Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka2185

Proszę o rade mam Wielki Problem

Polecane posty

Mój były już chłopak z który zakończyłam zanjomość jakieś miesiąć temu. Czemu bo nie umiał okazywac uczuć niewiem może niektórym okaże się to błache ale rzadko mieliśmy okazaje się spotykac to fakt jak się widywaliśmy to był czułi wogóle. I pisał na początku że teskni itp. i wtedy czułam, że mu zależy ale potem przestał próbowałam mu tłumaczyć ze tego bardzo potrzrebuje ze musze czuc ze mu zalezy ale on nic. Taki typ. Dłuzej i nie wytrzymałam i zrewawał a teraz on pisze ze myśli i napisał do mnie kochanie chociaż nie jesteśmy razem Niewiem jak mam to rozumiec, boje sir ze jak zapytam to niedostane odpowiedzi. Czy to możliwe ze mu zalezy, czy poprostu chce we mnie wzbudzić poczucie winny ze go zostawiałm.

poprostu teskni za Toba i zrozum ze chlop jest prosty i ciezko mu przychodzi czasem okazywanie uczuc ale napewno mu na Tobie zalezy skoro jeszcze nie zrezygnowal odezwij sie do niego :)

Dzięki za rade ale w tym jest problem ze nie wiem sama czy dalej tego chcem. Wcześniej to ja próbowała wiele razy na prawde wiele wytłumaczyć mu dlaczego rpostępuje tak i ciągle słyszałam jak chcesz.

Gość Proszę was piszcie wolniej
zanjomość niewiem błache czułi potrzrebuje zrewawał sir niedostane