Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga26666

W którym miesiącu niemowle siada??

Polecane posty

Witam dziewczyny mam pytanko . W którym miesiącu mozna sadzac niemowle ?? Dzieki za odpowiedz Pozdrówka

to jest indywidualna kwestia każdego malucha, niektóre w 6 miesiącu inne w 8-9

Gość twoje ma zaledwie 3
i juz bys moze chciala, zeby siedzialo, co?

Nie chce sadzac swojej coreczki jednak ona sama tak mocno podnosi glowe i nozki jakby chciala usiasc. Wiem ze jeszcze nie wolno ale nie wiem w ktorym miesiacu juz mozna

Gość mamuska_ kawiatuszka
jak chce sama siedziec to jej pozwol, nie zabraniaj, nie przymuszaj, moj synek zaczal siedziec jak skonczyl 6 miesiecy, tak sam bez podporki, ale duzo wczesniej sobie siadalismy razem na kanapie:)

Nie sadzaj dziecka póki samo tego nie robi, i nie ma odpowiedniego wieku jeśli dziecko samo nie umie. Moja córka zaczęła późno siedzieć bo dopiero jak skonczyła 8 m-cy, od końca siódmego mca sadzaliśy ją z podparciem, na kolanach, itd i oczywiście dlatego, że na leżąco jej się nudziło i darła się a jak siedziała był spokój no i teraz mamy problem, chodzimy na rehabilitację Alka ma kifozę, na szczęście niewielką ale niestety to przez nasze sadzanie......

Gość szatyneczkaaa
moj siadał juz 3 m-cu tzn chciał siedziec ale sam sie nauczyła prosto siedziec w 5-tym, a sam siadał juz bez mojej pomocy w 6-tym m-cu

Dzieki za odpowiedz dziewczyny moja coreczka robi tak samo jak twoj synek szatyneczka. W 3 miesiacu juz probuje a jak sie denerwuje i placze jak jej nie pomagam szok. Pozdrówka

moja droga przyjdzie pora to dziecko samo siadzie,nie wolno go do tego zmuszac,moja mala siedziala majac pol roku,nigdy jednak sama jej wczesniej nie sadzalam

Gość MALA26
JA SADZALAM SWOJE DZIECKO JUZ W 3 MIESIACU BO TAK CHCIALO I CO SIE OKAZALO PEDIATRA POWIEDZIAL ,ZE DZIDZIUS MA LEKKO SKRZYWIONY KREGOSLUP.MA TAKI MALY GUZICZEK W SRODKOWEJ CZESCI KREGOSLUPA.CZY KTOS MIAL Z WAS DOCZYNIENIA Z CZYMS TAKIM? JESLI TAK TO POWIEDZCIE CO MAM ZROBIC ABY WSZYSTKO DOSZLO DO NORMY?PROSZE......................DZIDZIUS MA TERAZ 5,5 MIESIECY

Gość KrytykTom
Zależy czy jest normalne