Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina L

zwiazek w sieci

Polecane posty

Gość katarina L
masz racje to bardzo przykre ... moja historia wyglada tak samo . boze co sie ze mna stalo ale tak mi brakowalo kogos ...

Gość też o tym myśle
Do Ja- i tak trzymać. Mądra kobitka jesteś ;)

Gość fdgdfg
tyle ze teraz nie rozwazamy nad tym czy znajomosci internetowe sa dobre czy zle... bo nie ma w nich nic zlego jesli sie jest osoba wolną bez zobowiazan. a tu mamy zupelnie inna sytuacje...

Gość katarina L
ja usprawiedliwiam sie ze tak naprawde on mnie nigdy nie dotknal w rzeczywistosci . do dzialo sie tylko wirtualnie . nie wiem czy ma sens takie usprawiedliwienie. zal mi meza

Gość TEZ TO ZNAM
Proponuję zrób jak pisała fgfg - odtenij całkowicie kontakt. Będzie bolało ale dasz rade. Czas zrobi swoje. Nie grzęznij dalej. Spójrz na swoje dziecko.

Gość katarina L
zrobie tak jak mowisz to sie dobrze by nie moglo skonczyc (on tez ma zone) wiec nie ma szans. za pozno juz na przygody ...

Gość katarina L
dziekuje wam ! trzymajcie za mnie !!!

Gość fdgdfg
bede trzymac kciuki :)

Gość xy be
Jestem w zwiazku. Tez poznalam kogos ale nie spotykamy sie. Rozmawiamy codziennie po kilka godzin. Sadze ze wchodze w to coraz glebiej. I mam czasami wrazenie ze tego chce, że brakowalo mi rozmow. Moj zwiazek trwa 7 lat i zaczynam czuc ze to nie to - mysle ze sama sie oszukiwalam.

Gość fdgdfg
albo oszukujesz sie teraz... poki nie przebywasz z ta osoba realnie nie jestes w stanie okreslic jaka jest naprawde...

Gość katarina L
XY BE twoja historia jest podobna do mojej a nawet bardzo i co Ty o tym sadzisz ? napisz

Gość katarina L
tyle ze mi najbardziej na swiecie zalezy na rodzinie

Gość fdgdfg
mysle ze i tak nie posluchacie rad... poki wasz zwiazek nie stanie na krawedzi to nie podejmiecie zadnych srodkow... zawsze tak jest... tyle ze wtedy juz za pozno by odzyskac zaufanie partnera i szacunek dla samej siebie... bo to ze sie nie zdradza fizycznie owszem jest to usprawiedliwienie... a przynajmniej moze byc, a zdradzacie partnerow swoich nie swiadomych niczego w myslach, codziennie, po kilka godzin...

Gość xy be
Codziennie sie zastanawiam co zrobic z tym wszystkim. Chcialabym zeby moj partner sie zmienil ale nie wiem czy to bedzie mozliwe. Juz od jakiegos czasu zaczelo sie cos psuc. malo kiedy rozmawiamy z soba. prowadze monologi.

Gość katarina L
i to mnie dobija najbardziej . czuje sie podle .

Gość katarina L
xy be czy ty jestes po slubie i masz dzieci ?

Gość fdgdfg
moze jest tak daleko ze nie chce wam sie walczyc.. ja tak mialam bo wiedzialam ze jak mnie partner nie zrozumie to napewno ON mnie wyslucha... a nie mial wyjscia skoro gadalismy na mailach... teraz mowie do meza i staram sie rozmawiac tlumaczyc wiem juz jaki jest i tego nie zmienie moze tez jest malomowny ale ma wiele innych cudownych cech o ktorych zapomnialam WTEDY...

Gość xy be
trudno mi powiedziec co ja o tym mysle. codziennie zadaje sobie pytanie: co ty kobieto robisz! Ale mnie ciagnie do tego drugiego. nie sadzicie ze po 7 latach powinnismy juz wystarczajaco poznac ta osobe z ktora sie jest. Wiem ze on sie nie zmieni. Pytanie teraz czy ja chce byc w takim zwiazku wchodzic to glebiej i sie zakopac. Przeciez musze myslec tez o sobie a nie tylko o nim.

Gość katarina L
fdgdfg powiedz mi czy twoj maz sie dowiedzial o calej sprawie ?

Gość xy be
nie mamy dzieci i nie jestesmy malzenstwem

Gość katarina L
tyle Ci ulatwia to wszystko ale rozumiem cie doskonale !

Gość fdgdfg
hm... nie dowiedzial sie o wszystkim tak moge to ujac... a myslicie ze mezowie sa glupi..? co mysli kiedy widzi ze spie z telefonem pod poduszką?? co mysli kiedy wysylam smsy i nie chce pokazac? oni tylko nic nie mowią...

Gość katarina L
to straszne .. chyba spalilabym sie ze wstydu i umarla z bolu jakby moj maz sie dowiedzial . mam nadzieje ze nigdy sie nie dowie nie chce zeby cierpila on bardzo mnie kocha . nie wybaczyla bym sobie . przeraza mnie to wszystko i boje sie

Gość fdgdfg
no wlasnie :( dlatego ci dobrze rade, moze pisze zbyt brutalnie ale taka jest rzeczywistosc ktorej nie widzimy podczas tej znajomosci... :(:(

Gość fdgdfg
moj maz tez bardzo ale to bardzo mnie kocha i udowodnil mi to na kazdym kroku, chocizby zapominajac o wszystkim... nikt nie jest idealny, a czesto bierzemy TĄ osobe za taka... przynajmniej ja bralam. myslalam ze ON to ucielesnienie wszystkiego o czymmarzylam i jest wlasnie taki jaki chcialam by byl mezczyzna. moze i ma cechy ktore chcialabym by mial je moj maz ale cos za cos... ON mial to a nie mial czego innego co bylo wazniejsze w zyciu codziennym...

Gość katarina L
madrze mowisz i dajesz mi duzo do myslenia , zaczynam rozumiec .

Gość katarina L
a czy twoj przygodny mezczyzna mial zone ?

Gość fdgdfg
hehe no jakos udalo mi sie :) ale jeszcze nieawno bylam w stanie rozbic wlasna rodzine dla NIEGO... to cusd ze tak to wzystko sie skonczylo. a co sie okazalo? ze ON to zwykly palant... juz mi sie nie chce pisac nawet czemu bo to za dluga historia... ale uwierz mi wiem co czujesz i przez co przechodzisz... :):P

Gość katarina L
ciesze sie ze ci sie udalo ja mam nadzieje ze tez mi sie uda ! pomysl o mnie czasami i trzymaj kciuki :)

Gość TEZ TO ZNAM
fdgdfg- ja też pamiętam jak spałam z telefonem pod poduszką, koszmar! I to czekanie przy monitorze. Odbiło mi napunkcie swojego wyglądu. Nie jadłam, mało spałam. Ja zakończyłam to równiez ze względu na siebie. Zobaczyłam w jakie monstrualne szlaństwo wpadłam. Jak się uzalezniłam. Trwało to ponad rok.