Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurozna na maxa

Ilu ludzi tyle najlepszych sposobów na trązik a żaden nie skuteczny

Polecane posty

Gość To nie takie proste.
Na tradzik jest tylko jedno lekarstwo- izotek Lub dieta ostra i bardzo trudna ! Bo wykluczasz prawie wszystko Jesz tylko warzywa, owoce, nabial, jaja, ryby, ziarna, orzechy, suszone owoce ... Nie ma chleba, nie ma nic na mace pszennej, nie ma klusek, pierogow, nalesnikow,slodyczy, chipsow, pizzy, nie ma miesa, nie ma cukru, soli, ostrych przypraw, sa tylko ziola, nie ma kawy, alhokolu, papieroswo, narkotywko Jest tylko woda, zielona herbata, ew czerwona itp sa ziolka jesz malo, nie przekraczasz dziennie 1300 kcal uprawiasz sport i tak zyjesz nie kilka ms, a lata Nikt tego nie potrafi na dluzsza mete z tlusczu to tylko oliwa warzywa na parze, nie ma nieba w gebie niestety i raz w tyg glodowka zanim przejdziesz do tej diety 6 tyg odtoksyczniania czyli jeszcze wskazane warzywa, ew 10 dni glodowki, ktora poprzedzasz przygotowaniem sie- czyli stopniowo odkladasz mieso, wedliny itd 3 dni przed jesz gotowane warzywa nie ma wedlinek, serow, nie ma prawie niczego ale jaka cera ... i nie 2 tyg, a kilka ms sie czeka skora sie oczyszcza, ten proces trwa 3-5 ms

A nawet dluzej Ja wytrzymalam 5 ms efekty mialam po 3,5 ms ale jadlospis lichy jak najmniej przetworzonego zarcia warzywa ze zdrowych upraw szalenstwo

Gość super moetoda nie dosc
ze schudniesz to jeszcze sie oczyscisz i pozbedziesz tradziku! musze wyprobowac :) buzka!

zero odstepstw rano maslanka, banan na obiad ryba na parze, warzywa na podwieczorek salatka z owocow na kolacje 2 jajka i warzywa zero uzywek, myslalam ze ocipieje i tak sie stalo dzis znowu smietnik z org owszem jem zdrowo ciemny chleb, nie sole, nie cukrze itd ale o dupe to rozbic jest zdrowiej ale nie tak jak powinno byc, zeby pomoglo

przez wiekszosc tego czasu jadlam tylko warzywa i ryby na parze, oraz oliwe kusi zeby znowu zastosowac, ale trudno to dla mnie na maxa na luskiewniku jest tez podane co jesc zeby dieta pomogla

Cóż, ja jestem w wieku, gdzie nie powinno być śladó po trądziku ale niestety. Objawy kłopotliwych i nie gorących się krostek zaczeły się jakiś czas po trzydziestce. zaczęłam od dermatologa, najpierw specyfiki do smarowania przez wiele miesięcy a jak nie pomogło to antybiotyki. Te ostatnie pomogły ale na krótko. Po kilku miesiacach wszystko zaczęło się od nowa. Trafiłam więc do ginekologa, brałam Diane 35 przez dwa lata ale tyłam po niej i puchłam więc odstawiłam. Niestety wysyp jaki nastapił po odstawieniu był nie do zniesienia i po kilku miesiącach zaczęłam brać Yasmin. Nie tyję po nim i dobrze się czuję ale efekt jest słaby. Przyznam się, że ni mam juz pomysłów na leczenie. Może ktoś mądry wymysli jakąś kurację dla kobiety dojrzałej>>???? Hanna

Gość Bibiiiii
Widzisz Haniu, lekarz nawet pewnie bez zbadania poziomu hormonow przepisał ci Diane. Tak to już z nimi jest. Najlepiej byłoby okreslic przyczynę, czy to nie jest alergia? Tak w ciemno to jedyne co mogę zaproponowac to mycie delikatnymi preparatami aptecznymi, typu physiogel lub dermoklar. Do smarowania twarzy, bo musisz ją koniecznie nawilżać jest dobry krem AVENE, nawilżąjący do cery nadwrażliwej. Bardzo łągodzi i nie zapycha porow. Dziewczyny chwala dermalibour, ja wolę ten pierwszy. N abuzie polecałabym taką robiona maść z witaminami A i E oraz z ichtiolem i cynkiem. Nie znam proporcji, ale mazidło jerst fajne, likwiduje stany zapalne, a nie wysusza skóry n a maksa. No i walka z zaskórnikami, bo to z nich robią się pryszcze. Może regularne wizyty u kosmetyczki, i oczyszczenie twarzy ultradzwiękami.?

Gość morrigna
Najlepiej zrezygnować ze wszystkiego co zawiera mąkę przenną, czyli białe pieczywo, makarony, pierogi i inne do tego ograniczenie słodyczy i wyeliminowanie czekolady. Twarz myjemy delikatnym żelem nie zwierającym kwasu salicylowego polecam Iwostin (tylko w aptekach). Bardzo pomocne tez jest łaykanie bratka w tabletkach (z herbapolu) świetnie oczysza organizm i przyspiesza metabolizm. Sama miałam potworne problemy z trądzikiem a teraz jest naprawdę super. Swietna też jest maść Isotreksin, nie wysusza i można ja stosować pod makijaż. Powodzenia :)