Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isztarek

Co myślicie o 7 kg nowowrodku?

Polecane posty

Dlaczego twoje zachowanie jest chamskie? Bardzo proszę, wyobraz sobie jestes n a spacerze, a tu podchodzi znajoma do wózka , chce obejrzec twoje dziecko, i komentuje, \" Jakie brzydkie dziecko urodziłas moja droga, ale to nic dziwnego w końcu podobne do ciebie, a ty nigdy uroda nie grzeszyłaś. A ty moja droga po tym porodzie wyglądasz jeszcze gorzej, taka napuchnięta jakaś jestęs, cera szara, zrób cos ze sobą, ,,,,\" I co o tym powiesz? Jezeli nawet jestes nienajpiękniejsza, a dziecko rzeczywiście podobne do ciebie, to taka wypowiedz znajomej, jest szczerością czy chamstwem?

Gość okokokokokokokokokok
no dzicko brzydkie jakos

dziwne by było gdyby po porodzie pięknie się wygladało. Zadne dziecko nie jest ładne po porodzie

Gość szkopół
E tam dziecko jak dziecko, a isztarek żal, że to onim gazety piszą, a o jej dziecku nic.

Gość załosliwy
I co? Normalne jest, że znajomi jak oglądaja to mówią, że paskudne?

Gość kociokwik
Zeby tez był sławny, to ci sie marzy. A tamto dziecko jak dziecko. Uroda rzecz względna, jednemu si e podoba mniej drugiemu bardziej. Tobie może się nie podobać, chore jest to, że tak cie to męczyło, że musiałaś założyc topik. Kobieta sama mająca małe dziecko, ma czas i głowe n a zajmowanie sie takimi głupotami, to jest przerażające. COS Z TOBA JERST NIE TAK. Jeszcze musisz byc bardzo niedojrzała osóbką.

Gość jednak sie wstydzi
Pokazać swoje zdjęcie , dziecka tez nie pokaze..........phi

z twoich wcześniejszych licznych topików wynika że niedawno urodziłaś dziecko. To zapewne twoje tez jest jakieś takie brzydkie. Jak możesz mówić bedąc już matką że dziecko jest brzydkie?????? Szkoda słów. Jesteż żałosna, płytka i pusta. Sorry.

Wózek jest piękny ... A dziecko brzydkie ? Ale smutne priorytety ..... :(

Gość mamuania
Kazde dziecko jest sliczne, ale... TYLKO DLA SWOJEJ MATKI. Owszem sa ladne dzieciaczki tak jak ladne osoby mijane na ulicy. To normalne. Ale rzeczywiscie, niektore dzieci sa... no... nie za piekne (na ulicy tez mozna spotkac ludzi o sredniej urodzie:P) isztarek 🖐️

Po pierwsze z Net-ar przerzuciliście się na isztarek! Po drugir Ja tez myślę że kazde dziecko jest najładniejsze dla swojej mamy ale osobiście też uważam ze są dzieci ładne i \"mniej ładne\";) i to jest normalne jednemu sie coś podoba drugiemu nie i już!

isztarek - wiesz co jak dla mnie nie jest to normlane czepiać się takiego malucha.Mi by było cholernie przykro gdyby ktoś znajomy lub nawet obcy powiedizał mi prosto w oczy że mam brzydkie dziecko.Pewnie by mnie to szokowało tak że jęzora w gębie bym zapomniała.A tak naprawdę zastanawiam się do czeka ma słózyć Twój post?

Myślę, że nie ważne czy to dzieciątko jest piękne, czy trochę mniej urodziwe, tylko czy jest zdrowe. Po tych historiach opisywanych na kaffe o dzieciach umierajacych, ciężko chorych, to jest to mało istotne. Dla mnie moje dzieci są najpiękniejsze na świecie, choć zdaję sobie sprawę, że pewnie jakieś mankamenty w ich urodzie by się znalazły ;)

Gość mruziaa
A co to wogóle za temat - co sądzicie o............, orzecież to jakaś bzdura zupełna, nie daj Boże mama tego chłopczyka tu wejdzie i poczyta wasze idiotyczne komentarze z podstawówki.

