Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna herbata

Nasze słabości!!!-czyli z czego najtrudniej zrezygnowac w czasie diety!

Polecane posty

Gość zimna herbata

Hejka! Zachęcam abysmy sie pdozieliły naszymi słabościami czyli najwiekszymi smakołykami ulubionymi przekaskami o których śnimy i marzymy zwłaszcza gdy jestesmy na diecie!:/ Ja uwielbiam słodycze rózne ciasta ciasteczka, batoniki i maaaaaaaaajonez!!!!!!!! mogłabym go jesc ze wszystkim i zawsze!! no dalej wpisywać sie!

Gość Pomylka.
Z chleba ciemnego Ze slodyczy- żelek, ciasteczek zbozowych, kinder czekolady Tyle

ja uwielbiam czekolade z duzymi laskowymi orzechami, uwielbiam warke strong i czerwone wytrawne wino

i jeszcze wiele innych rzeczy, jestem po prostu zarlokiem a od czasu jak jestem na diecie, czyli od wrzesnia jest mi strasznie ciezko, ojjj bardzo ciezko, choc ta moje dieta nie jest az tak bardzo rygorystyczna

no np. teraz.... pije sobie piweczko i wcinam chrupkie pieczywo z dzemikiem i tk licze ze juz prawie 300 kalori wciagnelam, nie liczac oczywiscie piwa masakra!

Gość zimna herbata
mmmmmmmmmmmm czekolada z laskowymi orzechami pyyyyyyyyyyycha!!!!!!!!!!!

Gość dddlaczego
Ja mam przerąbane, muszę żrać czosnek :(

Zdecydowanie z pieczywa, ryżu, ziemniaków... Piwko ma tyle kcal co sok pomarańczowy więc nie rezygnuję, słodyczy nie lubię ;)

Gość dużo tego
- z kebaba - z chińskiego dania - z piersi kurczaka z ryżem - frytek - pizzy Wymienione dania jem nawet będąc na diecie, z tym, że pozwalam sobie na nie raz w tygodniu.

Gość biala konwalia
z czekolady alpen gold z orzechami. wlascie cala wsunelam:(

właśnie jem wafelka i piję gorąco czekolade... a słabość mam do chipsów, orzeszków i w ogóle do wszystkiego co pyszne i słodkie... xD ale na szczęście gruba nie jestem heh

Gość kail20
oj ja mam słabość do chipsów ale spokojnie nie daje się ! odchudzam się już 2 miesiąc wraz z suplementacją African Mango http://szczupla-kobieta.pl ale ani razu nie miałam w buzi chipsa mimo iż czasami mam wielką ochotę!

Gość zenio193
Moja słabość to również chipsy ale i czekolada gorzka z owocami;) mmm pycha;p ale nie będę tak pisać o tych słabościach bo ochota mnie najdzie;) a jeszcze 3 miesiące diety;) później stabilizacja to kostkę sobie zjem czekolady;) chociaż przyznam się,że zawsze dzień przed okresem mam zachcianki;) jem kostkę czekolady;) później coś kwaśnego i tak ciągle coś ale to tylko jeden dzień i później wracam na dobrą drogę;) odchudzam się wraz z suplementacją African Mango http://afrikanmango.pl super wspomaga odchudzanie!

Gość gość
mi najtrudniej zrezygnować z duzej ilości makaronu. zaczełami tak ograniczać i też kupować gryczany lub orkiszowy, ale nadal jednak dużo makaronu jem. poza tym mam słabość do krakersów i paluszków oraz do piwa... walczę z wagą od lutego, na razie zeszło 6 kg, ale obwody fajnie poleciały (w talii aż 5 cm). mam 32 lata 61-61.5 kg teraz ważę przy wzroście 168. mama trzylatki

Gość gość
a mój mąż właśnie wrócił z miasta a w kieszeni papierki po wafelkach!!!!!Ma miażdżycę, grozi cukrzyca. Wątroba ledwo zipie a on mówi że nie potrafił się powstrzymać!!!! Zrobiłam sajgon w domu ale obawiam się że to na nic:(