Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaaaaaa

dziewczyny, z iloma chłopakami spałyście??

Polecane posty

Gość nikaaaaaaa

Ja mam 21 lat, on 24 od 5 lat jestesmy razem, myslimy o pobraniu sie, no i on jest miom pierwszym chlopakiem z ktorym sie kochalam a ja jego pierwsza dziewczyna i chcieli bysmy zeby tak juz zostalo do końca naszego zycia, a jak Wy macie?? Ciekawa jestem poprostu czy duzo jest takich par??

Gość z mnóstwem
z twoim też, marny jest, wyszalej się dziewczyno :o

Gość ja tez uwazam
ze powinnas sie wyszalec, a jesli nie, to dziwna jestes :P

Gość nikaaaaaaa
kurcze ale my nie mamy takiej potrzeby zeby sie wyszalec (nie wiem moze kkiedys nadejdzie taka potzrzeba ale jak narazie to czuje sie ) codownie, dogadujemy sie pod rawie kazdym wzgledem, smiejemy z tych samych dowcipów , jest naprawde superi nie oczekuje tutaj chmskich odzywek , tylko ciekawa jestem jak jest z innymi dziewczynami.

Gość tok myślenia 15latki
no to o co chodzi???

Gość ja mialam 14
zanim wyszlam za maz

Gość od 25 lat jeden i ten sam
:). p.s. szaleć można i z jednym :)

Gość to chyba on jest pedofilem

Gość 25 lat i miałam 3

Gość 25 lat i miałam 3
jednej nocy zaznaczam :)

Gość nikaaaaaaa
od 25lat jeden i ten sam no i to jest dla mnie odpowiedz mam nadzieje ze u mnie bedzie tak samo i kiedys bede mogla sie tym pochwali c, bo to jest powod do dumy a po nizej krytyki jest przechwalanie ile to sie chopakow w lozku nie mialo , podrawiam ie sredecznnie i zycze nastepnych 25 lat i wiecej :)

Gość nikaaaaaaa
tok myslenia 15 no wlasnie o to chodzi ze ciekawa jestem ilu takich ludzikow jest. robisz z igly widly

Gość **wwaaww**
23 lata i 4.. ten czwarty- moze ostatni..:)

Gość mam 28 lat
jesteśmy małżeństwem od 6 lat i jedynymi dla siebie. Czy jestem ciekawa jak jest z innymi??? Nie, bo wszelkie "ciekawości" zaczerpnięte z filmów netu, próbujemy we dwoje. A tego, czy inny penis do mnie będzie lepiej pasował, nawet nie potrzebuję sprawdzać - Jego spełnia się znakomicie. My jesteśmy happy :). Tego samego Wam życzę.

Gość edek bez kredki
Wrr :O eh znów zakamuflowany temat: spis cudzołożnic :P

Gość nikaaaaaaa
mam 28 lat no i to jest kolejny przylad ze moze byc super:D ja sie rowniez ciesze z twojego szczescia :) ja tez nie jestesm ciakwaska w tym kierunku i rowniez jak ty szukamy czasem nowych sposobow kochnia sie i czerpiemy z tego przyjemność i powiedzialbym ze to na sjeszcze bardziej zbliza pozdrawiam cie

Gość nikaaaaaaa
nie zakamuflowany temat, i po za tym ja ni epytam o to czy ktos ma chlopaka a mimo to sypia z innym , chyba ci sie pojeci pomylily :D

Gość szuruburu
to jest to: jak sie znajdzie ta wlasciwa osobe, to po prostu sie nie chce szalec i probowac z innymi, bo z nim/nia jest najlepsze szalenstwo, jakie mozemy sobie wyobrazic :D mi niestety przyszlo na to troche poczekac: odpowiadajac na pytanie z tematu bylam w 4 stalych zwiazkach i kazdego z tych facetow zdradzilam (czasami nie az lozkowo ;) ). bo chcialam probowac i szukalam tego wlasciwego. w koncu spotkalam tego wlasciwego i od siedmiu lat chocby sam apollo zabiegal o seks ze mna nie ciagneloby mnie :D

Gość nikaaaaaaa
szuruburu no moze poprostu to niebyla wlasnie taka gleboka milosc , bo prciez inaczej bys nie zdradzila, ale i tak gratulauje terazniejszosci o torej piszesz:)

nikaaaa, najpierw zakladasz temat \"Z iloma facetami spalyscie?\", a potem jak Ci ludzie odpowidaja, ze wiecej niz z 1, to masz wonty, ze sie przechwalaja. Tak naprawde czekasz tylko az ktos odpowie po Twojej mysli, idz juz lepiej spac dziewczynko. 🖐️

Gość szuruburu
no wlasnie nikaaaa, po prostu chcialam powiedziec, ze takie gadanie, zeby nie poprzestac na jednym partnerze, tylko sie wyszalec jest bez sensu - to tak, jakby kazali ci sie poddac, ze nie masz, tego czego chcesz (podczas, gdy ty wiesz, ze masz, a inni - coz, moze podswiadomie zazdroszcza?) a u mnie wlasne bylo tak, ze strasznie chcialam byc w tym jednym, cudownym, najwlasciwszym zwiazku, nie planowalam uprawiac seksu ot tak sztuka dla sztuki, zawsze bylam beznadziejna romantyczka wrecz, w co nikt by mi nie uwierzyl widzac czasem moje zachowania towarzyskie ... ale ja po prostu z zadnym z moich poprzednich facetow nie czulam tego co trzeba. natomist z obecnym tak i to juz cale lata i nie zalowalabym wcale, gdybym nie miala wczesniejszych doswiadczen. doswiadczenia tak naprawde maja wartosc glownie wtedy, gdy zwiazki nieudane pozwalaja nam zrozumiec czego chcemy i NIE chcemy od zwiazku. a tak dla wyprobowywania roznych penisow i stylo tanca to dziecinada.

Gość ozieble z was kobiety

Gość ja z 2
enamorada nie mm wontow tyllko ci ludzie na mnie naskoczyli ze zglupialam chyba bo tylko z jednym , nie zaowazylas tego, ja tylko grzecznie tlumaczylam jak ja to czuje, a nie wyzywalam ludz, prawda??

Gość askaooonnnnhhhyyayayaa
ja mam 21 lat, mialam 3 facetów z ktorymi to robilam.

Gość 50 -tkaaaaaaaa
mam 50 lat i też mamy tylko siebie do tej pory! Autorko- nie rezygnuj-to "trzyma " związek!

Gość jhgkhl
a ja z 2 ale z jednym znim to jzu chyba tak na zawsze;)

Moja kolezanka byla tez z chlopakiem 5 lat,tez miala 21 lat jak slub brali,a on 22 lata i wcale nie potrzebowala sie \"wyszalec\" Bo przy takich szalenstwach mozna syfa jakiegos zlapac...;/ fuj

mam 30, kochałam się i kocham z jednym, moim pierwszym (mam nadzieję że ostatnim) innych nie jestem ciekawa, tego jednego mam nadzieję wciąż poznawać

Gość Porclkfahjkfhasjhbfashb
ja mam koleżankę, niespełna 19lenią, która w przeciągu roku spała z trzema... W tym z jednym, przespała się na jakiejś wsiowej zabawie, widziała go pierwszy raz w życiu, a na drugi dzień nie pamiętała nawet, jak wyglądał... Chciała sobie zaszaleć, więc nie wiem, czy to szaleństwo z każdym jest takie fajne, bo później miałą niezlego moralniaka...