Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aktorka28

Jak reagujecie na gejow i dlaczego oni sa powszechnie nie akceptowani?

Polecane posty

Gość Aktorka28

a tak naprawde lezbijka uchodzi, kazdy lubi popatrzyc na dwie kobiety ja rowniez......i moze nawet chcialabym sprobowac tych zabaw ;) A dla lubiacych sie podszywac juz wiecej nic nie napisze tylko popatrze sobie na komentarze wiec nie trudzcie sie...

Gość Franciszka77
a czy to normalne obywatelu zeby za reke szkol 2 chlopów i posowało się w odbyty z milosci ? drapiac sie brodami ?

Gość Aktorka28
;)

Gość do przedłużacz orgazmów
TY jesteś zaczerniony i dlatego wszysyc wiedzą kim jesteś i skąd, please, a mądrzejszego to nic już powiedzieć nie mogłeś:-o

Gość Franciszka77
zabić gejów ! odebrać prawda ! nie sie ruchaja w lochach to choroba w końcu jest ;/ psychiczna

do przedłużacz orgazmów - wcale nie chciałem się wymądrzać :o Ze zwykłej ciekawosci chciałem wiedzieć,która artystka zawitała na forum.Jak widzisz nie zaczerniła się tylko napisała adres mailowy. O co Ci chodzi ? :o

Gość ja nie mieszkam w polsce
ale jestem polka...i na emigracji poznalam kilku pedalow i kilku gejow...ak juz sinobrody wspomnial sa dwa rodzaje, ci drudzy moga byc naprawde fajnymi facetami ktorzy nie obnosza sie ze swojimi pociagami do tej samej plci Zazwyczaj ci drudzy przynajmniej ci ktorych poznalam nie byli w 100% homo...oni tylko kochali wszystko to co jest piekne

Gość do przedłużacz orgazmów
o to chodzi, że piszesz głupoty, a co niby ma Ci podac nazwisko, to, że jesteś zaczerniony, ma świadczyć, że jesteś mniej anonimowy czy co? kieduś Ty była taka Śliwka Węgierka zaczerniona i to samo pisała, że co niby mam jej szukac na drzewie. Trzeba być debilem takim jak Ty, ż pisać o tym, że tu niby czarni to są mniej anonimowi, daruj sobie

co do tematu... Mam do nich stosunek ambiwalentny,tak ajk oni do do hetero.Sa tak rózni jak my.Jedni sa kulturalni i przyjaźni,inni zawistni i wredni. Na dwie kobiety patrze z przyjemnościa,dwaj faceci mnie odrzucają.

Gość ANATOL WAWA UL. RADZYMIŃS
KA 9/45 przedłużacz orgazmow - pozdro!!!!!:-o

Gość Złota kaska
Uwielbiam gejów.To wspaniali,dobrzy ludzie o duzej wrazliwosci:-)

do przedłużacz orgazmów - widze,ze czytanie przychodzi ci z trudnościa,a o rozumieniu juz nie wspomnę. Czy ja czegoś zadam? To była tylko propozycja,nie musiała na nia reagowac.Mogła kliknąć w nicka i odpowiedziec na maila,mogła mnie olac... W odróznieniu od ciebie,jestem mniej anonimowy,bo w stopce mam adres i zawsze odpowiadam jak ktos do mnie napisze. Jesli więc chcesz zobaczyc maila od debila - napisz.:-p Chcesz zweryfikować swoje zdanie o mnie - napisz,odpowiem.

Gość Złota kaska
ostatnio jeden z nich nasrał mi na wycieraczkę , gdy przyszedł pożyczyć szklankę cukru. mówił, że rozjjebał mu się zwieracz. ale to było urocze i takie niewinne. zaprosiłam go do domu i przewinęłam biedactwo. pupe posypałam talkiem i założyłam nowe majteczki. tak, geje to fajne chłopaki❤️

Gość adres masz niby ulicę i numer
tak? bo adres e-mailowy to gówno, można ich ząłozyć tysięće, puknij się w głowę przedłużaczu orgazmu

Gość adres masz niby ulicę i numer
z zresztą z mojej strony EOT. ps. wyglądasz na jakiegoś parszywego pedała:O

Gość obserwatorka boczna
jesteś głupią pizzdą musztarda. zajmij się lepiej swoją doopą, bo jak wszyscy wiemy lubisz być tam ruchana:Dhahaha

Gość wr
a ja bylam z kobieta 3 lata choc mam niespelna 19... kochalam i kocham ja bardzo mimi ze to sie rozpadlo (ale mysle ze jeszcze cos nas polaczy:) ) znam wielu ludzi z branzy - jedni sa pierdolnieci a drudzy normalni,mili, sympatyczni, zabawni, ZADBANI... tak jak to jest u heterykow... nie wiem o co wam chodzi... to tak jak bym sie kogos czepiala ze nie chodzi do kosciola a przeciez mial chrzest.... pojebany ten nasz narod i bardzo "tolerancyjny"

Gość wr
niespelna 20 lat* (poprawka) :P

Gość trefniś amator
A co mnie obchodzi że są geje dla mnie jest lepiej jak jest ich dużo mniejsza konkurencja do kobiet :P :D. No i generalnie nie mam ochoty wiedzieć co kto w alkowie robi ;) no i z kim :D

Gość m i l k a
a mnie bywa, ze obchodzi :D lesby mnie delikatnie odrzucaja - nie mam nic do, ale generalnie nie moja dzialka - albo nie spotkalam jeszcze odpowiedniej dziewczyny :P za to geje? mrrau... dwoch facetow kreci mnie niesamowicie :D zawsze to lepsze niz jeden! (tak, takie kobiety tez sa na tym swiecie :P)

A mi jest zupełnie wszystko jedno kto z kim się kocha, byleby nie kochał sie z moim menem (bo dam w ryj!). Przecież z nimi pod kołdrą nie leżę, więc jakim prawem ich seks ma mi się podobac lub nie? A ich miłość? Miłość nie wybiera. A jak gruby z chudą, albo stary z młodą? Albo anal, który jest dla mnie czymś nie do przeskoczenia, albo wiele innych pozycji, które mnie śmieszą, lub dziwią? Jak można odnosić się do czegoś o czym tak naprawdę nie ma się zielonego pojęcia? Nie byłam gejem, ani lesbijką, więc nie wiem, jak to jest. Niektórych odrzucają kobiety, które są samotnymi matkami. Tak naprawdę, to chyba tego typu tematy nie mają sensu. Lepiej załóżmy temat o tym, czy lubimy grubych, chudych, wesołych, smutnych, sparowanych, samotnych, mądrych, tępych itd. Taki sam sens..... :)

Gość do gazu z nimi
:classic_cool:

Gość Franciszka77
na madagaskar

Gość DACERS
KOCHAM GEJOW :)

Gość dobry pomysł mam
należałoby ich skoncentrować i napalmem potraktować ich rozpalone odbyty:)❤️