Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lustereczko24

NAJLEPSZY WSPOMAGACZ ODCHUDZANIA !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lustereczko24

Co stosujecie, herbatki, tabletki? Mnie skusiła reklama Bio CLA i Clarinol, stosujecie, warto kupić co polecacie?

Gość może L-karnityna

ocet jablkowy - Cidrex. dziala jak herbatki ale nie tak gwaltownie. wlasciwie to poprawia trawienie a nie wspomaga odchyudzanie

Gość lustereczko24
MŻ już jest :P chcę jednak jeszce czymś sie wspomoc, to jak polecicie coś?

odradzam na pewno wszystkie herbatki przeczyszczajace bo mozna sobie tylko krzywde zrobic... z tabletek ja "jadlam" Clarinol CLA 1000 i przyznam ze efekt w polaczeniu z cwiczeniami byl super, skora jest jedrniejsza a cellulit jest coraz mniej widoczny wiec w mojej ocenie preparat mi pomogl...ALE sukces tkwi w wytrwalosci cwiczenia w trakcie kuracji seria ĆWICZEŃ wieczorkiem i efekty sa widoczne http://www.schudnijmy.pl/cwiczenia

Gość kasiulkaaaa
czerwona herbata naprawde polecam!!! w smaku nie najlepsza,ale bardzo dobrze spala tłuszcz i zawiera cenne dla organizmu elementy

podziwiam za to ze mozesz pic czerwona herbate dla mnie samuje jak ziemia ;) ja pije zielona herbate...bo lubie i samuje mi a na figure zaczelam brac Clarinol CLA i staram sie regularnie cwiczyc :) a ty cwiczysz??

ooo ja tez lubie zielona herbatke :) a czerwonej jeszcze nie probowalam... na prawde mozna schudnac dzieki niej? aj bym chciala zrzucic kilka kilogramow

Gość tak szczerze
kwestia przyzwyczajenia...czerwona jak ziemia,a zielona jak zagotowana trawa...a po 2 tygodniach obie dobre:D

hehe pieknie to ujelas...bo naprzyklad moja kolezanka powiedziala mi ze moja zielona herbata pachnie...ryba ;)

Gość jestfajnie
o zielona pachnie zdecydowanie ryba!

ja tak nie czuje :) zielona herbata jest zdrowa i pyszna!! ale mysle ze w odchudzaniu nie jest mistrzem tzn wole zaufac innym preparatom takimi z CLA na przyklad bo wiem ze pomoga

Gość Lulaaaa
polecam też chrom organiczny.

tak slyszlaam ze chrom zmniejsza apetyt a co zamierzasz lekac chrom?

no chyba jednak mniej bo jakos sztucznie aletytu zmniejszac nie bede wple pocwiczyc sie zmeczyc to bartdziej mi pomaga :) a jak twoje cwiczenia?

a dziekuje bardzo, cwicze staram sie jak najczesciej i powoli widac efekty :) cialko mi sie ujedrnilo czuje sie o niebo lepiej dlatego kontynuuję moj zetaw cwiczenia + Clarinol 1000 a tobie jak idzie?

a dzieki mycha idzie mi calkiem nizle, czuje sie taka pelna energii prrzedewszystkim, do tego schudlam 4kg i bardzo poprawila mi sie skora jest teraz ujedrniona :) aaah

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość ja stosuje...
ZIELONA HERBATE!!! :D naprawde pomaga.. nie trujcie sie jakimis tabletkami.. ale zeby herbata pomogla trzeba ja pic min 3-4razy dziennie ... ja pije herbate jakies 5-6 razy dziennie (oczywiscie nie slodze) i ograniczylam jedzienie... przez 5 dni ubylo mi 2 cm w pasie :) pozdrawiam serdecznie! 🖐️

ja tez pije zielona herbate od kilku lat innej juz nie tykam ale oprocz tego ze moj metabolizm jest szybszy to nie schudlam po niej jakos konkretnie ale pije ja bardziej dla walorow smakowych no i jako eliksir mlodosci...duzo antyoksydantow!!!

Gość mn cjnvjdfh
czerwona herbata i czysty nierozcieńczony sok z 1 cytryny na czczo

Gość to...
troche ma o to chodzic... musi troche przeczyszczac :)

Gość a co myslicie o
spirulinie???? kiedys mialam jedno opakowanie i po jego zuzyciu mialam takie wrazenie ze skora byla jedrniejsza i jakby mniejszy celulit

no tak ale cytryna na pusty zoladek to troche ostro ;/ balabym sie ze rozwale sobie sciane zoladka i po co mi takie odchudzanie....

cytryna na pusty zoladek tez nie wydaje mi sie dobrym rozwiazaniem tu nie chodzi o to zeby zniszczyc zoladek tylko odchudzic sie troszke rozwagi, a nawet jesli ktos chcialby sie przeczyscic to zawsze sa herbatki typu xenna no i dieta z duza iloscia blonnika :)