Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa36

co na przeczyszczenie

Polecane posty

Gość ewa36
wczoraj scielo mi neta ale dzis codzi X-prep jest skuteczny ze ho-ho wieczorem drzemlam przy tv gdy sie przebudzilam ok 21 to myslalam ze nie zdaze do kibla ale bez bulu brzucha czy innych sensacji tylko bardzo gwaltowna potrrzeba-i-torpeda-skad sie tyle tego wzielo potem jeszcze 4 razy nakoniec prawie sama woda nie radze tylko tego brac przed wyjsciem z domu -jak ruszy to nie ma szans powstrzymac dluzej niz 1-2 min

Gość ewa36
dzis terz mnie troche sciglo ale to nie wczorajsza rewolta

Gość ewa36
cos nikt nie chce skomentowac

Gość do ewa 36
co to za preparat? też by mi się przydał :O

Gość ewa36
syrop jakby sliwkowy -ale w smaku ok-tylko drogi 37 zl

Gość do ewa 36
ile napiłaś się tego syropu? zgodnie z zaleceniem czy więcej?

Gość ewa36
nawet mniej -w ulotce pisze ze dla doroslego cala buteleczka (chyba 50ml) ale to srodek jednorazowy -przed przeswietleniami badz operacja

Gość ewa36
znowu mnie zatkalo-ponad tydzien-brac cos znowu?

Gość ewa36
nie wiem co jest ze mna?-menopauza?juz-zowu boli mnie brzuch

Gość ewa36
powiedzcie cos

Gość ewa36
nie chcecie nic gadac?

Gość ewa36
fuck -boli mnie brzuch

Gość do lekarza kobieto
!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość eve1987
nie bierz żadnych środków przeczyszczających bo pomoga Ci na dzien góra 2 i tak Cię przyzwyczaja do tego że do okichanej smierci się smama nie załatwisz a tylko będziesz musiała więcej tego cholerstwa brać. RADA SPRAWDZONA PRZEZE MNIE I DZIAŁANA WSZYSTKICH CODZIENNIE RANO WYPIJ SZKLANKĘ WODY PRZEGOTOWANEJ DUSZKIEM MOŻESZ NAWET PÓŁTOREJ I ZA JAKIES 30 MINU MOŻE CIUT WIĘCEJ ZALEŻY ILE DNI TRWA ZAPARCIE WSZYSTKO SIĘ RUSZY I SIĘ ZAŁATWISZ:). TO SERIO POMAGA PRYMITYWNE ALE UWIERZ ZE DZIALA ACHA NAJLEPIEJ DO CZASU AZ TA WODA CIE RUSZY NIC NIE JEDZ ALBO TAK PO PÓŁ GODZINY DOPIERO COS CHAPNIJ NA ŚNIADANKO. JA TAK ROBIE I JEST REWELKA:)))

Gość ewa36
chyba zaczne brac alax -dzala w pozo-sprawdzilam-dzieki za pomoc

Gość ewa36
niby nic mi nie jest,oprocz tego ze przez 7-8 dni nie robie kupy potem boli mnie brzuch i cala sie rozsypuje

Gość mac
naprawde tabl uzaezniaja

Gość Rozwolniona
tylko Dulcoax (chemiczny) ale nie przyzwyczaja

Gość Rozwolniona
nie wiem czy mozna dostac w (PL) pisze w Angli

Gość co sie meczysz
kup cos chemiczne (nie ziola) w polsce kupisz Bisacodyl ja biore Dulcolax ale to Anglia

Gość cccMM
ja biore bisacodyl co drugi dzien i jest dobrze

Gość ewa36
kto ma doswadczenie z dulcolaxem?

Gość aska27
odstaw pieczywo i kluchy kartofle tez! duzo jogurtow i wody i powinno pujsc,ps,xenna nie dziala,mnie atom nie rusza ale jak ziem za duzo chili to caly blok wie ze wkoncu mam to za soba:)

Gość altana
mnie ruszaja sliwki suszone:)xenna tez ale dopiero po 4 tab.:(

Gość jumper
up

Gość Najlepsze co moze byc
Jest to ochydne ale wsadż sobie palca w odbyt to pomoze

