Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *****************************

pilne chce nagras film ale pokazuje mi sie taki komunikat co powinnam wybrać

Polecane posty

zamierzasz uzyc zapisu wieloseryjnego na płycie dvd druga sesja i dalsze mogą nie dać się odczytać w niektórych napędach dvd rom i systemach operacyjnych starszych od windows xp w jaki sposób chcesz kontynuować uzyj zapisu w trybie wielosesyjnym nagraj płytkę nie korzystając z wielosesji anuluj chce nagrac film na płyte dvd i najlepiej tak zebym mogła wrazie co dograc inne bo ten zajmuje mi zaledwie 700mb z całej płyty i chce abym mogła go oglądać na dvd w kompie i dvd takim pod telewizor bede wdzieczna za odpowiedz bo wogóle nie wiem o co chodzi z tym komunikatem b=nie znam sie na tym

Gość szkoda czasu
wrzucasz divxa na dvd?

chybatak nie wiem nie znam sie ale jest to film sciągniety z neta

napisałam co mam do wyboru

Gość szkoda czasu
z rozszerzeniem .avi? jesli tak to powinnas przekonwertowac go najpierw na mpeg2 - w pełnym pakiecie nero jest do tego program, tylko nie pamietam jego nazwy (pomoże ci za pomocą odpowiedniego kreatora) W tym przypadku wnioskuje ze chcesz wrzucic zywcem film na plyte DVD, bez konwersji. Taki film bedzie mogl byc odczytany w nielicznych tylko odtwarzaczach DVD (z divxem)

tak z koncówką avi

Gość f34
niezamknietą plyte DVD nie odtworzysz na stacjonarnym. Musisz zamknac sesje, tylko szkoda plyty, bo juz nic wiecej na nia nie nagrasz w przyszlosci.

Gość szkoda czasu
owszem odtworzy, z tym ze nie na wszystkich. Manta łyka takie płyty z łatwoscia ;)

Gość po jakiego diabła
nagrywasz Divix 700 mb na płyte 4,7 gb? :-0 nie możesz użyć po prostu normalnej ,,osiemsetki''? tak jak już ktoś wcześniej napisał bez konwersji i tak nie bedzie ci tego odtwarzać na tzw. stacjonarnym DVD, bez możliwości odczytu Divix :-0

niestety ja sie na tym wogóle nie znam kupiłam nagrywarke wczoraj i nic mi nie chce działać a nagrywarka jest firmy liteon

to znaczy ze najlepiej jak kupie zwykłą płyte taka do nagrywania muzyki tylko 800mb i to wystarczy i nagrywac to w nagrywarce do cd ale co wybrac w nero jako dane czy co

Gość po jakiego diabła
szkoda czasu>>> faktycznie Emperor łyka praktycznie wszystko :classic_cool: za 150 zł to całkiem przyzwoity odtwarzacz

Gość po jakiego diabła
wybierz ,,utwórz dysk z danymi '' :classic_cool: to ad zwykłego CD

zrobiłam tak i niby film zajmuje mi tu również 700 mb czy ngra mi sie na płytke 700 mb czy lepiej kupic większa własnie ta 800

Gość po jakiego diabła
o kurwa :-0 sorry :-D z rozpędu pomyliłem sie i zamiast 700 mb napisałem 800 :-0 to dlatego że 80 min :-0 oczywiście że wejdzie na 700 :-D ja pierdole, ale gafe walnąłem :-D

sory ze was tak mecze ale ja naprawde nie znam sie na tym i nie ma problemu jak co to kupie ta 800 poprostu w domu mam 700 i tak spróbowałam a wybrałam dane utwórz dysk cd z danymi (mam nadzieje ze dobrze zrozumiałam) jeszcze raz wielkie dzięki dla tych wszystkich co usiłowali mi pomóc i dzieki za cierpliwośc pozdrowionka

Gość po jakiego diabła
nagraj po prostu na tą 700 i nie ma sprawy :classic_cool: kwestia odtworzenia jej w stacjonarnych DVD pozostaje jednak nadal otwarta

dvd ma z divixem wiec powinno działać dzieki wielkie jeszcze raz buziaki

Gość po jakiego diabła
to nie do końca tak jest :-0 niektóre odtwarzacze nie czytają napisów, polskiej czcionki itd. :-0 tyczy się to zwłaszcza tych starszych odtwarzaczy :-0

ja kupiłamniecałe pół roku temu i na poczatku tez nie chciało mi odtwarzac tłumaczen polskich ale pozaznaczałam wszystkie mozliwe opcje i wkońcu po jakims czasie sie udało wiecie kobieta zawsze sobie jakoś poradzi jak sie nie zna (heh naszczescie nie jestem blondynką )

Gość gość
ocJnUPAWRQg1TVP0urAWXgRk