Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie jji

mam dylemat JAKI KOLOR??

Polecane posty

Gość pomozcie jji

Jestem brunetka o brazowych oczach,oliwkowej cerze i ciemnej oprawie oka.Chce sie pofarbowac bo natauralny kolor nigdy nie jest taki zywy jaki farbowany.nie wiem jednak na jaki...mam kilka koncepcji: 1)ciemny braz wpadajacy w czarny 2) -'- z jadnymi pasemkami gora 3 gdzies na grzywce lub z boku 3)balejage: blon braz i czarny 4)blond 5)jasny braz z blond pasemkami pasemka czarno-blond poprostu nie mam pojecia:/

Gość vtj67bki
ładna wiocha :|

Gość vtj67bki
pasemka czarno-blond hahaha jak burdelmama :|co wy ludzie gustu nie macie;/ jak mozna samego siebie uposledzac :O

Gość vtj67bki
2) -'- z jadnymi pasemkami gora 3 gdzies na grzywce lub z boku to tez jest dobre albo blond nie zmieniaj sie na sile tylko przyciemnij o 2 tony czy 1 u fryzjera albo rozjasnij a nie ;/ i idz do normalnego fryzjera :|

Gość pomozcie jji
rzecz gustu...jestem praktykantka w zakladzie fryzjerskim i duzo osob robi pasemka blond_czerne(izn taki mocny braz wpadajacy w czern) i wiekszosc wyglada naprawde fajnie.

Gość pomozcie jji
to nie zmiana na sile...farbowanie poprawi mi humorek i samopoczucie,a to ze jestem niezdecydowana to juz problem:p tylko kolorow mi sie podoba....

Gość pawel 66
a ja kocham blondyneczki wiec blondzik ci radze

Gość Wizazystkaaga
Ja proponuje jakis cieply, ciemny odcien brazu lub miedziany.Jest teraz taki wybor w sklepach, ze na pewno znajdziesz cos odpowiedniego dla siebie. Blondu nie polecam...

Gość vdsgsdv
tylko nie czarno-blond wygląda to wulgarnie wiem bo ostatnio sama wpadłam na taki "ekstra pomysł" ostatecznie mam kolor podobny do naturalnych , wlosy poniszczone całkowicie bo trzeba było wszystko rozjaśniać żeby farba złapała aaaa i z łożka nie chciałam wyjśc bo sie bałam wtedy oglądać w łozku proponuje ciepły brąz

Gość vdsgsdv
w lustrze miało byc

Po długich analizach i wykonianiu szeregu testów na typ urody wyszło mi że jestem Panią Wiosną:) mam zielono-niebieskie(zależy jakie światło) oczy, włosy z natury ciemny blond(mysiowate), jasną oprawe oczu(ale nie bardzo jasną), kolor brwi trudno jest mi określic , szarawe w lecie bardzo jaśnieją...pasują mi raczej ciepłe kolory(szybko sie opalam) a zimie moja skóra jest jakby przezroczysta.. w sumie przez całe 20 lat byłam blondynką(moje włosy od dziecinstwa sciemniały) dlatego przy pomocy farb powracałam do \\\"dziciennego\\\" koloru blond:)Ostatnio zafarbiłam włosy na głeboki kasztan..podobno dobrze jest mi w tym kolorze ale ja jakoś lepiej czuje sie w blondzie.. i bardzo prosiłabym o pomoc w dobraniu blondu do mojego typu urody..jestem otwarta na wszelakie odcienie tego koloru.. bardzo proszę o odpowiedz:_) z góry dziekuje:)