Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Sweet melody

W贸jcicki Polanica Zdr贸j - operacja nosa

Polecane posty

Go艣膰 garu1989
czy dr. wojcicki mowil, ze czubka nosa nie da sie zmienic? bo w kilku galeriach widzialem u innych chirurgow zmieniany czubek nosa(wyszczeuplany)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 BOOMBEL 87
Hej, pisa艂am o tym kilka post贸w wcze艣niej, 偶e jednak mo偶na, przepraszam, 偶e wprowadzi艂am Ci臋 w b艂膮d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania881
do Bombel 87. ja jestem dwa miesi膮ce po operacji i te偶 mam grzbiet nosa troch臋 skr臋cony w prawo (ja mialam nos krzywy wcze艣niej) i teraz jest jakby nie do ko艅ca wyprostowany. z lewej str te偶 mam wkl臋艣ni臋cie a z prawej kulk臋 przez kt贸r膮 nos jest jakby wybrzuszony ale tym si臋 nie martwi臋 bo to prawdopodobnie jeszcze zejdzie. martwi mnie ten grzbiet bo to brzydko wygl膮da a nie czuje na g贸rze ju偶 opuchlizny (bo czubek skr臋cony w lew膮 stron臋 jest ale jeszcze spuchni臋ty wi臋c mam nadziej臋 ze z zej艣ciem opuchlizny si臋 wyprostuj臋).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goga113
Czy ktoras z was miala nos tzw.siodelkowaty?w takim przypadku jest konieczna rekonstrukcja przegrody nosowej z pobraniem kosci z biodra. czy jest ktos kto przeszedl taka operacje i dr.Wojcickiego? prosze o odpowiedz

Udost臋pnij ten post

garu1989 a moglabys mi napisac nazwiska tych chirurgow co robia te koncowki nosow? bo ja mam taki perkaty jak by gulke na koncu awojcicki to pewnie zadarl by mi go do gory i wygladalabym jak prosiaczek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dada88
A jak laryngolog sprawdza czy przegroda jest krzywa ? Mam skierowanie i bardzo mnie to interesuje .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BOOMBEL 87
Do Ania 881 Kurcze, jakbys dok艂adnie opisa艂a m贸j nos! dok艂adnie- skr臋ca w lewo (chocia偶 wiem, 偶e w niekt贸rych miejscach jest opuchni臋ty- dopiero min膮艂 3 tydzie艅 po operacji), ale ci膮gle mam wra偶enie, 偶e jest 偶le z艂o偶ony... tzn nikt opr贸cz mnie tego nie widzi (no, raz dostrzeg艂 to m贸j ch艂opak, ale wnikliwie si臋 przygl膮da艂), ale ja to widz臋 i czuj臋 wyra藕nie. I boj臋 si臋, 偶e z czasem mo偶e si臋 pog艂臋bi膰. Jestes ju偶 3 osob膮, o kt贸rej wiem, 偶e to ma. Mam nadziej臋, 偶e to efekt gojenia, a nie seryjny b艂膮d w sztuce, bo og贸lnie jestem bardzo zadowolona z nosa. Daj zna膰, jesli cos si臋 zacznie zmienia膰, np. zacznie schodzi膰. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

A m贸j nos skr臋ca w prawo:( Te偶 mam wra偶enie jakby ta przegroda by艂o nie do ko艅ca naprawiona:) Czubek z prawej strony jest jakby d艂u偶szy. Te偶 mam nadziej臋, 偶e to tylko efekt gojenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania881
Aga ja czubek z lewej strony mam d艂u偶szy ha ha dobre, ale tym si臋 nie martwi臋 bo to jest opuchlizna i pewnie zejdzie, martwi mnie to 偶e nos idzie w prawo...b臋d臋 pisa膰 na bie偶膮co co si臋 dzieje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiulm
Hej Dziewczynki! Czy moze ktoras z Was wie kiedy po operacji mozna zaczac nosic okulary przeciwsloneczne? Ja juz jestem 4 m-ce po i nie pamietam co mowil doktor.. Jak wiecie to dajcie znac. Dzieki :)

