Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anita22

durny pech!!!!!!prawo jazdy!!

Polecane posty

wczoraj zdawalam po raz 4 prawko i co ....oblalam na luku!!!!Nie wiem jak to mozliwe, skoro bralam po kazdym oblanym egamnie dod.godziny a teraz szlam przygotowana na maxa, moj instruktor byl dobrej mysli.Wzielam tez dobry lek an nerwy, bylam spokojna, testy zdalam bezblednie, a tu na luku porazka, choc normalnie wychodzil w porzdaku...czy ktos tez tak mial:/ jestem pewna,ze gdybym pojechala na miasto, to byloby dobrze, bo jezdzilam juz bez zarzutu.Dosc mam jak pomysle,ze znowu po raz 4 mam powtarzac testy, bo teraz wyjezdzam do francji na 2 lata i wszystko zapomne :/

Gość Takim debilkom jak ty najlepie
zeby nie dawali prawo jazdy . Ty wogule sie do tego nie nadajesz. Jezdzij sobie tranwajami i autobusami. Do samochodu pod zadnym pozorem nie wchodz bo tylko mozes zrobic krzywde innym.

Gość to sie dowiedz
czy przypadkiem we francji nie bedzie latwiej zrobic ci prawka wkoncu bedzie europejskie i mozesz na nim jezdzic wszedzie :-P

Gość kARMISZ nADZIEJA
kurcze wspolczuje Tobie bo wiem ile to nerowo kosztuje !! Ja zdałam za 5 razem 1 i 2 raz na placu oblałam 3 i 4 na miescie a za 5 zdałam to był najszczesliwszy dzien w moim życiu :D heh .Jaka to ulga wiedzac ze juz ma sie to z głowy ehhhh. To jest jakies chore te oblewanie ludzi np za nie wlaczenie klaksona :/ albo pominiecie świateł.

heheha to dopiero debil sie wyrwal, chodzi o to,ze takie cwierc mozgi po zawodowce tlumia sie jakimis trupiskami i potem zdaja, bo tylko to jedno w zyciu umieja, choc wlasnie potem tacy jezdza po pijaku,albo w ogole nie umieja jezdzic zgodnie z zasadami,ale przez egzamin przemkna, a jak ktos sie stara i cwiczy dlugo,ale ma pecha to najlepiej takim debilom jak ty go podsumowac!!!!1zalosny 1 wpis komentarz zakompleksionego debila!!!

Anita - ja też zdałam za 5 razem :P I też oblewałam na łuku......... To faktycznie jakieś przekleństwo :P No ale za 5 razem to juz wsiadając do auta tak sobie w myslach powiedziałam że jesli łuk zalicze to tak jak bym zdała wszystko! No i udało się! Mam prawko od 2000 roku, zero wypadku, nawet małej obszurki a jeżdzę często! No i mam tą satysfakcję że nie \"kupiłam\" prawka , chociaz przyznam si e szczerze że był taki moment że pomyslałam o takiej mozliwości! Ale szybko mi to wyparowało zgłowy i dałam rade sama!!!! Tobie tez się uda, powodzenia

Gość kierownica
a ja zdałam z 1 razem !! Prawko mam 9 lat i sporo jeżdzę autkami różnymi (taki zawód)! Tak miałam ochotę się pochwalić! Miłego dnia! Uwaga na warunki atmosferyczne !

Gość no to niestety prawda
hi hi a ja mam audi A8 dostałam od mamy na urodziny i nie mam prawka, bo po 5 razie przestalam probowac. ALE I TAK JEZDZE

Gość dghdrtwtwrtw34t4eyhthfhjds
Mam nadzieje ze tej kretynce nikt przy zdrowych zmyslach nie da prawa jazdy hahahahaha. Pochwale sie ze ja tez mam prawo jazdy juz od kilku lat. pa debilko.

Gość pa debilku

Gość widze maly atak
a ja mysle i wiem po sobie,ze wcale nie trzeba umiec jezdzic,zeby zdac.Zdalam za 2 razem i wlasnie ost.mialam dwa wypadki i co tak super??? moja kumpela zadala za 2 tez i w ogole nie jezdzi bo nie umie, a jeszcze jedna zdala za 5 i jezdzi od 2 lat i nie miala ani 1 stluczki , jezdzi w dalekie trasy i to gOWNO prawda,ze jak ktos nie zdal za 2,3,4 to bedzie zlym kierowca!wiec nie wiem co za polglowki tu sie wypowiadaja!!!!!!!!!!!

Gość niech ci co zdali za 1 dawno
temu sie tak nie chwala. za kazda nowelizacja ustawy jest coraz trudniej zdac

Gość niestety zdac prawko jest
bardzo ciezko! i to nie dlatego ze sie nie umie ale dlatego ze te 40 min na miescie to naprawde dlugo! nawet doswiadczony kierowca popelnia jakies bledy a tu jeszcze dochodzi stres autorko topicu ja tez raz nie zdalam na luku chociaz po miesce jezdzec dobrze poprostu pech:( mnie rowniez teraz przepadly testy i znowu musze je zdac!! takze nie jestes sama! a do osbo majach prawko !! nie cwaniakujcie bo albo mieliscie podplacone albo zdwaliscie przed wejsciem nowych przepisow albo ( niewielka grupa) mieliscie szczescie:)

do ---> Takim debilkom jak ty najlepie A tobie powinni na czole nalepić naklejkę : \"jestem analfabetą i nie potrafię pisać wyrazu \" w ogóle\" Oczywiście powinnas zostać wykluczona ze społeczeństwa,a najlepiej wysłać Cie na bezludną wyspe idiotko

cistko z kremem- pustak z ciebie!

specjalnie napisalam z bledem ty madralo!!!!!!!!!

Gość anastazja7
ja mam prawko już od 6 lat , zdałam za pierwszym razem, chętnie jeszcze raz przystąpiłabym do egzaminu!miałam świetnego instuktora, a tak poza tym nie masz sie czym przejmować (więcej wiary w swoje siły)