Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wuuuuzetka

jestem ładna, mądra, kochana wciąż sama

Polecane posty

Gość wuuuuzetka
znawco, miales juz isc..... cos w tym jest, jak sie mysli o kim jako potencjalnym mezu, druga osoba chyba to jakos odczuwa i ucieka gdzie pieprz rosnie, ale z drugiej strony tak bez zobowiazan zupelnie...ciezko czasem

Gość kiepski krem
hmmm chyba mam podobnie...dlatego moje związki trwają max pół roku czasu;) tylko, ze nie jestem pewien czy to szukanie \"miłości idealnej\" nie jest podświadomym wyborem samotności-w której czuję się dobrze...a może jeszcze nie dojrzałem do poważnego związku, a może nie stać mnie na rezygnację z niezależności:O sam nie wiem

znawca piękna czy dopiero zszedłeś z bambusa , czy masz zamiar liście bambusowe pompować , uważaj na pawiany , lubią takich pawianów , hahahaha..........

Gość znawca piękna
nigdzie sie nie wybieram skarlala smalcowo:classic_cool: wrecz przeciwnie :) zaraz zaczne swoj show :D

Gość znawca piękna
kuglarz moja mlodsza siostra by cie styrala cwelu :D a te twoje teksty 💤 wymiatasz prawiczku :classic_cool:

Gość wuuuuzetka
gratuluje męża, obyscie wytrwali w przyrzeczeniach ;) kiepski krem - mam podobnie, moze dązymy do samotnosci bo dobrze nam ze swoja niezależnością? a moze tylko boimy sie zaangazowac, uciekamy przed odpowiedzialnością, problemami, zyciem? ...

Gość znawca piękna
nie kurrwa, twoja mama :O wlasnie siedzi u mnie pod biurkiem, kiedy sie jej spytalem czy mam cie pozdrowic machnela glowa twierdzaco ( mam nadzieje ze to dotyczylo pozdrowienia, bo macha nia non stop :D )

nie karmić trola.... Wuuuuzetka wiesz na czym polega prawdopodobnie twój problem? - Ty nie potrafisz się pewnie znaleźć w pewnych sytuacjach. Pamiętaj że nawet atrakcyjnych akcji na giełdzie nikt nie kupuje gdy są przewartościowanie. / wuuuuzetke pozdrawiam w takim razie z chłodną obojętnością a resztę Pań cieplutko ;-)

Gość kiepski krem
no własnie nie wiem;) wiem tylko, że nie zakładam z góry żadnego scenariusza....zamierzam tylko być w przyszłości szczęśliwy...(chociaż jeżeli akurat trafię na drogę samotności to bedę musiał chodzić chyba do jakichś przybytków rozkoszy lub znaleźc kochankę ;):O )

Gość wuuuuzetka
tomekk, nie zauwazyles ze ktos sie pode mnie podszyl? nie czytales uwaznie, pozdrawiam rownie cieplo ale nie rozumiem o co chodzi z tym odnajdywaniem sie w roznych sytuacjach?

Gość znawca piękna
tomekk nie pieerol glupot ciepla klucho, bedziesz mily, sympatyczny, wierny itd. a twoja kobita bedzie sie sypala w pracy z kolegami:classic_cool: poza serduszkiem nie jestes nic w stanie babie zaoferowac prawda ? :classic_cool: 😭 moze kiedys przejrzysz na oczy..poki co zyj w tym swoim malutkim swiatku pelnym szacunku do kobiet, wierzac w milosc i szczescie :D pozdrawiam cieplutko buhahahaha🖐️

Gość kiepski krem
znawca skąd w tobie tyle agresji buraku komiczny;)?

Gość znawca piękna
trzeba sie odrobinke wyzyc prawda?;)

Gość kiepski krem
w zasadzie racja;) spadam

Gość znawca piękna
trzym sie :classic_cool:🖐️

Gość wuuuuzetka
no i popsuli mi topic... pogdac nie mozna, czy cos wznieslicie do tej rozmowy? czy to byl czas wlasciwie wykorzystany? czy nie chcialbys znawco wykorzystac jej w korzystniejszy sposob? zycie trwa chwile, moze warto byloby porozmawiac normalnie, moze by cos w nas pozostalo? a tak...próżnia, zmarnowany czas...czy obśmiałeś się bardzo? czy lepiej ci na duszy? czy udal ci sie wieczor? pewnie tak...jednak zal mi ciebie, bo jesli nie potrafisz normalnie porozmawiac, jesli nie potrafisz wyladowywac zlosci w inny sposob - to zal mi ciebie.

no właśnie tak to jest jak ktoś się boi podpisać choćby stałym nickiem - śmiałe słowa pod pozorem bezkarności. ale to tylko słowa... dobrze że niektórym wystarczy gadać/pisać by \"uleczyć\" się z kompleksów.

