Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mindy_smith

popsute youtube.com - HELP!!!

Polecane posty

Gość mindy_smith

umieszczam tu raz jeszcze pytanie - co jest źle w youtube.com (popsute), że nie mam obrazu ani dżwięku video (tylko puste buiałe pole/zero śladu po ramce video). Co się mogło posuć i jak to naprawić. Dziękuję za komeptentną ODP.

Gość mindy_smith
wiesz co się mogło mi pposuć w kompie? jak nie to spadaj :( jeszcze jedna debilka kafeteryjna...

jak juz bedziesz chciala cos odtworzyc szybko wcisnij kilka razy alt+f4 bedziesz miala wyswietlone bledy, dowiesz sie czemu nic nie widzisz

Gość mindy_smith
o - tu widzę JAKĄŚ radę. zaraz się przekonamy czy ona warta...

Gość mindy_smith
a ty spadaj schmekt z tego wątku jak nic tu nie wnosisz na temat. głupia debilko :(

kto tu jest debilką ten jest to z ciebie ludzie sie nabijają ze znowu robisz haje na forum:D mozesz mnie pocalowac wiesz gdzie:)

Gość mindy_smith
a ty mnie też możesz pocałować - idź już stąd i nie meiszaj idiotko bez sensu. Niestety rada jest zła - po ALT i F$ youtube...znika :( Poproszę o inną radę. Czyżby się "przestawili" na działanie na nowszych gabarytach? (na zasadzie, że kanały telewizyjne też od czasu do czasu znikają... ?!?) :(

Gość mindy_smith
ssam kije kamerunskim uchodzcom :)

Gość mindy_smith
jestem uzależniona od youtube.com - co mam zrobić jeśli jest posute nie znam powodu. Rozumiem - konserwacja itp. Ale ten przypadek??? Czy jeszcze będę mieć youtube.com? Tam było tyle piosenek... wszystkie... i Jacek Soplica nawet (w kawałkach). Gdzie teraz iść posłuchać piosenek i klipy poooglądac? Najgorsze jest jednak, że inne programy grające video też mi działają! np mp4.com.pl więc to jakiś bład większego kalibru. może coś w windowsie czy jak? wrzuta.pl też nie działa...no klęska :( HELP!!!

nie jestem okrutny, okrutna jest autorka, nie dosc, ze prawie nie umarlem duszac sie jablkiem to jeszcze monitor prawie ucierpial ;) prowokejszyn jak nic

Gość mindy_smith
do ksywki God - przeczytaj!!! jestem uzależniona od youtube.com - co mam zrobić jeśli jest posute nie znam powodu. Rozumiem - konserwacja itp. Ale ten przypadek??? Czy jeszcze będę mieć youtube.com? Tam było tyle piosenek... wszystkie... i Jacek Soplica nawet (w kawałkach). Gdzie teraz iść posłuchać piosenek i klipy poooglądac? Najgorsze jest jednak, że inne programy grające video też mi działają! np mp4.com.pl więc to jakiś bład większego kalibru. może coś w windowsie czy jak? wrzuta.pl też nie działa...no klęska HELP!!!

ksywka god odpowiada: wg mnie musisz zrobic format, w ten sposob zlikwidujesz blad takiego kalibru bo jest on na pewno w windowsie, a jaka masz dokladnie wersje windowsa?

Gość mindy_smith
moj tata wlasnie mnie zrobil w balona :( powiedzial ze jak mu obciagne to naprawi mi przegladarke do odtwarzania youtube:) jak mu juz zrobilam dobrze ustami, zapiol rozporek i zaczol ze mnie szydzic:classic_cool: czy jestem naiwna?

Ja myśle, ze to nie problem w windowsie, podejrzewam, że masz stara wersję youtube i Twoje kodeki nie mogą jej otworzyć, ściągniej wersję youtube 2.4 i problem zniknie 🖐️

nie, tylko tate zle postapil, moze nie mial czasu

Gość szanowany wszedzie
sprobuj pierw odpalic w explorerze, jesli nie pojdzie dociagnij pluginy do przegladarki wtedy bedzie dzialalo zastanawiem sie na chooj to pisze:O

2.4 to jest stara juz wersja, w windowsie XP pro standardowo instalowana, a tu moze byc potrzebny windows z latkami i nowa wersja youtube

Gość mindy_smith
Dzięki za rady. Niestety nie wiem co to kodek. Chyba jednak w windowsie bład jest no bo ani wrzuta nie działa ani nic. Mam przeglądarkę Mozillę i Neostardę TP. Iod wczoraj nie mogę otworzyć netu z neostrady bo pisze mi "błąd nieprawidłowej składni" - ne umiem ruszyć netu za pomocą strony startowej neostrady. Przypuszczam, że to ten błąd przenisół się dalej na wrzutę nieaktywną i wszelskie programy z filmikami video. No bo jak? Wszędzie z dnia na dzień kodeki się zestarzały? Dziwne trochę sami przyznajcie. PS. co to znaczy "bład nieprawidłowej składni"? na ekranie???

Gość mindy_smith
windows mam 98 - stary grat.

Gość mindy_smith
HHHHEEEEELLLLLLPPPPPPP!!!!!!