Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GTDeMoN

dlaczego tak mam???

Polecane posty

Mój problem polega na tym ze tak powiem ze za szybko nudzę się w związku. O ile samo zdobywanie i poznawanie nowej dziewczyny sprawia mi przyjemność to już sam związek do takiego nie należy. Po tygodniu czy 2 dostrzegam wady i jakoś nie wiem nie mogę tego dalej ciągnąć. Wymyślam jakiś głupi powód zrywam i łapię się za następną. A na same zdobywanie potrafię poświecić czasem nawet kilka miesięcy. Nie umiem i chyba nie potrafie być w stałym związku i coraz częściej myślę czy dalsze szukanie ma jakikolwiek sens Co jest nie tak z moją osobą i czy tylko ja tak mam???????

Gość nie tylko Ty
🖐️

Trudno jest cokolwiek powiedzieć, myśle że jakbyś się bardziej postarał to byłbyś w związkach stały. A ile masz lat??

22 taaa ale naprawde to nie jest takie proste przynajmniej dla mnie ja lubie zdobywać a w związku czuje sie jak w klatce....

jestes najzupelniej normaly :) faceci juz tak maja - kazdy to typ \"zdobywcy\", tylko jedni jak juz zdobdeda kobiete to z nia zostaja.. jak nie z milosci to z przyzwyczajenia ( tylko ze jak juz sa z zwiazku to przestaja ja zdobywac i kobieta czuje sie niedoceniona ale to tak btw) , a inni jak dobeda to sie nudza jak ty i szukaja nowej zdobyczy.. nic niennormalnego aczkowiek przykre..

Gość Ja jestem kobietaa
i tez tak mam :( wiec sie nie przejmuj.. mam nadzieje,ze to przejdzie z wiekiem :) Jestem rok mlodsza.

ojjj!!! to ty młody jesteś... No ale postaw sie w takiej sytuacji, jakie są kobiety które zdobywasz: Zdobywasz kobiete proponujesz randke i dalsze spotkania itd. ona może sie zakochuje lub liczy, że ty to jej jedyny...a ty nagle co robisz?? wypalasz do niej z jakąś głupią wymówką i ją olewasz....jak ty byś sie czuł gdyby jakaś kobieta postąpiła tak samo jak ty teraz postępujesz??? - odpowiedz sam sobie na to pytanie.

Ja wiem ze zle robie i jestem w pelni tego swiadomy ale chodzi o to ze napoczatku biore Ją jako ideal a pozniej nie widze i nie czuje tego. Naprawde nie robie tego z premedytacja ale juz tak niestety mam :(

Papużka -> nie rozumiem czemu tak na chlopaka nalatujesz.. jasne ze to jak sie zachowuje nie jest fair ale z dwojga zlego chyba lepiej ze zostawia dziewczyne zanim ta narobi sobie nadzieji (bo chyba po 2 tygodniach zadna nie jest przekonana ze to ten jedyny).. to chyba i tak lepsze niz oszukiwanie jej...

aigia>>ja na niego nie nalatuje tylko niech sobie sam wyobrazi co czuje kobieta, która sie zabawi a potem pożuci...nikt nie jest zabawką. Niech się zastanowi troszkę.

nieważne czy jest z nią tydzień czy dwa moim zdaniem nie powinien tak postepować.

Ale nie kumasz ja caly czas szukam tej jedynej i nie moge jej znalesc. Zawsze cos mi nie pasuje i nie bede przeciez na sile sie zmuszac przy samym zdobywaniu nie widze wszystkich wad a jak jest juz cos wiecej to zawsze cos mi nie pasuje

Gość grejfrutowa
Do Autora topiku - a widzisz, bo Ty robisz błąd już na samym poczatku, biorąc ją za ideał. Ideały nie istnieją, to utopia.

Gość lowca w spódnicy
też tak mam, ale kwestia jest banalna - poprostu się jeszcze nie zakochałeś, nic na siłę, a próbować musisz bo skad masz wiedzieć co będzie potem, jak trafisz na odpowiednią to wtedy nie będziesz miał wątpliwości że chcesz z nią być

Gość aga8888
wydaje mi się, że szukasz idealnej dziewczyny, która po prostu nie istnieje. w prawdziwym związku akceptujesz zarówno zalety jak i wady drugiej osoby, idziesz na ustępstwa, godzisz się z pewnymi rzeczami, przyzwyczajasz do nich. związek to trudna sztuka wyboru, a ten zależy od Twojego zaangażowania. są dwa wytłumaczenia: albo nie dojrzałeś do prawdziwego związku albo nie spotkałeś tej odpowiedniej..

Gość Pearl_
Moj Drogi!:) Nie martw sie, z Toba jest szystko ok tylko to jeszcze nie to co poino byc... Jak trafisz na ta jedna jedyna i naprawde sie ZAKOCHASZ to nie bedziesz widzial jej wad tylko same zalety chocby ich nawet nie bylo;) Musisz jeszcze poczekac bo widocznie nie trafiles jeszcze na swoja Milosc:) Troche cierpliwosci:) Aha, i raczej nie szukaj na sile bo jesli pisana Ci jest prawdziwa milosc i zwiazek to nawet nie bedziesz wiedzial kiedy ONA sama Cie znajdzie:)

Gość Elol
bo faceci to takie lenie śmierdzące! zamiast inwestowac uczucia w jedna osobe, jej poswiecac sie, i włożyc w to troche starań, to wolą iść na łatwize i startowac do kolejnej panny. Tak po najnizszej lini oporu... Tępy gatunek..

Gość jesteś przechodzony
:o