Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana matka

śmierć mojego dziecka.

Polecane posty

Gość załamana matka

Joasia 12 lat ostra białaczka szpikowa po przeszczepie nawrót po 4 latach. Dnia 22.01.2007r odeszła do Boga [*]

Gość Akk
Bardzo Ci współczuję, brak mi słów...

tak mi przykro,nie wyobrażam sobie co czujesz sama mam 16 letniego syna,tóry jest cały naszym światem

Bardzo współczuję. Trudno sobie wyobrazić, co czujesz, ale nie dręcz się jeszcze bardziej i lepiej uciekaj z Kafe. Niestety, są tu ludzie nastawieni na pastwienie się nad każdym. Już chyba lepiej wyj w poduszkę, ale nie daj się katować na forum. To nie pomoże.

Kobieta cierpi i tym cierpieniem dzieli się z nami , a bezlitośni ludzie ją wyzywają. Jak tak można???? Moje kondolencje

Nie oceniajcie, nie osadzajcie. Jednak ludzie bywają faktycznie gorsi od zwierząt, bo zwierzę rani tylko gdy musi a człowiek..ech szkoda słów.

Gość załamana matka
nedzna prowokacja- przykro mi, że tak myślisz. Może jakiś skan kart lekarskich i aktu zgonu? :( Rzeczywiście to był błąd.

Gość bardzowspółczuję
w necie są fora psychologiczne, np.to http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=847 tu specjaliści pomagają przetrwać załobę, zajrzyj tam proszę :) Trzymaj się i nie pogrążaj się w bólu mamo. Może warto rozważyć adopcję albo drugą ciążę?

Gość nedzna prowokacja
ok jezeli jest to prawde to przzepraszam i wspolczuje[ * ]

Na tych co tak bardzo potrafią zranić po prostu nie zwracaj uwagi. Możliwe, że ich również (czego nie życzę) spotka nieszczęście. Być może dopiero wówczas się czegoś nauczą, życie skoryguje....

Gość bardzowspółczuję
nie mam czasu tu pisać, ale chcę zebyś wiedziała, że nie kazdy jest bezmyślnym małolatem - to forum po prostu jest wadliwe pod wzgledem doboru forumowiczów :o Ludzie odwracają się od nieszczęścia, więc czasami jest tak, ze ten kto bardzo cierpi - po prostu milczy. Pozdrawiam 🌻

Gość no to ładnie
to prawda kafeteria nie jest odpowiednim miejscem na tego typu tematy. A szkoda. Tutaj przyjmują się tylko debilne tematy albi nędzne prowokacje. Współczuję Ci jest wiele mam prowadzących blogi czy pamiętniki po śmierci swoich dzieci. Tam znajdują ukojenie może spróbuj.

Gość nie odpisujcie nie warto
Nie wierzę w to, że jakakolwiek kobieta w dwa dni po śmierci swojego dziecka pisze tu na forum i się żali , moim zdaniem jest to prowokacja , natomiast moderator oczywiście kasuje tu wpisy nie pasujące , wedlug własnego mniemania postępujesz moderatorko ?

Gość no to ładnie
nie odpisujcie nie warto-- poczytaj http://www.dom-misi.org/ tam mama Michaliny opisuje przebieg jej choroby zmagania w szpitalu i piszę w dniu jej śmierci...To też kłamstwo? :-o

Gość przykro mi
Bardzo ci wspolczuje:(:(:(:( Zycze powodzenia i wytrwalosci:)

Gość jestem z toba
Przykro mi [ * ]

Gość Henriettaaaa
Bardzo mi przykro. Pociesz się tylko, że już nie cierpi...

Gość jestem z toba
a dom misi:(:(:(:(:( niesamowita tragedia,jak kazda strata:(:(:(:(:(:(:(:(:( zwlaszcza jak matka traci dziecko:(:(:(:(:(:( nie moge sobie wyobrazic nawet tego bolu:(:(:(:(

Gość bardzo Ci współczuję
😭🖐️

Gość bardzo współczuje
wiem że to niewiele nie wiem co pisać :( :( :(

przepraszam bardzo ale dziecko zmarło 22-01 tak? to co to za matka co ma głowę na siedzenie na cafe , ja bym szalała z rozpaczy a nie zakładała jakieś durne topiki - prowokacja i tyle i to z tak poważnej sprawy TAKIE TEMATY OD RAZU POWINNI KASOWAC!!!

Gość grupa powszechna pko
Beatek73 ale to, że ona napisała o śmierci dziecka nie znaczy, że nie cierpi :-o aby na pewno jesteś rocznik 73? czy to tylko ilość komórek we łbie? Teraz dużo matek prowadzi pamiętniki czy też piszę o śmierci swoich dzieci. W taki sposób pamiętają czy też właśnie odreagowują. :-o Nie ma to jak wypowiedź ynteligentki.