Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotusia

T---E---S---T---O---S---T---E---R---O---N

Polecane posty

Gość migotusia

MAM WYSOKI POZIOM POMOZCIE MI

Migotusia, sa leki obnizajace poziom testroseronu. spytaj gin i ustal przyczyne dlaczego masz za wysoki testosteron. Powodzenia.

A pozostałe hormony, w normie? Proponuję wizytę u ginekologa-endokrynologa. Mnie skutecznie testosteron obniża Verospiron.

Gość anulka21
Jak bardzo skuteczny jest ten Verospiron?Likwiduje Ci zbedne wloski np. na piersiach? Ja mialam badany testosteron, estradiol, progesteron te dwa ostatnie w normie (tesosteron 70 przy normie 80)

Gość NNNNNNNNNNNNNNNNNNN
nie sugerujcie sie norma bo dla kobiet w roznym wieku sa rozne normy,osoba ok 2o lat powinna mies testosteron 30-35,ginekolog przepisuje tabl.anty na obnizenie testosteronu-ja dostalam diane 35.a jakie macie objawy ?

Gość meg22.
ja bralam Diane przez 2 lata (mialam wysoki testosteron) i jak bralam ja to bylo w miare ok. tzn. cera mi sie polepszyla ale owlosienie zostalo, moze troche sie zmniejszylo... teraz juz nie biore od roku Diany i wszystko wrocilo, znow mam podwyzzony testosteron i androstendion i znow mialam przepisana Diane tylko tym razem w polaczeniu z Androcurem ale wale to i nie biore bo nie wierze ze to nie wroci :-(

Androgenów nie da sie obniżyć trwale. Poprostu jak przyjmuje sie leki to jest widoczna poprawa a jak sie zaprzestaje to niestety problem wraca.