Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wuuuuzetka

jestem ładna, mądra, kochana wciąż sama

Polecane posty

No sądzę że w piątki i soboty na przykład jedziesz z akademika do domku odmeldować się mamusi, a brak neta powoduje że nie piszesz na kafeterii :-). A jak ty tam się bawisz pod kołdrą to nie wnikam - mamy wolny kraj niby... Nie nasz się czego wstydzić większość tak się bawi zanim kogoś pozna...

Gość znawca piękna
to bylo dobre :classic_cool: serio :D tak, jezdze do mamusi na swoja wiejszczyzne, ojciec mnie do pluga przypina i oram pole, o 6 wieczorem wychodze do pobliskiego gs-u spijac tanie wina z miejscowym menelstwem a wieczorami pod koldra z zapalona swieczka marszcze freda ile tylko fabryka dala :D

Gość znawca piękna
skoro juz mnie przeswietliles to powiedz jak ty sie bawiles za mlodu:classic_cool: pol litra na 20 chlopa pite z naparstka tylko po to zeby sie przelamac i podejsc do dziewczyny na dyskotece co? 💤 ach te szalone czasy mlodosci :P a teraz? radiowka pod net podpieta i wysiadujesz na czatach dla samotnych par hłe hłe hłe a seks to uprawiales...chyba tylko cyber, i to z facetem ukrytym pod kobiecym nikiem :D

Widze więc, że skoro ustaliliśmy \"fakty\" to możemy zakończyć ten poboczny wątek dyskusji ;-) ps. czasem też mam ochotę się podszyć jednak przeglądarka zapamiętała mojego nika i hasło i nie chce mi się tego zmieniać :-). Idę spać. Obudził się we mnie leniwiec.... czy to starość ? ;-) nieee... mam jeszcze na tyle sił by \"zepchnąć nogą z łóżka\" jedną z bliźniaczek i zrobić sobie trochę miejsca. ;-) /Pozdro

Gość znawca piękna
wystarczy tyko odrobina dystansu, a z siebie smiac tez sie potrafie:classic_cool: ps. w sumie to dobry nik na rezerwacje, moze ktos go wykorzysta?:classic_cool: ja tez uciekam, i tez pozdrawiam 🖐️