Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia3773

Jak go odzyskac?

Polecane posty

Gość julia3773

Witajcie. Chciałabym się co nieco doradzic w pewnej sprawie. 9.11 zerwał ze mną chłopak, z którym byłam 4 miesiące. Niestety nadal go kocham... Zrobił to przez gg, w ten sam sposób jak się poznaliśmy ;( mówiąc, że nie chce miec narazie kogokolwiek. ;/ Niestety nie umiem o nim zapomniec i cały czas o nim myślę. Czasami piszę z jego koleżanką ze szkoły (z klasy). Sama zaczyna o nim rozmawiac.... Wczoraj wysłała mi sms-a o treści: "Należy zawsze ukazywac to co sie czuje, by zachowac to co się kocha" Niestety nie wiem o co jej chodziło :/ Pytała się również czy chciałabym byc z nim znowu... ;/ Próbowałam go odzyskac wiele razy, ale bez skutku ;/ Może Wy znacie skuteczne sposoby? Co sądzicie o tej jego kumpeli? Proszę o pomoc ;/ już tak nie mogę...

Marcin17 naprawdę myślisz ze narzucanie sie komuś lub opowiadanie o swoich uczuciach obcym faceta ma jakiś sens---może to wynika z twojego wieku---dobra nie odzywam sie chyba jestem za stara na takie doradzanie:D

narzucanie sie moze aby pogorszyc sprawe :o lepiej zrob mu obciag z siarczystym polykiem :D