Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia23

Czy ktoś uzywał afrodyzjaków???

Polecane posty

Witam zastanawiam sie czy afrodyzjaki takie jak YOHIMBINUM, hiszpańska mucha i tym podobne naprawde mają jakieś działanie? czy zwiększają apetyt na sex? myśle o zakupieniu takiego specyfiku i jezeli mozecie mi coś podpowiedzieć to podzielcie sie z waszymi reakcjami na te środk.Jaki z urzywanych przez was afrodyzjak waszym zdaniem jest najlepszy i godny polecenia!!! Tyle jest tych środków że niewiem co wybrać.

uwielbiam smarowac kocim gownem tłuste okolice moich lędźwi wyjąc jednoczesnie niczym diva operowa po wycieciu zywcem wyrostka robaczkowego:D

Gość powiem tylko
MACA

Gość Kowalski Antoni
dla mnie najlepszym afrodyzjakiem jest pejcz mojej ukochanej!

Gość Alenka
Nestety jest to dosyc droga sprawa ale polecam yohambinum...zastanawiam sie tylko jaki wplyw po uzyciu ma nasza podswiadomosc bo przeciez wiedzialam ze to zazylam wiec podswiadomie przyszla WIELKA CHCICA...Nastepnym razem dam mojemu mezowi 'nieswiadomke' i zobacze co sie stanie

Gość pomocny kolega
polecam jedzenie z dużą ilością przypraw- imbir, curry, garam masala a w celu poprawy odczuć jointa z marijuany albo haszyszu(to praktycznie to samo, jedno i drugie robi się z konopii indyjskich) tyle że to nielegalne:) ale działa niesamowicie

Gość lena2010
Naturalne afrodyzjaki takie jak owoce morza czy seler naciowy niestety nie kazdemu smakuja, polecam Sexual Sensation. Dzięki unikalnemu składowi Sexual Sensation rozpala i stymuluje pożądanie. Już kilka kropel wzmocni Wasze fantazje seksualne i pobudzi do działania. Sexual Sensation wyzwoli w Was dzikie instynkty - Nie będziecie chcieli się od siebie oderwać! Przeczytaj opinie tych którzy tego sprobowali  http://www.intymnosc.pl/aff/8505/product_info.php?cPath=64&products_id=606