Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyza z wielkopolski

Co sądzicie o tym wózku? -Implast Driver 4xl

Polecane posty

Gość Pyza z wielkopolski

Nigdzie nie moge znalesc informacji czy ma on blokowane przednie skretne kola? Czy posiadaczki tego wózka sa zadowolone?

Gość Pyza z wielkopolski
padlinka--->a jaki wozek ty kupilas? jaki polecasz

Gość 7i6o9578
fajna ta firma:)i niedrogie maja te wozki:)dobrze wiedziec ze taka istnieje:)

Gość Pyza z wielkopolski
up :)

Gość tez mama
ja na zywo widzialam i drivera i volanta.... osobiscie podoba mi sie bardziej volant. Ogolnie wozki bardzo ładne i wcale nie takie ciezkie i ogromne...sa ciezsze i to za duoz wieksza kase... A tam na stronce jest nowa kolekcja i super ten driver po liftingu wyglda...moze warto poczekac jak ma ktos czas. A skad wiesz olinek kiedy beda?

Gość Pyza z wielkopolski
a czy ktos wie czy mozna zablokowac przednie kola?

wiem bo wyslalam meila z zapytaniem do dzialu klienta \"kiedy bedzie nowa kolekcja w sklepach\" i odpisali mi ze na przelomie lutego i marca powinna juz byc..:) Mnie tez bardziej Volant sie podoba ale to rzecz gustu a o gustach wiadomo ze sie nie dyskutuje:)

pyzo w driverze kola przednie nie sa chyba skretne wiec co bys chciala blokowac???? Hamulec w wozkach jest zawsze pod stopa na tylnych kolach....A blokowac mozna kola skretne z przodu aby sie nie krecily o 360 st.Ale to tylko np w Volancie 3 kolowym czy volancie 4 kolowym ze skretnymi przednimi kolkami. Tam na stronce masz dokladne opisy kazdego modelu z osobna.Klikasz w wozek a jak otworzy to z gory "spada" maly wozeczek z napiem "opis"

No chyba ze chodzi Ci o drivera 3 kolowego.....no to napewno mozna kolo zablokowac zeby sie niekrecilo....

Gość Pyza z wielkopolski
chodzi mi o Drivera 4xl i na 100 procent ma on skretne kola. A na tej stronce nie ma informacji o blokadzie kol wiec pytam posiadaczek ktorych jest tu chyba malutko :(

Gość Pyza z wielkopolski
ok juz teraz wiem ze nie ma blokady bo niby "nowoczesny system" nie wymaga blokady osi przedniej :O ...tak tak ale ciekawe jak sie sprawdza na wertepach?!