Udost臋pnij ten post

Witam, jak tam dziewczynki ,kt贸re maj膮 operacj臋 w przysz艂ym tygodniu- spakowane? Kiedy przybywacie do Malwy,ja w poniedzia艂ek rano. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boombel 87
a jednak zosta艂a艣 przy W贸jcickim? wg mnie bardzo dobrze:) Trzymam kciuki, pisz co u Ciebie, pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honeeeey
Witam. Jestem po niezbyt udanej operacji nosa. Chodzi o to,偶e m贸j chirurg zapomnia艂 mi zoperowa膰 cz臋艣膰 chrz臋stn膮 i jedynie skupi艂 si臋 na spi艂owaniu garbka co da艂o efekt nadmiernie uwypuklonej cz臋艣ci chrz臋stnej.Dlatego te偶 chcia艂abym skorzysta膰 z us艂ug dr W贸jcickego. Jednak zanim ponownie poddam si臋 zabiegowi chcia艂abym zobaczy膰 efekty jego pracy by ponownie nie prze偶y膰 rozczarowania. Dlatego te偶 bardzo prosz臋 o przes艂anie na maila zdj臋膰 nosk贸w po operacji. By艂abym bardzo wdzi臋czna gdy偶 2 raz nie chc臋 i艣膰 na zabieg w ciemno, a na stronie pana doktora nie ma zbyt wielu zdj臋膰 obrazuj膮cych jego prace.Prosz臋 o wysy艂anie zdj臋膰 na maila: honeeeey@buziaczek.pl. Z niecierpliwo艣ci膮 czekam na maile i z g贸ry dzi臋kuje tym kt贸rzy zechc膮 podzieli膰 si臋 ze mn膮 swoimi noskami;)Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kona wora
Ja jestemjuz trzy miesiace po operacji i musze przyznac ze jestem dosc zadowolona z wyniku a mialam tak jak doktor opisal nos duzy z garbem zakfalifikowany do poczwornej osteotomii z podcieciem skrzydelek.Od samego poczatku bralam Aescin i musze przyznac,ze naprawde mi pomoglo gdyz opuchlizna byla naprawde znikoma i since rowniez nie byly bardzo widoczne,praktycznie po tygodniu gdy zdjeto gips nie bylo widac ze bylam po operacji, takze szczerze polecam te tabletki.....niestety bylam zawiedziona warunkami w Oliwii,za dobe ze sniadaniem i kolacja placilam 90zl,czyli cena przystepna,ale nie w takich warunkach brrr...no wybor nie jest duzy bo w gre wchodzi jeszcze tylko Malwa,ale wyglada o wiele lepiej...pozdrawiam wszystkie nochalki...

Udost臋pnij ten post

Do kona wrona Czy mia艂a艣 mo偶e takie naro艣la, bulki w nosie po operacji? Je艣li tak czy d艂ugo si臋 utrzymywa艂y? Czy mia艂a艣 nos nieco r贸偶ny z obu stron? je艣li tak to czy unormowa艂o si臋 to? Ja by艂am w Malwie i p艂aci艂am 88z艂 w tym by艂o 艣niadanie i obiad z kolacji zrezygnowa艂am. Pozdrawiam i z g贸ry dzi臋kuj臋 za wszelkie informacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BOOMBEL 87
Kona Wrona heh:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niechrzestna
ja mam kulki w srodku, ale bardziej z prawej strony i widze ze sa coraz mniejsze, z lewej zniknely juz wogole, zastanawiam sie tylko nad ta opuchlizna ktora ma dopiero wystapic, ciekawa jestem czy jest mocno widoczna?! moi znajomi sie nie zorientowali, pytaja tylko czemu wygladam jakby mnie ktos pobil! (mam cienie pod oczami) generalnie opuchlizna schodzi kazdego dnia. wole nie spedzac duzo czasu na zewnatrz, jak jest zimny wiatr to nos mnie pobolewa, jestem 3 tyg po op. koncowka nosa jest jeszcze sztywna i wole jej nie dotykac. generalnie ksztalt jest zajebisty. tylko te cienie!!! pozdrawiam ;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 garu1989
mial ktos zmniejszany duzy czubek nosa ? jesli tak to jakie efekty?

Udost臋pnij ten post

Do Boombel No tak przej臋zyczy艂am si臋 mia艂o by膰 kona wora:) Do niechrzestna Ja te偶 mam cienie pod oczami, rano nos jest bardziej opuchni臋ty ni偶 w ci膮gu dnia. Naro艣la w nosie mam jeszcze spore, podobno d艂ugo schodz膮 i zostaj膮 kreseczki. Najgorsze jest to, 偶e prawa strona nadal d艂u偶sza i nos jakby skr臋ca w prawo. W og贸le to m贸j nos wygl膮da艂 lepiej po dw贸ch tygodniach ni偶 teraz czyli po miesi膮cu, czy to normalne?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niechrzestna
wojcicki mowil ze on bedzie roznie podpuchal jeszcze przez jakis czas, z tego co czytalam tu na forum to wiele dziewczyn ma podobne spostrzezenia, mysle ze powinnas poczekac jeszcze miesiac, jesli nadal stwierdzisz ze nos sie krzywi skonsultuj to z lekarzem,,, a te kulki w srodku nie przeszkadzaja tylko czasem zdarza mi sie gwizdac przez sen :) nos podpucha zwykle kiedy jestem zmeczona, i rano ale pozniej juz jest ok natomiast porobily mi sie obrzydliwe wagry!!! masakra! jak sie tego pozbyc??? mialam je po zdjeciu gipsu ale myslalam ze zejda a tu nie! bleee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kona wora
Do aga0323 Tak opisujesz ja rowniez mam tak jakby jakies kulki lub delikatne narolsla ale tylko w prawej dziurce,no i to cos staje sie z dnia nadzien coraz mniejsze,teraz jest juz prawie niewyczuwalne. Nos mialam od poczatku rowny z kazdej strony praktycznie nawet malo opuchniety ale to dzieki aescin,gdyz zaczelam juz brac miesiac przed operacja...Mam tylko male zastrzezenie gdyz dol przegrody jest zbyt nisko tzn. Skrzydelka sa podciete a przegroda jest zbyt widoczna...przed operacja mowilam doktorowi ze zalezy mi na podniesieniu tej czesci ale chyba zapomnial w trakcie operacji,wiem ze mozna podniesc to botoksem i chyba tak zrobie bo na druga operacje juz nie mam ochoty ani psychicznie ani finansowo... Jednak okazuje sie wazne jezeli lekarz uwzglednia w cenie operacji ewentualna poprawke...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olivia i jej nosek
Witam..mam pytanie ..Chce sobie zrobic operacje noska bo mam krzywa przegrode nosow膮 i lekko skrzywiony nos i wogole wydaje mi sie ze jest dla mnie za duzy troche bo jestem dosc drobn膮 osoba. czy jest ktos kto mial taka operacje i jest zadowolony z polanicy i z W贸jcickiego?bardzo prosze o rady.chce miec maly prosty nosek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olivia i jej nosek
czy tu jeszcze ktos zaglada?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magda101
Ja mam skrzywiona przegrode, I w kwietniu mam calkowita rekonstruckje nosa u dr wojcickiego, juz nie moge sie doczekac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiulm
Olivia.. Poczytaj to forum to bedziesz wiedziala jakie opinie ma Wojcicki - wlasnie po to jest to forum :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olivia i jej nosek
Magda a ile placisz?

Udost臋pnij ten post

Ja mia艂am operacj臋 20.01 nos by艂 krzywy d艂ugi garbaty, du偶y, na razie jest ok. tylko mam dwa zastrze偶enia, ale czekam 偶e mo偶e to si臋 unormuj臋 bo przecie偶 jestem dopiero miesi膮c po operacji to bardzo ma艂o jak na nos, bo nosy zazwyczaj d艂ugo dochodz膮 do siebie. Zawsze m贸wi臋 偶e najwa偶niejsza jest intuicja w wyborze:) Powodzenia

Udost臋pnij ten post