Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anita22

co poradzic kolezance????

Polecane posty

co jej pwoiedziec jak jej wytlumaczyc??Moja b.atrakcyna kolezanka (naturalna, sliczna, zgrabna fotomodelka) ma problem z facetem, ktory nigdy przez 7 msc nie powiedzial jej komplementu, a wrezc przeciwnie cos dogryzal, niby zartem. Wazne jest tez to,ze facet ten wcale nie jest zbyt ladny, moze twarz ma w miare,ale jest potwornie chudy jak smierc!Zawsze wybrzydzal w dziewczynach i szukal tylko \"wsrod tych najpiekniejszych\".Dziewczyna jest b.smutna, bo wydaje jej sie,ze ona mu sie nie podoba i zle sie z tym czuje, pytala go o to i powiedzial,ze \"wszystko z toba ok, nie wiem po co sie martiwsz\".Co Wy myslicie?

Gość a czy ta dziewczyna
jest blondynka? bo jak tak to chyba ja znam

Gość jyrkj
a jak sliczna blondynka to od razu ja znasz? nie jest tylko jedna sliczna blondynka w takiej sytuacji.

to akurat brunetka...ale o co moze chodzic temu facetowi? co jej powiedziec?

Gość a czy ta dziewczyna
jak brunetka to nie ona. ale opowiem ci historie tej blondyny. dziewczyna zawsze miala klopoty z waga wiec bardzo dbala o diete zwlaszcza ze pozniej spotkala takiego chudego chlopaka jak ten twoj z opowiesci. on caly czas jej mowi ze jest za gruba a ona ma jakies 167 cm kupuje spodnie w rozm 36 a i tak sa na nia za szerokie!!! a on dalej kaze jaj sie odzchudzac a ona slepo go kocha i robi co jej powie ale to jeszcze nic bo dziewczyna kiedys zachorowala na raka

Gość ciocia dobra rada1
mowic jej ze jest sliczna, wartosciowa madra dziewczyna i na pewno bedzie jeszcze szczesliwa. Nie odradzalabym zwiazku wprost, jedynie ja dowartosciowywala. Musi sama zrozumiec, ze ten facet nie jest jej wart.

Gość a czy ta dziewczyna
lezala ciezko chora w szpitalu a on ja zostawil!!! wyobrazasz sobie??? wogole jej nie odwiedzal i z nia zerwal a kiedy po miesiacu okazalo sie ze guzek jest nieszkodliwy wypuscili ja do domu a on jak gdyby nigdy nic do niej wrocil! wyobrazacie sobie chama?

to nie chodzi tu o wage-ona nosi rozmiar 34, nigdy jej nie zarzucil nic, tylko cos zartowal w stylu \"no dzis to nie wygladasz tak db\".Ta moja kolezanka jest naprawde bez zarzutu-b.ladnie sie ubiera, jest b.zadbana w db stylu, madra, konczy studia, pracuje itp on ja ceni intelektualnie, ale nigdy nic nawet milego nie powie... :( zal mi jej, bo to naprawde sliczna dziewczyna i chcialaby pewie tez byc sliczna dla niego...

Gość a czy ta dziewczyna
wszyscy jej mowia ze zasluguje na kogos lepszego i zeby sobie dala z nim spokoj ale MILOSC JEST SLEPA. jakby tego bylo malo on ciagle jej mowi ze jest za gruba i ma mniej jesc...

Gość a czy ta dziewczyna
moze ty nie powinnas gadac z kolezanka tylko pogadaj o tym z tym palantem?

Gość piszczaca dziewuszka
moze masz jakiegos kolege sptkalibyscie sie z twoja kolezankai jej chłopakiem i wtedy te kolega by powiedzial kilka komplementów tobie i kolezance moze wtedy facet zrozumie ze zle robi

nie moge, bo moja kol.nie chce,zebym to ujawniala przed nim, bo juz chcialam tak zrobic.Ja mam wrazenie, ze on nie chce,zeby ona zbyt pewnie sie czula. Pamietam,ze jak ni byli jeszcze para , to on jej opowiadal o swoich kolezankach, jakie to one sa piekne.Jej tego nie powiedzial,ale chcial ja np barc na impreze,zeby sie \"pokazac\"

Gość a czy ta dziewczyna
jedyne co mozesz zrobic w tej sytuacji to nic nie robic moze kiedys jej przyjdzie? moze kiedys koles popelni jakis blad i dziewczyna zrozumie ze zasluguje na kogos lepszego wlasciwie to mam jeszcze jedna rade wez sprawy w swoje rece i sama znajdz jej lepszego chlopaka. wtedy bedzie maila porownanie i moze sie ocknie

Gość bo on jest brzydki i zazdrosny
ze ma taka ladna dziewczyne, niedowartosciowany koles po prostu. wie ze daleko mu do niej i czuje sie zagrozony - dlatego nie mowi jej komplementow (tak na wszelki wypadek zeby sie jej moze w glowie poprzewracalo od nadmiaru,), a wrecz krytykuje...

dziekuje wam !!:) tak ta ost.wypowiedz jest b.bliska prawdzie, tez tak mysle....ona ma za duzo zalet i d;latego pewnie on ja probuje \"umniejszyc\"...nie bede jej szukac faceta, bo ona chce tylko jego, choc inni sie kreca kolo niej

Gość franik
mysle,ze moze ma w sobie cos co mi jednak nie pasuje

Gość franik
jemu nie mi sory

Gość a ja mam inny problem
moj facet nie jest jakis bardzo urodziwy no ale ja go kocham i dla mnie jest najlepszy. Niestety on ma chyba o sobie az za dobre mniemanie i mysli ze moglby miec kazda. To mnie troche denerwuje bo np uwazam ze mnie przez to nie docenia. tzn mowi mi ze jestm sliczna ale to tylko kiedy mi sie robi przykro bo uwazam ze mu sie nie podobam. Nie wiem, moze to ja mam zbyt wysokie mniemanie o sobie no ale zawsze wszyscy mi mowili ze ja wygladam przy nim jak ksiezniczka i dziwia sie ze wybralam sobie takiego faceta.Tylko, ze ja go kocham i nie chce innego mimo tego ze nie jest jakims idealem. Tylko wlasnie nie wiem czy on przypadkiem tez nieswiadomie nie probuje zanizyc mojej samooceny, tak zebym myslala ze lepszego nie znajde.

niestety widac tak jest.,ze jak 1 str jest malo atrakcyjna, to ubliza tej 2 str,zeby poczuc sie lepiej.... czekam na dalsze opinie