A ja się zgadzam: są dzieci ładne i są \"ładne inaczej\", choć dla matki napiękniejsze. Nie będę się wypowiadać na temat tego dziecka, bo go nie widziałam. Jednak hasło \"wszystkie dzieci są piękne\" uważam za bzdurę. Wystarczy obejrzeć parę reklam w telewizji. I dziwi mnie nagonka na wózek Isztar. Od pewnego czasu tu się lansuje wózek jane za tę samą cenę. I jakoś nikt nie napada na osoby, którym ten wózek się podoba.

Millagros --- popieram w całej rozciągłości, ja tam wcale nie uważam, że wszystkie dzieci są ładne, widziałam wiele mało urodziwych dzieci, co nie znaczy, że wyrosną z nich brzydcy ludzie, czasem twarz zmienia się nie do poznania, jak dziecko uronśnie. Oczywiście nie znaczy to, że trzeba to głośno matce dziecka mówić. Ale nie zdarzyło Wam sie nigdy spojrzeć na dziecko i pomyśleć, że nie jest ładne? A przynajmniej, że Wam się nie podoba?

Gość Ale fałsz
tylko mi nie mówcie że podobają wam się wszystkie dzeici jakie widujecie. Nie rozśmieszajcie mnie. Mi też się to dziecko nie podoba widziałam ładniejsze

Gość do millagrossssssssssssss
to nie jest nagonka na wózek ale na autorke topiku.A nie wiesz dlaczego? to ci powiem ,przeczytaj sobie jej kilka tematów któe założyła,jej weypowiedzi że aż ręce opodają i to ma być dojrzała kobieta? głupotą niegrzeszy

Ty to dopiero m\\jestes madra,wyzywac kogos na forum:) buahahaha a zansz ja zey oceniacjej madrosc,

Rafinko, racja, że nie można mwic na głos, że ktoś ma brzydkie dziecko, bo będzie mu przykro. Ale większość naskakiwała tu na autorkę, że jest głupia, skoro nie uważa wszystkich dzieci za śliczne. A widziałam tu już dużo głupszych topików typu - czyje dziecko jest najładniejsze.

Gość dzieciaaaaar
Oczywiście, że nie wszystkie dzieci są ładne, Wy też wszystkie nie jesteście tak samo piękne, prawda? Niby dlaczego nie można o dziecku pomyśleć (nawet nie powiedzieć, jedynie POMYśLEć), że jest brzydkie, skoro jest? Co to za dyskryminacja? Co za fałsz...

wszystko sie zgadza. tylko nie wiem jak autorka poczułaby sie , gdyby weszła na kafeteria i napotkała temat \"co myslicie o dziecku isztrek ?\" i wpisy \"jest brzydkie\" etc....czy nie \"otworzyłby sie ?Jej nóz w kieszenie ? trochę wyczucia ...troszke empatii nie zaszkodzi ....

no tak, pewno, że to niemiłe, ale żeby aż taki krzyk podnosić w obronie urody jakiegoś anonimowego dziecka...

Absolutnie nie ma brzydkich dzieci. Są dzieci ładne i piękne. Większość dzieci jest ładna, te piękne rzadko kiedy się zdarzają, ale takie też istnieją. Nie zgadzam się z opinią, że skoro są ładni i brzydcy dorośli, to takie same są dzieci- większej bdury nie słyszałam. Nie można oceniać urody dziecka, ponieważ często z ładnych dzieci wyrastają piękni dorośli.

Rafinka_ale ja nie krzycze :) 🖐️ Nicole 🌻 a gdzie podziały sie kwiatki i serduszka z Twojej stopki ? :)

Asia, nie mówiłam o Tobie :) , tylko o niektórych pomarańczowych co tak wyzywaja od kretynek