Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -zodiaki

Znak zodiaku - cechy charakterystyczne

Polecane posty

Gość Aniulka ania
Znak ktorego nie trawie to lew...Egoista, glupkowaty nie przyznaje sie do bledow, przecietny wyglad- lecz przekonany o swej urodzie, domaga sie komplementow od partnera- nawet nie uzasadnionych.

Gość ewe4898
dokladnie lwy takie sa,nie umia przyznac sie do winy,sa zarozumiale,interesowne

Baranki-Uparte, waleczne Bliźnięta-fałszywe dwulicowe. Panny-wrażliwe, podobnie raki i rybki Byki-materialiści wodniki-wieczne dzieci Lwy-lubią rządzić.

Gość Aniulka ania
To moze powiedzmy cos o koziorozcach? Ambitne, sprawiaja wrazenie zimnych i zamknietych w sobie ale to pozory. Wierni przyjaciele, szczerzy do bolu. Przyzwyczajają sie do miejsc i ludzi.

Gość a gdzie masz biust
raki,ryby,skorpiony wrazliwe,byki materialisci,blizniaki dwulicowe,lwy egoisci,barany twardo stojace na ziemi,lubiace zycie,kozierozec zawistny,strzelec nie lubi rutyny,wagi podatne na nalogi

Gość a gdzie masz biust
z kazdym mozna wytrzymac,ale z lwem nie

Gość Aniulka ania
Z tym lwem to prawda, trzeba miec charakter pantofla lub szarej myszy zeby z nim wytrzymac...

Gość nie blondynka i nie brunetka
a wodniki???????????????????????

Gość cdfdfd
faktycznie te lwy sa popierdolone moja mama jest lwem mysli ze zawsze ma racje , jest nerwowa taka stanowcza , dretwa i zarozumiała czasami wrr moja kolezanka tez jest lwem to wogóle z nia juz sie nie koleguje bo straszny samolub z niej i sknera , ma sie normalnie za jakas ksiezniczke zeby jej wszysko pod nos podsuwac.. żałosna .. fajne sa baranki moj chłopak własnie jest barankiem i przekochany :D były tez baranem był i strasznie z zachowania do tego podobny :D panny to faktycznie pedantki lubia czystosc i porzadek ..blizniaki dwulicowe to fakt.. a skorpiony strasznie jakies takie dzikie i obojetne na wszysko lubia niezaleznosc i kłamia .. a ja jestem raczek i strasznie zmienne humory mam a pozatym to podobno opiekuncza jestem i stała w uczuciach :D

Gość cdfdfd
faktycznie te lwy sa popierdolone moja mama jest lwem mysli ze zawsze ma racje , jest nerwowa taka stanowcza , dretwa i zarozumiała czasami wrr moja kolezanka tez jest lwem to wogóle z nia juz sie nie koleguje bo straszny samolub z niej i sknera , ma sie normalnie za jakas ksiezniczke zeby jej wszysko pod nos podsuwac.. żałosna .. fajne sa baranki moj chłopak własnie jest barankiem i przekochany :D były tez baranem był i strasznie z zachowania do tego podobny :D panny to faktycznie pedantki lubia czystosc i porzadek ..blizniaki dwulicowe to fakt.. a skorpiony strasznie jakies takie dzikie i obojetne na wszysko lubia niezaleznosc i kłamia .. a ja jestem raczek i strasznie zmienne humory mam a pozatym to podobno opiekuncza jestem i stała w uczuciach :D

Gość jkjj
a wodniki obrabiaja dupe innym .. i nie lubia nudy ..casami uparte i maja swój swiat z tego co zauwazyłam

Gość karoolek...................x
skorpion i kłamstwo ? bzdura , to tak silny znak jak i osobowosc , ze nie ma powodu kłamać ! kłamstwo jest dla słabeuszy .

Gość codobyków
zgadzam sie.... lubią dobra naterialne.. yyy

Gość szoke szoke szoke
strzelec- kochliwy,nie cierpi ograniczen,ma szczescie do pieniedzy ktore czesto wydaje lekkomyslnie. Ma optymistyczna nature,z reguly osiaga to co chce. Sprawdza sie

Gość Waga :)
Proporcjonalna budowa ciała, elegancka i ładna (szczególnie u kobiet) figura. Twarz owalna, subtelna o pięknej karnacji i czarujących rysach. Delikatna skóra. Nos prosty. Kolor oczu i włosów zależy od miejsca urodzenia, w pasie środkowym są jasne, a na północy ciemne. Okrągły, niewielki podbródek. Nogi zgrabne, ręce szczupłe.

Gość sanchooo
Z moich obserwacji: Ryby- wrażliwe, trochę depresyjne, mało zaradne Skorpion- agresywny, lubi dominować ale nie zawsze mu się to udaje Byk- bardzo uparty, nie zna się na ludziach, materialistycznie podchodzi do życia Lew- odważny, często ma zbyt wysokie mniemanie o sobie

Gość nic z tego co piszecie o lwach
nie jest prawda:) interesowne? lwy to doskonale partnerki zyciowe. nie zdradzaja, nie patrza na siebie a serce maja na dloni. widocznie tak piszecie z zazdrosci bo nie znam kobiety lwa, kobiety brzydkiej, przecietnej, one maja w sobie magnes ktorym jest dobro

Gość lwy wymagaja ciaglego
zainteresowania, komplementowania, nie maja latwego charakteru i pisze to Lew :o

Gość a nie...
Jedynie słuszny i poprawny jest HOROSKOP CHIŃSKI...

