Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdafst

Nikt mnie nie chce, juz nie moge dluzej tak zyc!!!

Polecane posty

Gość gdafst

Jestem zalamana, za kazdym razem gdy czuje cos do jakiegos faceta, on nie jest zainteresowany, dodatkowo zawsze wszystko wychodzi nie tak jak bym chciala czyli na opak, nie potrafie juz tak zyc, jest mi zle :((((( musialam sie wyzalic, tylko tyle, bo nikt nie moze mi pomoc, a najgorsze, ze sama nie moge pomoc sobie 😭

Gość keidy kiedy
a moze operacja plastyczna? mowie powaznie. albo zainteresuj sie kims na swoim poziomie a nie mierz zbyt wysoko

Gość gdafst
moze i jestem :(

Gość może najpierw skoncz szkole
🖐️

Gość gdafst
skonczylam juz kilka szkol :o

Gość skonczcie
juz wszystko sprowadzac do poziomu "brzydki - bleeee; piekny - wszystko super!!!!!!! otworzcie oczy to zobaczycie ile "brzydkich" ludzie zyje w pieknych, pozazdroszczenia godnych zwiazkach!!!!

Gość sfsdf
daj swoja fotke ocenimy

Gość Iza...
Nie przejmuj się tymi bezczelnymi typami. Zarzucają, że jesteś brzydka choć z pewnością tak nie jest za to oni są głupi co się potwierdza w płytkich wypowiedziach. Tacy ludzie to prymitywi, którzy sami są zakompleksieni i się wyrzywają.:-) Ja sądzę, że nie trafiłaś na tego właściwego. Gdy się spotkacie oboje będziecie wiedzieli, że to jest to. Nie szukaj na siłę. Miłość sama Cię znajdzie:-)

Gość taaa....
z Izą obie daleko zajedziecie :P🖐️

Gość Iza...
Zobaczysz, że będzie ok.

Gość Iza...
Taaa czy taaamta już sam nick wiele mówi o rozumku jej

Gość gdafst
dziekuje Iza :) wlasciwie wiedzialam, ze moj temat spotka sie z takimi komentarzami, moze wlasnie po to o tym napisalam, zeby mnie jeszcze bardziej dobili, juz nie widze dla siebie szans na szczescie, wciaz sie nie uklada, dlatego oni moze maja racje, moze nie jestem warta tak pieknego uczucia :(

Gość Iza...
Moja koleżanka miała podobnie. Też nie mogła trafić na tego właściwego. Jest ładna i mądra, a mimo to ciągle rozsypywał jej się związek. Ktoś ją zostawiał. Źle wybierała po prostu. Wreszcie trafiła na faceta, który jest nie tylko przystojny i wrażliwy i szaleje za nią.

Gość kukuku
ale jesli chcesz miec faceta pieknego, madrego, zabawnego i co tam jeszcze to musisz sama taka byc. jesli nie jestes szukaj faceta na tym samym poziomie co ty. cos ty myslala ze cie pokocha taki za brzydote, glupote i tepote? idz do swojego. fajni maja do pary fajne babki, oto rada na wage zlota

Gość Iza...
Ona podobnie mówiła jak Ty. I w najmniej oczekiwanym momencie spotkała mężczyznę swojego życia, którego pokochała z wzajemnością.

Gość tamara gxgx
a ja nie moge sie opedzic od facetow i juz dluzej tez tak nie moge zyc!!!!

Gość taaa....
Izo - o moim rozumie wiele nie mozesz powiedzieć, nie znając mnie. Co do tematu to uważam, że autorka topiku wlazła tu tylko po to, żeby wyżalić się i znaleźć osobę która powie jej coś w stylu: "tak kotku, to ich wina, z czasem będzie lepiej...". To nieco żałosne postępowanie - jeśli chcemy zmienić cos w swoim życiu to musimy sami działać a nie zdawać się na upływ czasu, bo możemy obudzić się z ręką w nocniku. 🖐️

Gość kukuku
"moja kolezanka" :O wszysto sie przydarza kolezanka a nie nam. dziwne nie? takie pierdolenie

Gość Iza...
Do kukuku Wiesz czasem piękna osoba może zakochać się w garbatej. To jest właśnie miłość. Jednak widać, że ty jej nie przeżyłaś nigdy.

Gość gdafst
ja nie spotkam, wszystkie znaki na niebie na to wskazuja, tylko strasznie cierpie z tego powodu, chcialabym nic nie czuc, byc zimna jak glaz, ale nie potrafie :( dziekuje Ci Izo za cieple slowa 🌼

Gość Iza...
Bo ja trafiłam na tego jedynego już i jest moim mężem. Nie szukałam miłości, ona mnie znalazła.

Gość shallow topic
kukuku: zmień sobie nicka na "ciotka dobra rada"

Gość gfds
Te wszystkie osoby które radzą autorce, to za przeproszenie gówno wiedzą jak to jest. Łatwo tak sobie pisać, znajdziesz tego jedynego, poczekaj, na pewno ktoś Cię pokocha. Syty głodnego nie zrozumie, choćby nie wiem jak bardzi się starał.

Gość shallow topic
no to może niech da ogłoszenie matrymonialne do gazety

Gość gdafst
nie, nie weszlam tu po to, zeby ktos mi powiedzial, ze to nie moja wina, chcialam napisac by poczuc sie odrobinke lepiej, wyzalic sie - fakt, ale nie obchodza mnie Wasze opinie, nie znacie mnie taaa - napisalas, ze Iza nie moze oceniac Twojego rozumu, bo Cie nie zna, jakim wiec prawem Ty oceniasz mnie, nie wiedzac nic na moj temat? wszyscy od razu na mnie naskoczyli, ze pewnie jestem brzydka, glupia, garbata, wlasnie dlatego niektore osoby maja problem ze znalezieniem partnera, jesli wokol tyle jadu i tyle niezyczliwych osob oceniajacych kogos po kilku zdaniach, jakie napisal, to pnaprawde przykre :o

Gość taaa....
nie sraczkuj tak bo sie popaćkasz. Jesli zawsze tak sie unosisz to nic dziwnego ze ploszysz kazdego, kto stanie Ci na drodze :(

Gość Iza...
Do gfds Mylisz się i to bardzo. Ja ją rozumiem i wyobrażam sobie jak musi cierpieć. Widocznie masz ubogą osobowość i nie posiadasz sztuki empatii. Znajdzie kogoś i to wartościowego. Czasem taka droga jest komuś pisana aby później docenić mężczyznę, który na to zasługuje. Jakby od razu znalazła tego jedynego może nie wiedziałaby jak ogromne ma szczęście.

Gość gdafst
stwierdzilam tylko fakt, nie obrazam nikogo w przeciwienstwie do Ciebie

Gość werwerw
witam cie droga zalamana kolezanko :) po pierwsze nie lam sie :) po drugie zobaczysz nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo - stare ale prawdziwe. widocznie czekasz na swoja prawdziwa milosc... wszyscy ci ktorzy tu pisza te benadziejnie prostackie komentarze typu jestes brzydka albo idz do szkoly albo - o zgrozo- zrob operacje plastyczne to chamy i prostaki. co znaczy byc piekna osoba?? kazdy jest inny i to wlasnie jest piekne. nawet jesli jest tak ze w generalnej opinii publicznej wychodzisz jako osoba malo atrkacyjna to czy to znaczy ze nie zaslugujesz na milosc i szczescie?? to jakis obled!! uwierz mi wiem co mowie... ja jestem przyladem pieknej zgrabnej kobiety wg innych a caly czas jestem sama... mje zwiazki ciagle sie burza z jakiejs przyczyny, ale nie obwiniam siebie, widocznie gdzies moj jedyny na mnie czeka i kiedys go odnajde :) i ty tez! trzymaj sie i nie zalalmuj. poki co relizuj siebie w innych dziedzinach zycia :D