg w tym czasie i niektorzy mysla ze jest to piękny czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1170 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Nawet bym nie wiedział gdzie i jak to kupić. Poza tym to jest nielegalne . Ogarnałbyś gdybyś chciał ale lepiej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 8 godzin temu niektorym nie zalewaja i mecza albo siebie albo kogos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Kocopoł napisał: jakas ciaza to abstrakcja dla mnie ze ja w ogole lapie typa za reke kosmos ze ja se nie umiem juz wyobrazic niczego w zwiazku z facetami bo nie mam danych a nie chce nabyc bo sie boje i nie chce. Tak jest lepiej bo z czasem instynktownie każdy by cię gnoił jako słabe geny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: bezsens. nawet mi sie nie chce bo tylko problemy. Może coś wymyślę bo mam dużo empatie i cierpliwości do kalek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ogarnałbyś gdybyś chciał ale lepiej nie Straszny syf mają że podejrzewam nawet szkło zmielone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 187 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Tak jest lepiej bo z czasem instynktownie każdy by cię gnoił jako słabe geny. Dobrze ze twoj permanentny brak erekcji nie predestynuje cie do rozmnożenia również, bo twoje geny duupy nie urywają delikatnie mówiąc. a chyba nie sadzisz ze ktos sie zgodzi napjerdalac cie wiadrem żebyś ja osiągnął 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 64 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Ciąża jest stosunkowo obleśna, dobrze ze istnieją hormony które zalewają mozg w tym czasie i niektorzy mysla ze jest to piękny czas Po urodzeniu chyba majom zjazd bo każda mi mówiła pacz jakie brzydkie elki nie było to urodzina plujka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach