Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaaaaaa

dziewczyny, z iloma chłopakami spałyście??

Polecane posty

Gość ciocia dobra rada1
ja mam 30 lat i kochalam sie z 12 facetami

Gość Ben123
"trzeba sie wyszalec" to mówią same dziwki. Spia nie wazne z kim, ani gdzie. Glupie kurwy. Zal mi was. Pewnie nawet nie znacie imion facetow, ktorzy spuscili wam sie w wasze glupie pizdy.

Gość Porclkfahjkfhasjhbfashb
no ta moja kumpela to napewno nie zna imienia tamtego faceta... wie tylko tyle, że chyba był młodszy od niej...

Gość Ben123
Dla mnie "kobieta", ktora miala wiecej niz 3 partnerow to zwykla szmata, kompletne zero, nic nie warte scierwo, ktore moze sluzyc tylko do ruchania. Taką szmata, nawet podlogi sie nie powinno czyscic.

Gość nikaaaaaaa
50 - latkaaaaaa Gratuluję!!!, ja poprostu jestem ciekawa czy duzo jest takich par czy jest im tak dobrze jak mnie rewelka, no jak ktos spi z kim popadnie a sa tacy to naprawde mozna zlapac jakies paskudztwo, czasem sie mowi tak ze jesli sie nie jest pewnym partnera to mozna go poprosic o badania, i my naszczescie takich obaw nie mielismy :D Tak se pisze- ja tez mysle ze tego jednego mozna wciaz odkrywac na nowo, my nie boimy i nie wstydzimy sie eksperymetow, Zycze powodzenia :D Porclkfahjkfhasjhbfashb - no wlanie kac moralny, ale takie przypadki to dla mnie juz skrajność jest i brak szacunku do samej siebie. No i w sumie co ona takie ma z tego ze z nimi spala, jakos lepiej jej sie zyje?? chyba nie, pozdrawiam :D Ben123 -racja a pozniej dzieci bez ojców sa

Gość Ben123
partnerow seksualnych, oczywiscie. I takich, ktore maja mniej niz 30 lat, bo roznie sie w zyciu uklada.

Gość nikaaaaaaa
ben123 no wlasnie dobrze ze to zaznaczyles, roznie sie w zyciu uklada

Gość Ben123
"czasem sie mowi tak ze jesli sie nie jest pewnym partnera to mozna go poprosic o badania," ta, tylko niektore suki sa na tyle glupie, ze nawet o gumkach nie pamietaja i rzną sie bez zabezpieczenia :| gdzie im w glowie badania. roznie sie w zyciu uklada, ale jak ktos ma za soba 10 partnerow, a nie skonczyl 30 lat, to wybacz, ale cos jest nie tak.

Wydaje mi sie, ze malo ktora kobieta ma wiecej facetow niz 3-4 w swoim zyciu. nawet jesli jej sie nie uklada z mezczyznami, woli byc sama. Chyba dla kobiet najbardziej liczy sie poczucie bezpieczenstwa, bez seksu moga sie obejsc. Dlatego wiekszosc kobiet nie ma przygodnych partnerow.

Gość nikaaaaaaa
ben123 no tak zgadzam sie bywaja takie i to coraz mlodsze no tak 10 to troche za duzo przed 30

Gość ****malaria****
hej! Ja w kwietniu koncze 21 lat, On w marcu rózniwez 21. Jestesmy ze soba 2.5 roku. Ja jestem Jego pierwsza dziewczyną, On jest moim pierwszym chlopakiem, z którym poszłam do łózka... i nie wyobrazamy sobie, ze moglibysmy robic to z kims innym. Chce juz byc z Nim zawsze, On ze mną tez. I nie chcemy meic innych doswiadczen seksualncyh, ani żadnych porównan... A wyszalec sie, to ja mozemy na inne sposoby, niekoniecnzie w łozku z innymi partnerami. I mozecie uwazac, ze jestem jakas staroswiecka itp. mam to gdzies. Kocham Go i wiem, ze chce byc z Nim zawsze. pozdrawiam :)

Gość nikaaaaaaa
zgadzam sie ale to powoli odchodzi do lamusa, jak widze co wyprawiaja takie 15 teraz to mozg sie lasuje, a co do tego ze wola byc same to wydaje mi sie ze tylko takie myszki szare albo przecietne kobiety wola byc same, a teraz jest coraz wiecej nadentych i pewnych siebie panienek ktore ledwo sie przestaly bawic lalakami a juz za chlopakami lataja

Gość nikaaaaaaa
****malaria**** popieram w 100%

Ale jesli facet, nawet po 30-tce (z drugiej strony, skad ta magiczna cyfra? Dlaczego nie 35?) mial w zyciu kilkanascie przygod, niestety niezbyt dobrze to o nim swiadczy :-o

Gość majeczczka
a ja mam 18 i z kochalam sie z piecioma. Ale to chyba nie tak duzo?