Gość kasztanowy sad
Dziwne bo ja znam kobiete lwa, nie jest ladna, nie przyciaga- a wrecz odpycha zachowaniem - cala zaloga zwolnila sie przez ta kobiete. I nie mam wsrod znajomych lwow, bo ich nie trawie. Stycznosc mam tylko jak musze uczelnia praca.

Gość kasztanowy sad
I co najdziwniejsze, poznam po zachowaniu lwa. Cechy ktore on soba reprezentuje, poprostu sa dla mnie nie do przyjecia. Jakas kobieta wyzej napisala, ze mowimy tak z zazdrosci- uwierz nie ma czego:D

Baran-uparty to prawda:-) ale nie tak jak Byk, ciekawy swiat, zazwyczaj lubiany, ma wielkie serce, jest zyczliwy, dba o bliskie osoby.

Gość aha i achh
Z mojego - Wodniczki - punktu widzenia: Raki - obrażalskie, zadufane, kręty, egoiści i w ogóle, nie dla Wodnikow Raki, w dodatku uwielbiają pokazywac jakie sa wrażliwe, nie patrząc na wrażliwosć innych Lwy- egoisci, mają o sobie bardzo wysokie mniemanie, raczej trzymać na odległosc Byki - wesołe, zdziwiło mnie, ze piszecie tam wyzej, ze są to osoby chude. Byki jakie znam są dosć postawne, mają tendencje do tycia. Lubią dobrze zjeśc i w ogóle lubia uciechy życia. Lubię Byki :) Bliźnięta - fałszywe, dwulicowe. Niby Wodniki, Wagi i Bliźnięta powinny się dogadywać najlepiej, ale ja Bliźniaków nie trawię :o Barany - ugodowe, wszystkim życzą dobrze, chcą jak najlepiej ale nie zawsze im wychodzi, nie dopuszczają mysli, ze ktoś inny może myśleć inaczej niz one same Koziorożce - zmienne, czasem marudne, ale potrafią byc twarde jeśli na czymś im zalezy. Reszta znaków jakos mi się w pamieć i w życiorys nie wbiła.

Gość lew=narcyz

Gość lew=ognisty temperament

Gość KO in orange
lew- pusty tępak pępek świata, domaga się hołdów bliźnięta dwulicowy kłamczuch byk- nie jestem obiektywna- solidny, uparty, baran-cwaniak pełen wdzięku- więcej gada niż robi rak- rodzinny, zgodny, nadwrażliwy, uczciwy skorpion- mściwy, bezwzględny, flirciarz ale też bardzo porządny koziorożec- dziecko szczęścia,tylko zabawa mu w głowie ryby- dobry przyjaciel wodnik-bezproblemowy ze skłonnością do pantoflarstwa panna- nieudacznik, pechowiec zakompleksiony

Gość Barany sa dosc fajne
Barany sa przede wszystkim szczere- mowia co mysla i nie owijaja w bawelne, dlatego czasem sa nie lubiane bo nie prawia falszywych komplementow i nie liza dupy innym. Nie lubia jak sie ich w konia robi , czasem o tym wiedza ale czekaja co bedzie dalej ijak im ktos jeszcze bardziej zajdzie za skore to wtedy atakuja. Rchliw- czesto lubia sport, towarzyscy duzo mowia czesto wiecej mowia niz robia. Dobrzy przyjaciele - lojalni. kobiety lubia towarzystwo mezczyzn ale czesto jako kumpli i nieslusznie posadzane sa o flirtowanie czy uwodzenie facetow. Ogolnie barany sa samodzielne i cenia sobie wolnosc w zyciu , trudno sie komus podporzadkuja. Kobitki barany sa fajniejsze od facetow bo mezczyzni spod tego znaku to czesto egoisci i podrywacze. Barany dobrze dogaduja sie ze strzelcami, bliznietami, wagami, czasem rakami i wodnikami. Raczej niezbyt dobre sa relacje z lwami i bykami- ale to czesto kwestie indywdualnych doswiadczen.

Gość taka może być?
Lew ale ja nie wierze w horoskop

Gość KO in orange
Moja bratowa jest spod lwa. Nigdy nie zaprosiła na herbatę, nigdy nie przyszła bez zaproszenia. Odsunęła brata od rodziny. Ale żyją ze sobą bardzo dobrze, bo on się nią zachwyca w przeciwieństwie do reszty rodziny. Nazywamy ją księżniczką i olewamy tak jak ona nas:D Brat spod skorpiona.

waga to wygodniś jak nikt wszystko musi kieć i z anic nie ponoci odpowiedzialności...szczęściarz wszystko mu się udaje, jest uroczy i obrzydliwie zakłamany