Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orange-72

tabletki a współzycie

Polecane posty

Gość orange-72

Mam do was pytanie- ponieważ nigdy nie brałam zadnych pigułek a mam juz dwójke dzieci stwierdziłam ze czas sie zaqbezpieczyć i cieszyć sie ze zblizeń z moim kochanym mężem.Ale nie jestem przekonana czy z tymi pigułkami jestem tak do końca zabezpieczona???Czy wy jak bierzecie tabsy to współzyjecie tak do końca?? zawsze kiedy macie tylko na to ochotę??/Czy jednak oprócz tego jakiś kalendarzyk?? Panicznie boję się nie porządanej 3 ciej ciązy!!!!! Czy może mi ktoś powiedzięc na ile ufacie pigułkom??Dostałam tę nowosc - yasminelle.

Gość pszczolka z listopada
mozesz szalec kiedy chcesz i ile chcesz ja ufam na 99,9% jak nazrazie niezawiodły było klka zdarzen a moze ale narazie mama nie jestem a tab biore juz ponad 5 lat i zasze dokonca niewspołzyje w czasie 7 przerwy ale to tylko dlatego no wiesz @

Gość orange-72
dzieki - może sie jakos odblokuje!!!!!

Gość No pewnie
No pewnie, że możesz, ja jestem po pierwszym opakowaniu i już po dwóch tygodniach stosowania kochaliśmy się z narzeczonym i on skończył we mnie, ufam tabletkom na 99% w ciążę zajdziesz tylko gdy zapomnisz wziąć pigułkę , powodzenia i udanego seksu :P bez stresu

Gość mysle.......że
mozesz isc na całosc

jaki kalendarzyk ? przy tabsach wszystkie dni są niepłodne spoko luz