Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weroniczka

Co miłego robią dla Was Wasi mężczyźni? Na codzień i od święta

Polecane posty

Gość szczesciarka
pochwalę się tak trzymac :)

Gość Karolek Wawa
Mam dziewczyne od 7 lat, dbam o nią jak o najwiekszy skarb na ziemi jest dla mnie calym szczesciem ktore mnie spotkalo. Robie dla niej wszystko a ona dla mnie. Kocham cie SABINKO :-*

Gość cale zycie to samo
pochwal sie ja bym nie mogl byc takim pedalkiem i nigdy nie bede tak cie kiedys oleje wspomnisz moje slowa

Mój też mówi, że jestem jego jedynym szczęściem, ale na słowach się kończy. Jak mi to mówi to czuję takie kłócie w serduszku i żal, że z lenistwa nie chce mu się udowodnić, ze naprawdę jestem tym jego szczęściem

Gość pochwalę się
"cale zycie to samo" jak uda ci się przeżyć 20 lat ze swoją kobietą tak jak ja to wtedy zrozumiesz co oznacza współpraca , zaufanie i kompromis w związku "pedałku".

Gość KOCIEkota
Czytam czytam i mam wrażenie że na wyjątkowy egzemplarz trafiłam :) Oto co mój Koteczek miłego robi dla mnie na codzień: - śle słodkie esemeski - nie odbiera kom. gdy dzwonie, tylko przeczekuje i sam oddzwania, żebym nie traciła funduszy z konta:) - prawi komplementy, mówi że bardzo kocha - przepuszcza w drzwiach - gdy jesteśmy np. na spacerze i rozwiąze mi się sznurówka, to zawsze sie zatrzymuje, kuca i mi ją wiąze, zebym się nie musiała schylać:) - nosi mnie na rękach - wykonuje większość "brudzących" i mało przyjemnych zadań kuchennych(np wybiera resztki ze zlewozmywaka) - pisze do mnie maile muzyczne - robi herbatke - zazwyczaj sam nosi siaty z zakupami..no chyba ze jest naprawde duuużo to zgadza sie zebym mu pomogła - przenosi przez kałuże - uśmiecha się promienie jak mnie widzi - dziękuje za zrobione przezemnie kanapki do pracy - uczy się ze mną, robi mi notatki...opracowuje tematy zebym nie traciła czasu jak terminy gonią - dopinguje mnie w codziennej gimnastyce ćwiczac razem ze mną(mam słabą wole do tego:/ ) - ...mmm... starczy bo zanudze :) Od święta: - jak jesteśmy na odległość pisze listy i robi laurki - daje kwiatki lub jakiś inny prezent materialny typu np. bielizna, sweterek - robi nastrojowy klimat..np ustawia w łazience zapalone swieczki, robi kąpel z górą piany, i otwiera w wannie butelke dobrego wina... :) Uwielbiam Go za to wszytko co robi, ...i mocno przytulam, gdy się głośno zastanawia nad tym, co ja tak właściwie w Nim widzę:)

Gość Xisi
Weroniczka- to jeśli nie czujesz sie do końca szczesliwa i doceniana w tym zwiazku to moze nie ma sensu go kontunuować?? przemysl to...

Z tego co widać to chyba tak jest w większości związków. Niektóre tylko trafiają na te wyjątki

Gość Ewelusinka -
Kociekotka ten twoj facet musi byc niezlym pedalkiem masakra, zeby ci buty sznurowal, chyba jakis piźniety, rozumiem starania ale nie do przesady pfff. ale go sobie wychowałas hahaha

Gość szczesciarka
Ewelusinka - nie pedalek tylko taka osoba, ktora ma gdzies jak to z boku patrzac wyglada, mimo ze ludzie sie gapia zasznuruje buty i wezmie na ramie damska torebke bo kocha swoja kobiete

Witajcie! Jestem tego zdania,że facet też człowiek i należy mu się odrobina spokoju! heh mój facet nie musi mi ani gotować, ani sznurować butów. Ja też mam od czegoś łapki :P Dla mnie najważniejsze jest to by był szczery i robił to na co ma ochotę. I nie narzekam! Czasem przyjdzie z pracy z różyczką i butelką szampana... spytam z jakiej okazji a on na to że tak po prostu z miłości!! i powiem szczerze że to najbardziej mi się w nim podoba! jest taki romantyczny że czasem się zastanawiam czy śnie! Radzę wam dziewczęta... nie trzymajcie faceta na za krótkiej smyczy :P pozdrawiam :)