Gość 1221
Od dzieciństwa ma problemy z zaparciami.Stosowalam rożnego rodzaju środki kiedy wydawało mi się, że już pozbyłam sie zaparć, one znowu wracały. Od 10 lat stosuję herbatkę FIGuRA1.Codziennie wieczorem ok,21 wypijam filizankę herbatki zaparzonej z jesdnej saszetki. Zaręczam Wam, że herbatka działa na 100%. Rano odwiedzam toaletę i po kłopotach.To prawda, że nigdy nie najadam się. Zawsze jestem w fazie tzw niedosytu. Przez lata po prostu przyzwyczaiłam sie do takiego sposobu żywienia i jest mi z tym dobrze. Mam na dzień dzisiejszy 55 lat .165 cm wzrostu i ważę od niepamiętnych lat 54 -56 kg. Jak widzicie upiekłam dwie pieczenie na jednym ogniu . Radzę zrobić to samo, przede wszystkim nie dojadać. Będziecie sie lepiej czuły i fizycznie i psychicznie kiedy nie bedziecie widziały oponek na brzuszku. Poza tym radzę poćwiczyć codziennie na hula hoop ok.1/2 godz. dziennie. Twawienie też sie poprawi. Wierzę, że sie Wam uda. Pozdrawiam

Gość nie dojadać to fajna metoda
1221 zależy tez co jesz.... zdrowy żołądek dorosłego człowieka to pojemność 0,8-1 litr spaślaków ma wielkość wiadra!!!!!!!!!!!

Gość ewa36
znów mam zaparcia :( nie wiem co zrobic :(

Gość TenTeges...
No wiec tak... Zaczne od tego, ze nie czytalem wszystkich wypowiedzi, bo mi sie poprostu nie chcialo. Podlapalem tylko temat ''co na przeczyszczenie?'', wiec postanowilem sie wypowiedziec. Krotko i na temat. Chcesz calkowicie oczyscic jelita z kau oraz szumowin? Przedawkuj witamine c. Ale nie w tabletkach. Zastosujcie sie dokladnie do tego co napisze... (Sposob poznany przez lekarza znajomego - calkowicie niegrozny dla zdrowia). Przedawkowanie witaminy c samo w sobie juz powoduje skurcze jelit i swoista 'burze' w zoladku - co bedzie dzialac na nasza kozysc. Dodatkowo nadmiar witaminy c organizm stara sie wydalic droga moczu lub kau (tego dnia ograniczmy sikanie, zeby organizm 'wybral' te druga droge... ale zaraz do tego dojde). Kupujemy TABLETKI MUSUJACE do rozpuszczania w wodzie MULTIVITAMINA (3,99zl w Biedronce) dlaczego MULTIVITAMINA a nie sama WIT C? Bo w MULTI mamy dodadtkowo inne witaminy ktore przedawkowujac pomoga nam sie przeczyscic. Jak to zrobic? Wez spora szklanke okolo 400-500ml. Moze byc kufel od piwa. Wrzuc tam 3 tabletki i wypij to rano ODRAZU po przebudzeniu. Pozniej po 3h kolejne 3tabl na 400-500ml, po kolejnych 3h znow to samo i jeszcze raz. W ciagu 12h przyjmiemy dawke rowna 1200% dziennepo zapotrzebowania czyli przedawkujemy ja 12x (to nic strasznego...) juz tego wieczora po 3 dawce powinniscie odczuwac jakby zoladek robil przemeblowanie. Zaczna sie tworzyc gazy. Po 1 gazie probujacym wyjsc poczujemy w zwieraczu, ze razem z nim prawdopodobnie swiatlo dzienne chce tez ujrzec wodospad kau. Uwierzcie mi - bedzie tego SPORO! Ja bylem w szoku. Sam stosuje te metode od kilku lat co jakis czas gdy czuje sie ciezko, toksycznie itp. Nie jest to gwaltowna metoda i wyproznienia mozemy dowolnie kontrolowac. Krotko mowiac - poleci jak z kranu. Mialem znajomych ktorzy mi pisali smsa, ze wlasnie wypili 3 dawke i nawet w brzuchu nic nie slychac. Wypili tez 4ta i poszli spac i tez nic. Za to na 2 dzien rano dostawalem smsa, ze spedzili co prawda na kibelku wlasnie 30min, lecialo jak z kranu i czuja sie 10kg lzejsi ;). PS. Rozwolnienie mija niemal natychmiast po odstawieniu MULTIVITAMINY w dawce 3tab na 500ml. I tak samo w druga strone... Chcesz sie przeczyscic znow? Wiesz co robic... POZDRAWIAM!