Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 161cm 66kg

KONIEC ZE SłODYCZAMI,KONIEC Z CHLEBEM NIC NIE BęDZIE!!

Polecane posty

Gość 161cm 66kg

postanowiłam skonczyc z tymi pustymi kaloriami i wreszcie schudnac (w wadze 55 kilo sadze ze bedzie mi najlepiej)...kiedys i tak wazylam 85 i schudlam wiec teraz musi sie udac do boju!!:)

Gość eweell
nic?

Gość 161cm 66kg
tzn cos bedzie ale nie po 18,beda warzywa wedliny chude bez chleba bedzie ogolnie zdrowo bedzie!!

Gość staram się jak mogę
ja tak jadę od świąt, ale czasami zjem malutką czekoladkę, więc zjem mniej na kolację. Schudłam już3kg od świąt poza tym liczę kalorie. Dzienna moja porcja to 1200 - 1400 kalorii

Gość 161cm 66kg
staram sie jak moge--->podalabys swoje wymiarki:)??a uprawiasz sport do tego??ja kurde juz nie jem chleba(tylko sporadycznie)od jakis 2 miechow,teraz nie bede jadla wcale...

Gość staram się jak mogę
teraz 67 kg wzrost 167, chcę schudnąc jeszcze 5 kg, a potem tą wagę utrzymac, bo nie chcę kolejny raz wymieniac całej garderoby. Poza tym taka waga mi odpowiada, bo już nie jestem najmłodsza

Gość 161cm 66kg
z tego co widze nie masz zbyt duzo do stracenia a kilka kilo nadwagi tez moze dodac urody problem w tym ze nie dla kazdego a napewno nie dla mnie...tak wiec...zmieniam nawyki zywieniowe innej rady nie ma:(

Gość staram się jak mogę
myślałam, że bez chleba nie da się wytrzymac, zwłaszcz, że z piekarni przynosiłam taki świeżutki chleb, z samym masłem był pyszny. Ale jakoś wytrzymuję.

ja wazyłam 67kg. przy wzroscie 172 cm. od 3 dni nie jem slodyczy, nie jem po 18-19, unikam tych wszystkich tuczących rzeczy i przede wszystkim ćwicze i już kilo w dół:) powodzenia:)

Gość patience.
Nie jem słodyczy, chleba białego i jedzenia po 19.00 i już 5 Kg w dół.

Gość kaloszka
ja mam 163 cm i waze 67 :/ i od kilku dni staram sie ograniczyc jedzenie, jesc zdrowo przede wszystkim, pije duzo wody niegazowanej, ćwicze ale chcialabym sie zapisać na jakis aerobic :) wiosna za pasem a ja nie chce wyglądać jak własna ciotka :O

Gość kaloszka
patience, a ile sie juz odchudzasz?

Gość Puszunia
A ja pije herbate pu- erh. Schudlam juz 5 kg.

Gość 161cm 66kg
hehe ten postulat jak u kononowicza to celowo ale tak dla zartow:)poza tym nie bede sie opychac z jeszcze jednego powodu...zeby lepiej sie czuc i lzej:)bo to przez chleb sie czlowiek tak napycha bynajmniej ja ,przez chleb wlasnie sie czuje taka napchana...a do kolezanki powyzej co schudla 5 kg:)🌼w ile czasu tyle schudlas:)??

Gość staram się jak mogę
na mnie herbata pu - erh nie działa, piję ją od trzech lat. Piję też wodę mineralną. Ale gubią mnie słodycze. Może wytrzymam bez nich.

Gość 161cm 66kg
do patience to pytanie wyzej bylo...wymagalo to chudniecie duzo patience:)??

Gość wystarczy
witam wystarczy że codziennie zjecie kostkę chudego sera popijając jogurtem a waga bendzie leciec w dol

Gość 161cm 66kg
do wystarczy--->ja jednak nie jestem za takimi drastycznymi monodietami,bo pozniej efekt jojo murowany a kiedys trzba wrocic do normalnego jedzenia nie??

Gość Puszunia
J ajestem za zmiana nawykow zywieniowych. Np. zamiast kawy z mleczkiem i cukrem wybieram nieslodzona herbate pu-erh. Dzieki czerwonej herbacie mam unormowany metabolizm i nie grozi mi efekt jo-jo.

Gość staram się jak mogę
też mi nie odpowiada taka monotematyczna dieta. Nie mogłabym patrzec na ser po 2 dniach. Ja chudnę jedząc prawie wszystko , ale z umiarem tzn. liczę kalorie

Gość wystarczy
nie mowie o katowaniu masz ochote na coś to to zjedz ser i jogurt to podstawa zawsze razem unikać slodyczy

Gość Puszunia
A schudlam w przeciagu 3 miesiecy. Wiem, ze zadna rewelacja, ale jest to zdrowe dla organizmu i dla skory (nie obwisnie, nie zwiotczeje itd). Jem 4 posilki dziennie, nie obzeram sie na noc, nie jem fast foodow. I cwicze.

Gość Puszunia
Dieta monotematyczna jest bez sensu. Bo...: szybko się nudzi wraca się do spozywania tego co niezdrowe wiecej rzeczy kusi to zabojcze dla organizmu. To juz lepiej zrezygnowa calkowicie ze slodyczy, ale jesc wszystko inne itp.

Gość tzn jak
codziennie tylko kostka sera plus jogurt??? i nic poza tym???

Gość wystarczy
wybierac cos lekkiego chudego przecierz odchudzacie sie czerwona do picia tez jast ok

Gość 161cm 66kg
jose-a ty zamiast wchodzic na beznadziejne topiki to idz wcielac w zycie swoje wielkie plany nie masz co robic?

Gość patience.
w ciągu 4 tygodni sxcchudłam około 5 kg

Gość wystarczy
ja schudlam duzo wiecej

Gość 161cm 66kg
wystarczy-->napisz cos wiecej napisz ile schudl;as i ile teraz wazysz jaki wzrost...no i w jakim czasie tak schudlas??

Gość wystarczy
150 -50 schudlam30