Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotenka

TESTOSTERON BARDZO WYSOKI POMOCYYYY!!!!!

Polecane posty

Gość migotenka

MAM BARDZO WYSOKI TESTOSTERON

Witaj migotenka. Postanowiłem napisać, gdyż od kilku lat interesuję się profilaktyką zdrowia. Też planujemy z żoną urodziny dzidziusia w 2008 r. i będziemy przygotowywać organizm żony do ciąży (to będzie nasze drugie dziecko, pierwsza dziewczynka ma 9 lat). Wysoki testosteron jest spowodowany najprawdopodobniej zachwianiem równowagi pierwiastkowej w Twoim organiźmie. Stan pierwiastkowy organizmu ma bezpośredni związek z działaniem gruczołów dokrewnych, a więc i z działaniem wszelkich enzymów i hormonów, w tym estrogenu i testosteronu. Przy zajściu w ciążę bardzo ważne, oprócz kwasu foliowego, są takie pierwiastki jak chrom, cynk, żelazo i inne, a o nich lekarze nawet nie wspominają. Proponowałbym Ci zrobić sobie badanie o nazwie analiza pierwiastkowa włosów. Dlaczego akurat włosów? Ano dlatego, że jest w nich zapisana historia mineralna organizmu, czyli właśnie zawartość pierwiastków w Twoim organiźmie. Po badaniu otrzymuje się indywidualne, konkretne zalecenia suplementacyjne i dietetyczne, żeby poprawić wchłanianie i zawartość pierwiastków. Żonie też wykonamy to badanie w lutym. Wykonuje to badanie specjalistyczne laboratorium pierwiastków śladowych. Jestem w posiadaniu wykładów lekarzy-specjalistów z tego laboratorium na temat \"Zdrowie kobiety\" i \"Profilaktyka zdrowia w pediatrii\" i innych. Mogę udostępnić te wykłady, a na pewno dostarczą Ci potrzebnych informacji, żeby właściwie uregulować stan hormonalny organizmu. Napisz do mnie, jeśli chcesz więcej informacji na ten temat. Pozdrawiam - Jarek :-) 604415785@eranet.pl