Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weroniczka

Co miłego robią dla Was Wasi mężczyźni? Na codzień i od święta

Polecane posty

Gość ida podrywac nowe towary.

Gość aguszon
Niestety nic;/

Dziewczyny. Postarajcie się. Napiszcie coś. Naprawdę jest aż tak tragicznie? Myślałam, ze tylko u mnie :(

Gość nie pytaj co robi facet
spytaj - co ty robisz :-)

Ja wiem co robię. I mój nie narzeka. Nawet chwali mnie i się cieszy, że ma taką kobietę. Ale to chyba wszystko co miłego robi...

Gość aguszon
Robi zakupy;)

Kupuje mi dość często ciasta francuskie, bo wie, że uwielbiam. Krzyczy na mnie i nie pozwala mi pić CocaColi,bo wie, że nie powinnam. :) W ogóle jest kochany :)

Gość stadium poczatkowe
robi kwiatki z origami:) ciagle zaprasza na wspolne ogladanie filmow:)pisze wiersze(slabe):P

Gość stadium poczatkowe
i stawia parujace kloce na klate

Gość kamcia7_76
CO miłego robi dla mnie mój mężczyzna? OTO JEST PYTANIE! Gdyby coś robił to była bym taka szczęśliwa :)

Gość aguszon
Wzruszające;/

Gość wieczorem
drapie po plecykach albo masuje mi nóżki :-D

No to powiem i ja: Kiedyś sam osobiście uprasował sobie koszulę, a raz to nawet pozmywał po obiedzie. :D

Gość jak sie poklocimy
to przychodzi i sie lasi, przytula

Faktycznie, mój też sobie kiedyś sam uprasował jakąś koszulę... :) To ma znaczenie, mimo że poźniej i tak musiałam poprawić. :)

Onyx - bo to o sam fakt chodzi, a nie o czynność. Dobre chęci czasem nawet bardziej sie liczą od umiejętności. ;)

Gość aneczka_25irlandia
a moje kochanie codziennie mi gotuje bo wie ze nie umiem, wczoraj to ja mu gotowalam -spedzilam w kuchni 2 godziny z risotta ktore planowalam zrobic wyszlo cos bardziej podobnego do jedzienia dla psa, ale docenil to i powiedzial ze dobre i nawet wzial dokladke:))))poza tym robi mi masaz z olejkiem do masazu, wie ze to uwielbiam a czasem jak jestem zmeczona to goraca kapiel no i zawsze jak robi sobie kawe to pyta co chce:)))niby drobiazg ,ale ja to doceniam. no i codziennie daje mi odczuc ,ze mnie kocha:)))))a ja mu sie odwdzieczam:)nalezy zauwazac szczegoly a wtedy jest sie 2 razy bardziej szczesliwym!

Gość Farfallina27
Moj robi mi herbatki...wie, ze nigdy nie odmowie, a sprawia mi przyjemnosc jak on mi ja zrobi i poda :-) Masuje mi stopy,laduje zmywarke... Czasami odkurzy (ale to jak ja poprosze), chodzi ze mna po zakupy...Prasuje swoje koszule... A przede wszystkim ma wielka cierpliwosc.

Gość Farfallina27
Po czesci z pewnoscia....

Gość aguszon
Oj mojemu tez zdarza się uprasowac koszulę..tylko dlatego ze ja sie zbuntowałam.Mój męzuś wychodził z załozenia ze to mój obowiązek;/ No cóż może to i czasem wina kobiet ......ale to Wy Panowie przestajecie o nas pamiętać kiedy "jestesmy Wasze" Myślę ze częsciej kobiety przytulaja sie do swoich męzczyzn niz odwrotnie;/

Co mój robi? Dużo. :) Naprawdę. -robi zakupy [uwielbia to naprawdę, ale tylko spożywcze] :P -gotuje -czasem weźmie odkurzacz i lata po całym domu -zawsze gdy jest w sklepie bezemnie to dzwoni i pyta się na co mam ochote. :) -gdy mam zły humor, nie gada mi coś głupiego, tylko idzie po vutelke winka :D mogłabym tak wymieniać..

prawdą jest, że to mężczyzna rzeźbi kobietę ale tylko w połowie... cenię kobiety wyżej od mężczyzn ale czasami mam wrażenie, że one same siebie jakby mniej

Gość aguszon
Mój sie łasi jak "coś"chce;)

jeśli oczywistości, to są oznaką dbałości, to strach pomysleć co będzie za parę lat...