Gość do Ben-coś tam
wy faceci zawsze tak mówicie - jeśli miała więcej niż ileśtam partnerów to już szmata, dziwka etc a pieprzycie wszystko co się rusza, non stop skąd zatem mają się brać dziewice?? z przedszkola?? :o każdy robi to co lubi i nic wam do tego, jeśli od początku chce być z tym pierwszym partnerem to ok, ale jeśli chce spróbować czegoś innego, bo NAPRAWDE rzadko zdarza się tak, żeby od razu pierwszy partner satysfakcjonował, to co wam do tego więc powinnaś się autorko cieszyć, a nie zakładać debilne topiki, na których wyżywają się nieszczęśliwcy, którym najwyraźniej w życiu nie wychodzi

Gość nikaaaaaaa
ale pomysl o tym ze jak chlopak maial jakies laski wczesniej w lozku to jest ok a jak dziewczyna spala w kilkoma to juz ja dziwka nazywaja, nie wiem dlaczego tak jest i najakiej zasadzie to dziala, moze dlatego ze dziewczyna powinna sie bardziej szanowac, no ale czy chlopak tez nie powienien

Gość ****malaria****
W ogóle to jest takie głupie przekonanie o tym, ze jesli kobieta spała z wieloma mezczyznami, to od razu jest nazywana szmatą, ku*** itd. itd.... A jesli mezczyzna sypia co noc z inna, to wszystko jest OK i nikt zle o takim nie mówi.

Gość nikaaaaaaa
no wlanie o to mi chodzilo a wydaje mi sie ze pierszy facet zawsze satysfakcjonuje bo przeciez nie ma sie zadnego porownaia, dopiero pozniej mozna stwierdzic ze poprzednik byl gorszy

Gość nikaaaaaaa
nie podszywaj sie, kretynie

Gość nikaaaaaaa
to co napiazlam bylo prawda i moje przekonania na ten temmat sa tez jak najbardziej prawdziwe,

Gość Ben123
Dla mnie sprawa powinna być jasna: kobieta, która się wyszalała (czyt. miała wieeeelu partnerów) niech sobie szuka faceta-jebaki, który też w życiu sobie pozaliczał. Bo dlaczego ma się wiązać z facetem, który był wstrzemięźliwy w tych sprawach? Ale nie, bo ona potem zgrywa cnotke niewydymke i szuka porządnego faceta. :o "nawet jesli jej sie nie uklada z mezczyznami..." ale tu nawet nie chodzi o tworzenie zwiazków, ale sels bez zobowiazan; z nowo poznanym facetem. O zadnym zwiazku nie ma tu mowy. To jest najgorsze!! "wiekszosc kobiet nie ma przygodnych partnerow." oj, z tego co obserwuje, to jest inaczej, niestety :/

Gość Bobolandia
ja mam 17 i kochalam sie z 0smioma. Jestem dumna ze swoich doswaidczen i gardze wami nieatrakcyjne dziewice!

Gość Ben123
"... a pieprzycie wszystko co się rusza, non stop" mam 24 lata i jedna partnerke. Nie rucham wszystkiego co sie rusza i tego samego wymagam od partnerki. Dlatego mam takie zdanie a nie inne. "A jesli mezczyzna sypia co noc z inna, to wszystko jest OK i nikt zle o takim nie mówi." nie, taki facet to dziwkarz.

Gość nikaaaaaaa
Bobolandia gratuluje ineteligencji, hehe i bardzo bym chciala ta twoja urode zobaczyc :D:D:D:D:D:D:D:D bo watpie w nia

Gość ****malaria****
Ja uważam, ze to juz jest indywidualny wybór kazdego człowieka jak chce postepowac, co robic? z kim robic? Ja tego nie bede kwestionować Tylko pozniej slyszy sie, ze ktos znowu umarł na AIDS... albo kolejne nienarodzone dzieci zostaja swiadomie zabite przez swoje matki... gdyby ludzie dwa razy pomysleli zanim cos zrobia, to swiat może byłby nieco lepszy niz jest.

Gość Elka15
Mam 15 lat i 7 chlopaków mnie przebolcowało. Oczwywiscie full-service - oral, anal, double penetration, z finalem do ust + polyk.

Gość pierwszy facet satysfakcjnuje
się uśmiałam, dziecko, ty możesz nie wiedzieć nawet co jest prawdziwa satysfakcja z seksu bo właśnie owego porównania nie masz.. nie namawiam oczywiście do niczego, ale swoje wiem śmieszą mnie te bzdury które tu czytam :D :D :D :D :D

Gość ja jestem NIEATRAKCYJNA
i jak BOBOLANDIA daję tyłka na prawo i lewo, aby się dowartościować :classic_cool: