Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mindy_smith

smutno mi Boże...

Polecane posty

Gość mindy_smith

drugi dzień nie działa mi youtube. To znaczy działa, ale... w momencie gdy włączam wideo jest tylko pusta przestrzeń - zero obrazu, zero dźwięku. Ktoś wczoraj napisał, że jakiś flash trzeba włączyć. Co to jest? Chciałabym znowu mieć youtube.com.... coś jjest schrzanione na moim kompie? HELP!!!

Gość mindy_smith
napiszcie mi tu jakąś poradę. Co jest popsute? Przecież powinniście wiedzieć!!! Ktoś powinien.

Gość dziewczyna Waldemarra
jak Ci wczesniej dzialalo, to teraz powinno byc ok. widzisz, zepsulas!

Gość mindy_smith
Liczę na to, że się poprawicie i mnie wspomożecie radą. Kiedyś opisałam wam tu przygody kornika drukarza i mola książkowego... nową wersję "latarnika" stworzyłam wa wy??? :( smutno mi Boże... :(

Gość mindy_smith
SAMO SIĘ popsuło (miałam kiedyś taką książkę - nazywała się SAMO SIĘ. I była o tym, że wszystko samo się psuło... i to był taki duch co psuł... właśnie - duch. I w końcu się wyniósł - poszedł sobie na końcu książki. Solą go chyba wyrzucili czy czymś tam...

Gość mindy_smith
a guzik tam widać - to strona startowa! może trzeba się zalogować tam teraz? albo coś... hmmm :(

Gość wiekszosc
jep..napisz mi prosze co jest zalosnego w tym topie

Gość no ludzie
jaki temat 😭 a jak cię chłopka zdradzi to jaki dasz tytuł? :O

Gość wiekszosc
jeb - przepraszam :o

Gość mindy_smith
O bOże - ale robicie problemy. a wy jesteście niby jacy? chamidła chodzące mijam wszędzie i złodziei, a uczepili się tytułu "smutno mi Boże". idźcie Tworki odwiedzić jak wam się nie podoba. a do normalnych - jak przywrócić obraz wideo poszczególnych po wciśnięciu opcji play (nie mam obrazu wtedy u siebie na monitorze ani dźwięku), a tak to wszystkie filmiki nie włączone widzę...Dzięki za pomoc !!!

Gość mindy_smith
to wszystko jest dla mnie smutne bo właśnie na youtube.com poraz pierwszy spotkałam bohaterkę mojej ksywki obecnej - Mindy Smith. Znalazłam ją poprzez wideo z youtube.com.... ile jeszcze super rzeczy można tam znaleźć...możaby gdyby...

Gość mindy_smith
no ludzie tytuł będzie następujący brakuje mi spermy w ustach HELP 😭 pozdrawiam :classic_cool: