Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poważne pytanie

Dziś kolęda- trochę się niepokoję...

Polecane posty

Gość kolektywna
ja nie do ciebie ze chcesz oszukiwac tylko do tych co ci tak radzili :) nie martw sie...przeciez was nie zje...najwyzej napomni zebyscie sie spieszyli, ale tak naprawde to nie jest wasza wina ze jeszcze nie macie koscielnego ...bo jak napisalas czekacie na uniewaznienie, on to zrozumie zobaczysz

Jeśli ktoś się uważa za katolika i okłamuje księdza, to mnie wydaje się to hmm... dziwne powiedzmy. Nie widzę problemu w powiedzeniu prawdy w jakiejkolwiek kwestii, kłamstwo oznacza, że czegoś się wstydzisz, że uważasz, że robisz coś złego, a wtedy należy zmienić zachowanie, a nie ukrywać prawdę. Tak jak uważam przynajmniej. A co do przypadku Autorki, to też uważam, że ksiądz powinien zrozumieć sytuację, a jeśli coś niemiłego powie, to tylko o nim źle świadczyć może. Daj znać jak było :)

Gość ceskaaaaa
mądrze mówisz. pozdrawiam

Gość I jak poszło

Muszę napisać, że wizyta była naprawdę miła. Mąż niestety nie zdążył wrócić z pracy i znów przyjęłam księdza sama, ale i w tym roku przyszedł bardzo fajny człowiek. Wysłuchał naszej historii i kazał być dobrej myśli;) nawet ofiarę zanim wziął, to pytał, czy aby na pewno nas stać... cieszę się, ze można jeszcze spotkać takich księży, a raczej zakonników, bo w mojej parafii są sami zakonnicy...