Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -zodiaki

Znak zodiaku - cechy charakterystyczne

Polecane posty

Gość -zodiaki

Ten topik jest dla wszystkich którzy chcieliby się podzielić swoimi obserwacjami na temat ludzi spod każdego znaku zodiaku. Na tym temacie wpisujemy dla każdego znaku Cechy pozytywne, negatywne, można opisać także fizyczność takiego człowieka. Niech ten temat będzie zbiorem cech wszystkich znaków :D zapraszam do pisania :) i dzielenia się swoimi spostrzeżeniami ale nie piszcie tutaj o znakach co wróżki piszą itp. Tylko własne przemyślenia!!!

Gość przyszła germanistka
znowu beznadziejny topik :o:o

Gość -zodiaki
ależ przecież nie musisz tu zaglądać :) ten topik jest dla tych którzy lubią horoskopy - lubią się tak zrelaksować, przecież nikt nie będzie oceniał ludzi ze względu jaki znak zodiaku ma, ale tylu ludzi spotykamy w życiu że pewne przemyślenia napewno się pojawiają. Pozdrawiam

Gość ja jestem byczkiem
Byk - lubi kase i sie sprawdza ale materialistka nie jestem, ps sex tez byki lubia:D

Gość jaaaaaaaaaaaa znak
mam takie przemyslenia: ryby - wesole, gadatliwe, troszke skupiajace sie na sobie, lubia byc w centrum, bliznieta - zazwyczaj usmiechniete, maja swietne poczucie humoru, latwo nawiazuja kontakty,

Gość jaaaaaaaaaaaa znak
byki - troszke nerwowe, zawsze mozna na nie liczyc w trudnych chwilach, rozsadne, ale czasem zbyt impulsywne, odpowiedzialne

Gość jaaaaaaaaaaaa znak
a cechy zewn: ryby - atrakcyjne, eksponuja swoje atuty, nie maja kompelsow, kobiety spod tego znaku sa bardzo kobiece, maja ladna cere bliznieta - zadbane, maja swoj styl, byki - szczuple osoby, eleganckie,

Panny - pedantyczne i oszczędne, kierujące się rozsądkiem bardziej niz uczuciem. Ja jestem panna z ascendentem (?) w wadze, wiec te cechy mieszają się z przeciwstawnymi np: lubię ład i porządek zarówno w życiu jak i w mieszkaniu, ale sprzątać nie lubię tak samo jak monotonii w życiu :)

jestem lewcio wiec jestem prózna :classic_cool: na wszystko co sie swieci (nie koniecznie złoto:D ) wpatruje sie jak sroka w gnat:P i przedewszystkim wszyscy muszą mnie kochac i wychwalac pod kazdym wzgledem:classic_cool:

Gość ehh_
barany śa idealne i co tu dużo gadać...:D

Gość trochę niedouczona lingwistka.
a ja jestem koziorożcem i wg horoskopu powinnam być pracowita jak nie wiem....a jestem największym leniem jakiego znam:D

Gość --------------------
Ryby - uparte, uczuciowe, wrażliwe Bliźnięta - niezdecydowane Baran - lubi postawić na swoim, energiczny

Gość Kasia19821122236

Gość Kasia1982134534
Skorpiony uparte, lepiej nie drażnić bo kasają; wagi bardzo wrażliwe i uczuciowe

Gość JA jestem Bliżnieta
Bliźnieta -- dwulicowe, fałszywe, niezdecydowane, leniwe, inteligentne, egoistyczne ale takze optymistyczne, najważniejsza jest zabawa zauwazylam ze najlepsze dla Blizniat sa Barany bo maja podobne cechy w drugiej kolejnosci sa Strzelce i Skorpiony. Z Rybami i Bykami sie nie dogaduja

Gość najlepszymi przyjaciolmi...
...dla blizniakow sa wagi -zdecydowanie :)

Gość bliżmniak lubi byka
bliżniak i byk - świetni przyjaciele do grobowej deski - i mówcie sobie co chcecie a bliżniak i panna - fantastyczne szczęśliwe małżeństwo :P

Gość mellberin
a raki? .. ;D

Gość bliźniak kocha panne
raki chodza do tyłu i zjadły mi rybki w akwarium hihihi:P a tak poważnie, to: Uczuciowość, wrażliwość i nieśmiałość są głównymi cechami Raka

Gość mellberin
z sie zgodze w zupelności ! ;))

Gość bliźnięta.........
inteligentne, błyskotliwe, szybko się uczą, ciekawskie, lubia sex - uprawiac jak i o nich rozmawiac, mistrzynie flirtu, niestale w uczuciach, materialistyczne, leniwe, szybko sie nudza, ciezko sie im skupic, szybko traca zapal

Gość ewe4898
ja jestem skorpion,podejrzliwa,romantyczna,uparta

inteligentne, błyskotliwe, szybko się uczą, ciekawskie- tu sie zgodze lubia sex - uprawiac jak i o nich rozmawiac, mistrzynie flirtu, - nie do końca niestale w uczuciach, materialistyczne, leniwe, ciezko sie im skupic nie prawda!!!!!!!!!!!!!! bliżniaki mocno stąpają po ziemi, nie są altruistami brak u nich empatii, może dla tego uchodzą za zimnych drani, ale to tylko pozory :P

Ewa - ale skorpion to też: Skorpiona łatwo poznać po przenikliwym spojrzeniu i seksownym wyzywającym stroju. Mimo tego w środku Skorpion jest bardzo uczuciowy, choć próbuje ukryć swoje emocje. Strach przed zranieniem powoduje, że niechętnie otwarcie mówi o uczuciach i robi zmyłki, żeby nikt go nie rozszyfrował.

Gość lew - grzywa lokow
znam kilka lwiatek i kazdy ma porzadna czupryne cechy charakteru? nie mozna wszystkich pod linijke, ja np jestem chaosem, zywiol nad ktorym nikt nie moze zapanowac, ale znam spokojne stonowane lwy nie brne w to:P

Gość Karioka1111
Rak - owszem jest może czuły, wrażliwy ale też pamiętliwy, mściwy do grobowej deski, nie zapomina urazy. Podobnie Skorpion, aczkolwiek nie zawsze; bywają wyjątki. Kobiety bywają bardzo wrażliwe, wesołe i wrażliwe na czyjąś krzywdę. Byk facet- zazdrosny, lubi dominować, wesoły. Ryby - lubią pływać a tak naprawdę są łagodne, jak baranki (ale mają też różki, które często pokazują), wrażliwe na krytykę.