Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi sie wydaje

Ludzie szukajacy partnera na necie nie sa do konca normalni a to dlatego, ze...

Polecane posty

Gość tak mi sie wydaje

... ze wlasciwie kazdy w wieku powyzej 20 lat i nie majacy nikogo jeszcze nie jest do konca normalny. znaczy cos musi byc nie tak, skoro znajomi maja kogos a ta osoba nie ma. problemow mozna wymieniac kilka albo wyglad ( otylosc - zaniedbanie na maksa ) albo szukanie ksiecia przy czym samemu malo sie reprezentuje i nie mierzy sie sil na zamiary. Tak czytam wypowiedzi ludzi szukajacych przez neta i moje obserwacje sie potwierdzaja. Albo ktos jest skrajnie brzydki i na prawde nikt go nie chce ( bo kto normalny chcialby np grubasa ?? ), albo sami nie wiedza czego chca... to prowadzi do tego, ze ludzie zaczynaja sie izolowac, dolowac bo nikt ich nie chce. nie szukaja przyczyny dlaczego tak jest tylko narzekaja... a moze zamiast poznawac na necie nalezy sie nad soba zastanowic i zmienic miejsce poznawania ludzi ?? bo nie raz mozna sie naciac na necie.... co o tym myslicie ?

Gość miśio
masz racje... ale nie ma sie co dziwic, ludzie szukajacy na necie sa lekko skrzywieni kompleksy, otylosc, wymagania to wszystko sprawia ze sa sami i dopuki tego nie zrozumieja nie zmieni sie nic w ich zycxiuy

Gość slodka dziurka
co Wy w ogóle wypisujecie???? 😠

Gość Albo trafiło się
w życiu na kilku dupków! Z którymi planowało się coś ważnego, a facet KŁAMAŁ. Bo musiał się jeszcze wyszumieć

Gość slodka dziurka
a nie przyszło do głowy, że ktoś unikal mężczyzn, bo musial zarobić i przynieść piniądze do domu, bo w domu się nie przelewało?

Mamy 21wiek i interenet jest i od tego zeby kogoś poznać. Czasem lepiej na internecie niz na baletach

Gość upipuupuuup

\"tak mi sie wydaje ... ze wlasciwie kazdy w wieku powyzej 20 lat i nie majacy nikogo jeszcze nie jest do konca normalny. \" bez komentarza:D z bogiem 🖐️

Albo ktos jest skrajnie brzydki i na prawde nikt go nie chce ( bo kto normalny chcialby np grubasa ?? ) zalosne

Gość Forgotten Girl
Co za różnica czy poznasz kogoś w internecie, czy w knajpie, albo w parku? Ja mojego narzeczonego poznałam na czacie regionalnym i wcale nie czuję się zakompleksiona, brzydka, problemów emocjonalnych też nie miałam. Poza tym faktycznie dobrze ktoś napisał. Mamy XXI wiek i teraz poznawanie się przez internet nie czymś zupełnie normalnym.

Gość Forgotten Girl
Chciałam napisać jest czymś zupełnie normalnym.

Gość brombabomba
jasne popraw sobie nastrój kosztem innych... to jest zupełnie normalne. Niekiedy nie szuka się jako takiego partnera ale znajomych ludzi do wyjścia na piwo czy kawę, a partner sam sie gdzieś po drodze przypałęta ;-)