Gość Ewelusinka -
Szczesciarka nie osmieszajmy sie

Gość cale zycie to samo
nie robcie szopy wszyscy , ja tam wiem swoje uwazam ze jak cos ma wyjsc z jakiegos zwiazku to wyjdzie bez wzgledu na jakies takie (jak sie juz przyjelo) pedalskie zachowania wszystko mowcie co chcecie taka prawda pochwal sie 20 lat ... widzocznie trafiles na ta jedyna wlasciwa wszystko

Gość cale zycie to samo
majeczka011 i tak kurwa trzymac

hehehe zabawne to jest... hm, facet to tez człowiek !!może czasem trochę marudny i dziecinny, ale kto nie narzeka dziś na cokolwiek ?? :|

Gość 50/50
moje kochanie robi mi rano kawusię i przynosi jak biorę prysznic - wie że piję w trakcie porannej toalety:) odkurza, wynosi śmieci, lubi zakupy (nawet bardziej niż ja) i dzielnie mi asystuje i pomaga w wyborze, pakuje zmywarkę i sprząta po sobie :)

;) widzicie faceci też potrafią sprzątać... ja mam taki przykład w domu, ale nie robie mu afery za rozrzucone skarpetki :/ trochę loozu każdemu się przydaje

Gość szczesciarka
Ewelusinka - wlasnie dla jednego to jest osmieszanie sie a dla drugiego nie, zalezy od podejcia :) nie mowie ze jak nie chce wiazac butow to nie kocha :P

a powiedzcie mi jaki ten świat musiałby być nudny gdyby nie nasi kochani panowie?? Kurczę wszystko w porządeczku na właściwym miejscu matko! co za nuda!!!! nie nie nie ja tak nie chcę

Gość to nie tak
to że ktoś sznuruje komuś buty, albo robi inne rzeczy to wcale nie jest oznaką pedalstwa, większość z was które -rzy tak napiały to są po prostu zazdrosne, same nigdy tego nie przeżyły i nie przeżyją. Wiadomo, że każdy ma ręce ale te gesty oznaczają że nie tylko ktoś mówi "kocham cię" ale też i pokazuje jak bardzo mu na tobie zależy, że nie wstydzi się tego i że to obydwie strony bawi. To po prostu jest szczęśliwe życie, a nie takie że facet siedzi na fotelu i krzyczy, " ej ty laska, podaj mi piwo " i poklepie ją po tyłku a ta już w niebo wzięta.

Gość szczesciarka
majeczka011 na pewno nie robi z przymusu, moze i ma z tego przyjemnosc :)

Jeśli chodzi o te butki... to jak chce to niech sobie wiąże w końcu wolność rządzi... no prawie wolność! Są i dobre strony takiej sytuacji:P jak ktoś zobaczy faceta który zawiązuje kobiecie byty to wiadomo kto to jest :P (bez urazy szczesciarka)

Gość szczesciarka
to nie tak Bardzo slusznie, cale szczescie okazuje sie w drobnych gestach :)

Gość po prostu..
każdego dnia okazuje mi miłość. Mieszkamy razem rok, a ja każdego dnia czuję, jak bardzo jestem ważna dla Niego i jak mocno kochana. Wczesniej byliśmy parą na odległość 5 miesięcy, więc wtedy zrozumiałe jest, że się tęskni, dzwoni, pisze piękne SMSy. Codzienność to co innego. A u nas nie zmieniło się nic, więc wiem, że naprawdę mnie kocha i nawet jak już całkowicie złapał króliczka, to króliczek Mu się nie znudził :)

czuje codzien, ze mnie kocha,ugotuje cos dobrego, przytula, caluje, zawsze ma dobre slowo, jest wyrozumialy i pomocny. Czasem przygotuje uczte przy alkoholu i swiecach, a tak w ogole po prostu jest i mnie kocha. To najwazniejsze!

nie chcę nikogo obrażać... w końcu jeśli to jest dla tej pary jakiś sposób wyrażania uczuć... to czemu nie niech sobie sznurują te bucuki, byleby im się w życiu układało! tak uważam, a to że ktoś ma zupełnie inne zdanie na ten temat nie jest też grzechem więc nie rozumiem tego wielkiego poruszenia na sali! :)

A rozmawiać na te tematy i sądzić czy ktoś robi źle czy dobrze można było by godzinami, tak długi i głęboki to temat, ale każdy robi to co uważa za stosowne i oczywiście robi to co dyktuje mu serce!

Gość 3 MAJ SIE
Moj tez mi wiaze sznurowki! i co z tego? zawsze laski odwracaja sie i patrza z zazdroscia Jestesmy razem prawie rok a on pamieta o kazdej miesiecznej rocznicy i czesto kuuje rozyczki bo wie ze uwielbiam Codziennie czeka na pks-ie ponad 15 min zebysmy przez 5 min mogli razem isc do szkoly