Gość znawca piękna
wybacz ale nie potrafie 😭 zreszta rozwijaj sobie ten topik jak chcesz, zglos moje wypowiedzi do usuniecia i bedzie gites :P

Gość wuuuuzetka
dziekuje, znawco, za pozwolenie heh, nie, nie usuwac twoich wypowiedzi, niech swiadcza o tobie, czytaj je i czuj sie dumny, ze potrafisz tak pieknie pisac, chwal sie swoja kreatywnością, co innego pozostaje, gdy odwagi by zyc brak?

Gość znawca piękna
a co ma staly nik do pisania? nie przyszedlem tu szukac przyjaciol i nawzajem sie adorowac z byle kim .. juz mi sie nie chce na ciebie panie "tomekk" klawiatury zdzierac, masz w meilu 33 (pewnie twoj wiek:O ) pewnie jestes samotnym kawalerem w okularkach ktory na widok byle dziewczyny sra ze strachu :(, brakuje ci ciepla kobiecego prawda? 😭 przjeebales zycie facet 'pozdrawiam cieplutko" panie tomekk :classic_cool:

Gość wuuuuzetka
jeśli, znawco, bym była dziewczyną z twoich snow, twoim idealem, zalozmy taka sytuacje, zalozmy ze jestes samotny i siedzisz na kafe i sie wyzywasz bo w pracy szef cie uwiera, w tej chwili ja tez ide, bo szkoda na ciebie klawiatury, przynajmniej wiem, ze tomekk jest w stanie nawiazać kontakt, ze mozna z nim pogadac, a z toba? co z tego ze pieknie umiesz wyszydzac? to kazdy cynik potrafi. lata praktyki. czy potafisz pieknie pisac o zyciu, milosci, czy potrafisz pieknie rozmawiac? i w tej wlasnie chwili dziewczyna z twoich snow mowi ci - zegnam i good luck. czas na mnie, dzieki za pozytywne komentarze 🌼

Gość wuuuuzetka
nie, napisalam ci, niech twoje komentarze swiadcza o tobie, mi one nie przeszkadzają, tylko pozbawiles mnie kilku moze ciekawszych od ciebie rozmówców, mozesz jeszcze posmiac sie ze swoich zartow

Gość 3-dziestka
Nie przypuszczałam, że są na świecie takie prostaki jak Ty "znawco piękna" - jakoś ten nick do Ciebie nie pasuje. Jesteś tak zakompleksiony, że to aż bije po oczach. Już nie mówiąc, że napewno Jesteś jeszcze dzieckiem i powinieneś już spać, bo to nie temat dla Ciebie...z wyrazami szacunku.

Gość znawca piękna
jutro sobie zalozysz nowy topik:classic_cool: co sie odwlecze to nie uciecze ;) ps. prywatnie jestem przesympatycznymn osobnikiem :D

znawca piękna -> a wyobraź sobie że nie ! Raczej rutyna mi doskwiera. Ja już sobie poszalałem. Wszystko już było. Ładne laski ,wóda, zabawy i ryzyko. Być może części tych rzeczy nigdy w życiu nie doświadczysz.

Gość znawca piękna
trzydziecha ty mnie chyba nie lubisz co?:classic_cool: nie wiem czemu sie do mnie uprzedzilas, nie znasz mnie a tak pochopnie wysuwasz wnioski :( i co ja biedny teraz zrobie😭 bede musial kupic sobie skakanke i sie powiesic;) w koncu kaffeteria to moje jedyne okno na swiat, siedze w domu 24/h 7 dni w tygodniu, tylko tutaj siedza wartosciowi ludzie z ktorymi rozmawiac to czysta przyjemnosc:) liczylem ze znajde sobie dziewczyne...i dupsko :( Jezzuuuu!!!! co ja narobilem :classic_cool:

Gość 3-dziestka
a myślałam znawco piekna, że skakankę już masz!

Gość znawca piękna
Tomku, nie pisuje tutaj w piatki i soboty, zgadnij co wtedy robie :classic_cool: musze podpowiadac? nie sadze ;) co zabawy... to zapewniam ze chcialbys przezyc chociaz 1/10 tego co ja :D ale jesli sadzisz ze wybawiles sie wiecej ode mnie to musisz byc naprawde KOZAKIEM :classic_cool: