Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka21

Młode mamy z Rzeszowa......

Polecane posty

Gość mamuśka21

Cześć dziewczyny jestem mamą siedmiomiesięcznej niuni od niedawna mieszkam w Rzeszowie, jestem na urlopie wychowawczym. Jeśli tak jak ja siedzicie z dziećmi w domu i czasem macie wszystkiego dosyć dajcie o sobie znać, chciała bym aby moje dziecko miało możliwość kontaktu z ruwieśnikami.

Gość mamuśka21
I co niema nikogo z Rzeszowa?

Gość mamuśka21
Witaj Marika napisz jak sobie radzisz z dwoma szkrabami w domu, chyba że masz kogoś do pomocy. My mieszkamy sami i jak mąż jest w pracy to ja czasami wysiadam, jeszcze teraz ząbkowanie, może masz jakieś sprawdzone sposoby żeby ulżyć dziecku.

Jak narazie mam jedno a drugie jest w drodze, ale niecierpliwie czekam na nie. Myśle, że daje sobie dobrze rade, mimo, że mój synek jest bardzo energiczny i wszędzie go pełno, ale jest bardzo mądry i rozumie, że np. musze się położyc, żeby odpocząc...

Witam🖐️ Też jestem z okolic Rzeszowa i też jestem mamusią 9miesiecznego Kacperka.

Gość doradzam
mamuska21 a gdzie mieszkałas wczesniej?ja bym dołaczyła do tematu ale jestem z okolic gdyby było podkarpackie....

Gość mamuśka21
Witam nowe osoby. Ja wcześniej mieszkałam w małej miejscowosci niedaleko Strzyżowa.

Gość mamuśka21
Marika sory ale dałam plame z tymi dwoma szkrabami nie popatrzyłam na rok. Gratuluje ciąży.była planowana czy wypadek przy pracy?

Gość Patuu
podbijam temat :) czy sa jakies mlode mamy które chciałayby spotkac sie, zwyczajnie pogadac ? :) pytam poniewaz nie znam nikogo w takiej sytuacji w Rzeszowie.. A jak wiadomo mama mame zawsze zrozumie to nie to samo co zwykli znajomi.. :)

Gość Tola88
Witajcie dziewczyny ja tez już za kilka miesięcy (a dokładniej w listopadzie) zostanę mama, chętnie poznam jakieś młode mamuśki:) Mam tez do was pytanie może któraś z Was będzie umiała mi pomoc : powiedzcie mi jak to jest na rycerskiej w Rzeszowie czy do szpitala tam jest potrzebna wyprawka dla dziecka, czy ubierają w rzeczy szpitalne a ja potrzebuję tylko na wyjście?Pozdrawiam

Gość Eda19
hej wszystkim ja też zostane mamą w grudniu mam 19 lat

Gość gość
Hej ktos chetny na wspolny spacer albo na zabawe u mnie w domu jestem mama 1,5 rocznego szkraba prosze o lonrakt 782081010 lub izka114@op.pl mieszkam na 1000leciu

Gość klaramajjjjj
mam 20 lat i 4 mies corcie ;] chetnie sie spotkam lub pogadam

Gość klaramajjjjj
tola wszytsko tylko nie rycerska.. krowy na zerz bym tam nie wyslala

Gość klaramajjjjj
Sabina Klara wpisz i bedzie:)

Gość Kate9508
hej ;) ja też mieszkam w Rzeszowie i niedługo będę mamą, (tj końcem stycznia). mam kilka pytań, np. jak wgl wygląda sprawa z porodem? co trzeba ze sobą mieć, ile się siedzi w szpitalu po porodzie, itd? nie mam zielonego pojęcia i szczerze mówiąc się bardzo boję tego wszystkiego.. jbc to będę rodziła w ProFamilii, może któraś z Was wie jak tam jest?

Gość polozna23
hej hej, jestem położną i w tej chwili piszę prace mgr na temat "Ocena stanu emocjonalnego u tych samych kobiet w ciąży i połogu". Poszukuję chętnych kobiet po porodzie, które zgodziłyby się po przesłaniu na swojego maila wypełnić mi ankiety potrzebne do napisania tej pracy. Chętne mamy proszę o kontakt albo tu na forum albo napisanie maila: zenobiaostrowska@onet.pl Bardzo Was proszę Drodzy Rodzice o pomoc

Gość KarolinaEcorys
Witam Panie ! Firma Ecorys prowadzi rekrutację do Projektu PWP „Ważne sprawy mamy”, współfinansowanego z środków Unii Europejskiej. Kryteria kwalifikujące do udziału w Projekcie: • status Samotnej Matki • wiek 18-45 lat • zagrożenie wykluczeniem społecznym z powodu samotnego wychowywania min. jednego dziecka do 18 roku życia • status osoby bezrobotnej i zarejestrowanie w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rzeszowie • zamieszkanie na terenie miasta Rzeszowa lub powiatu rzeszowskiego Uczestniczkom Projektu zapewnione zostanie wsparcie w postaci: • zwrotu kosztów dojazdów na zajęcia • opieki nad dziećmi Uczestniczek podczas zajęć • wyżywienia uczestniczek podczas zajęć grupowych • materiałów szkoleniowych • stypendiów szkoleniowych i stażowych Informacje oraz zapisy do udziału w Projekcie: Biuro Projektu w Rzeszowie al. J. Piłsudskiego 34 35-001 Rzeszów (C.H. Europa II, piętro III) tel. 609386454 www.waznemamy.pl

Gość gość
Zapraszamy wszystkie Mamy Rzeszowianki do nowej grupy na FB! Im więcej nas będzie tym lepiej! Grupa dla Mam (tych obecnych i Brzuszkowych), które są ootwarte na nowe znajomości, lubią dzielić się swoim doświadczeniem, szukają inspiracji a czasem porad i wsparcia. Zapraszamy! https://www.facebook.com/groups/mamarzeszowianka/

Gość Emma1904
zapraszam na bezpłatne konferencje i warsztaty dla Rodziców i tych obecnych i tych przyszłych! już 27 maja będziemy w Rzeszowie! więcej na: www.SwiadomaMama.pl/events

Gość gość
Witam Młode Mamy oraz Przyszłe Mamy :) Zapraszam na aktywne spędzenie czasu ze swoim maluszkiem. Zachęcam do udziału w zajęciach Zaplątanej Salsy, czyli tańca w rytmach latino z dzieckiem w chuście. Zajęcia przeznaczone również dla Pań w ciąży (wtedy też warto trochę się poruszać) Szczegółowe informacje na facebooku https://www.facebook.com/zaplatanasalsa

Gość paula2678
Ja początkowo byłam załamana. Ciągle tylko dom i dziecko i tak w kółko. Dobrze, że zostałam konsultantką Arbonne, bo raz, że mam dostęp do naturalnych kosmetyków bez GMO, to jeszcze mogę na tym zarobić. Uważam, że warto coś robić, aby nie zwariować. Tutaj http://www.rekowska.com można się dowiedzieć jak to zrobić.

Gość gość
Kosmetyki Arbonne nie sa naturalne. Prosze nie wprowadzać ludzi w błąd. Dla wszystkich chętnych - o tych kosmetykach pisała TOKSYCZNA KOSMETYCZKA. Wpiszcie sobie w google ARBONEE? STANOWCZE NIE. Zobaczycie co zawierają te drogie kosmetyki i przy okazji sprawdzicie pod postem jak konsultanci tej firmy obrzucają błotem autorkę wpisu za obnażenie prawdy o tych "wspaniałych" kosmetykach.

Gość anna dziura
Głupie to forum. Zapraszam na swoje na fb "mamy z Rzeszowa i okolic" to jest coś! Może się gupiki :) z tego forum nauczycie